سلام
شما براحتی می تونین این کار رو بکنین فقط کافی از رابط USART میکرو استفاده کنین و خروجی سریال GPS رو که معمولاً بطور پیش فرض روی Baud Rate 4800 به ورودی میکروتون بزنین بعد با استفاده از دستور Input در بیسکام رشته های متعدد آن رو می تونین بگیرین مختصات در پروتکلی هست که با $GPGGA شروع می شه.
«اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآها را تغییر بده.»
آلبرت انشتین
ممنون از توضیح مفیدتون . دوست عزیز 2 نوع ماژول در بازار موجوده یکی همونطور که شما گفتید چهار پایه داره که rxd , txd . vcc . grand هست و میشه با پروتکل uart از اون استفاده کرد .
اما مدل دیگه ای هم وجود داره که پایه های خیلی بیشتری داره آیا شما از چگونگی استفاده از اون پایه ها خبر دارید؟
من یکیشو دارم . مدل 20063 که خروجی RS232 میده
کلی باهاش ور رفتم تا راهش انداختم
اگه خواستی راش بندازی به این چیزا توجه کن
1- حتما از MAX232 استفاده کن
2- حتما از کریستال خارجی استفاده کن
3- Baud Rate 9600
4- لازم نیست حتما از اینتراپت استفاده کنی چون ماژول GPS هر ثاینه 8 یا 9 پیغام (بسته به مدلش) با قالبهای مختلف میفرسته که همشون یک فرمت دارن که همونجایی که ماژول رو میخری دیتاشیتش رو هم بهت میدن. کافیه همه رو اینپوت کنی بعدش اونی رو که میخوای استفاده کنی
5- دقت 5 متر
6- قیمت 65000 تومن
من برای یه استفاده صنعتی گرفتم اما در کل چیز جالبیه
کمک خواستی در خدمتم
استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
http://rapidbaz.com/from/26877
من یکیشو دارم . مدل 20063 که خروجی RS232 میده
کلی باهاش ور رفتم تا راهش انداختم
اگه خواستی راش بندازی به این چیزا توجه کن
1- حتما از MAX232 استفاده کن
2- حتما از کریستال خارجی استفاده کن
3- Baud Rate 9600
4- لازم نیست حتما از اینتراپت استفاده کنی چون ماژول GPS هر ثاینه 8 یا 9 پیغام (بسته به مدلش) با قالبهای مختلف میفرسته که همشون یک فرمت دارن که همونجایی که ماژول رو میخری دیتاشیتش رو هم بهت میدن. کافیه همه رو اینپوت کنی بعدش اونی رو که میخوای استفاده کنی
5- دقت 5 متر
6- قیمت 65000 تومن
من برای یه استفاده صنعتی گرفتم اما در کل چیز جالبیه
ببخشید که دیر جواب میدم. اینروزا خیلی گرفتارم
ضمنا اگه جواب پیغام خصوصی شما رو اینجا میدم بازهم ببخشید. هم صفحه پاسخ نمیومد و هم تعداد ایمیلها خیلی زیاد بود. انگار خیلیها به جی پی اس علاقمند شدن.
همونطور که گفتم من از LOCOSYS LS20022 استفاده کردم که خروجی rs232 میده و استفاده از اون خیلی راحته . البته شما میتونی از هر ماژولی استفاده کنی.
پیغامهایی که میفرسته باین شکل هست:
$GPGGA,053740.000,2503.6319,N,12136.0099,E,1,08,1. 1,63.8,M,15.2,M,,0000*64
که هر ثانیه چند بار با فرمتهای مختلف میفرسته. هر عدد یا حرف یه چیز رو برا شما معرفی میکنه مثل تاریخ، ساعت، طول و عرض، سرعت به کیلومت و گره ، ارتفاع و غیره که همه تو دیتاشیت ماژول کاملا توضیح داده شدن.
شما هیچ شماتیک خاصی برای استفاده نیاز نداری. براحتی خروجی ماژول رو به max232 میدی و به میکرو (که من از atmega32 استفاده کردم)
برنامه نویسی هم خیلی راحته. شما از روی حروف اول هر خط از اطلاعاتت میتونی بفهمی که اطلاعات اون خط چی هست و از روی دیتا شیت ماژولت متوجه میشی که مثلا عدد اول چیه ، عدد دوم چیه و تا آخر. ضمنا همه هم از نوع استرینگ هستن.
من تو برنامه نویسیش اول کل ورودی های یک ثانیه رو وارد هشت تا متغییر بلند میکردم و بعد هرکودوم رو که میخواستم بخونم باین صورت عمل میکردم
حروف رو یکی یکی به یک متغیر اضافه میکردم تا به "،" برسم . وقتی به این کاراکتر میرسید برنامه متغیر رو عوض میکرد و از اون ببعد رو وارد متغییر بعدی میکرد و این کار رو ادامه میدادم تا به کاراکتر آخر برسم. کار خیلی راحتیه و البته شما میتونی روش خودت رو برای جدا کردن اونا بکار ببری
از اونجا که این کار رو یکی دو سال پیش انجام دادم متاسفانه فایل برنامه رو که به بسکام بود پیدا نکردم اما فایل هگزش رو پیدا کردم.
با اینکه میدونم همه استاد الکترونیکین و یه مهندس عمران چندان نمیتونه بهتون کمک کنه اما با این وجود باز هم اگه بخواین با شماتیک براتون ایمیل کنم خودتون پ کنین.
استفاده راحت از رپیدشیر و مگاپلود و سایر سرورها
http://rapidbaz.com/from/26877
با چیزاییکه فهمیدم من میخوام update rate ماژول بالا باشه مثلا 10 یا بیشتر که تا 5شو دیدم و دقت متراژشم بالا باشه مثلا خطای 2 متر حالا چه ماژولی پیدا میشه با این اطلاعات؟؟؟
سلام اقا
من میخوام رو مکان یابی یا ردیابی کار کنم حالا فرقی نمیکنه با
gps
باشه یاهر چیز دیگه فقط امکاناتش فول باشه لطفا اگر اطلاعاتی یا فایل اعم از اموزش یا سورس برنامه یا شماتیک مدارداری برام بفرستین باید از کجا شروع کنم بعدشم چقدر طول میکشه تا همچین چیزی بسازم من اول کارمه
خواهش میکنم جواب این ایمیل رو بدین
واقعا خیلی لازم دارم بازم ممنون
دیدگاه