اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

free energy درست یا غلط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

free energy درست یا غلط

سلام
    خیلی وقته که توی سایت هایی مثل یوتیوب پر شده از کلیپ هایی که با اون یک عمل عجیب رو انجام میدن
    فقط کافیه توی گوگل سرچ کنید free energy و بعد ویدئو رو انتخاب کنید
    با دیدن اولین فیلم چنان مجذوب میشین که همه فیلم های توی نت رو ببینید ، بعدشم تا یه دوماهی همش این کار هایی که داخل فیلم ها دیدید رو تکرار میکنید
    اما چرا برای ما نمیشه برای اون که توی فیلم داره انجام میده میشه ؟
    من تابحال خیلی از روش هایی که دیدم رو تست کردم اما هیچ کدوم جواب نداد به غیر از یک روش اون هم برای یک مدت خیلی کوتاه
    درکل باید اینجوری بگم که برای برخی از این روش ها دلیل علمی پیدا کردم که میتونه تا حدودی درست باشه اما بازهم به یک مورد رسیدم که "تلفات بیشتر از تولید هست"این قانون طبیعته
    سوال اینجاست که آیا پدیده ای به نام free energy واقعیت داره یا فقط یک حقه است؟ آیا کسی تونسته از این روش چیزی بسازه که حتی یک نمایشگر ماشین حساب رو روشن کنه ؟
    مدت هاست نیستم

پاسخ : free energy درست یا غلط

صد درصد حقه هست
    قانون پایستگی ماده و انرژی می گه مجموع ماده و انرژی تغییر نمی کنند بلکه از فرمی به فرم دیگر تغییر می کنند.

شما اگر خواستید ببینید این موارد درست هست بیایید با قوانیین فیزیک انطباق دهید اگر قانونی را نقض کرد پس حقه هست.

دیدگاه

این کلیپ ها اکثرا حقه بازی هست ولی آزمایشاتی هستند که نشون دهنده این مبحث هستند
      بالاخره همه زوایا علوم برای ما مشخص نشده
      سری به سایت jnaudin.free.fr بزنید. پروژه ها و آزمایش های زیادی در این رابطه داره به همراه تحلیل علمی
      الیته فیلترش کردن
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

ببینید من بازم میگم یکی دوتایی از اینها رو تست کردم تا حدودی قابل تحمل بود اما بازهم با اون توانی که توی فیلم ها هست نبود و خیلی فوری افت می کرد ، مثلا برای 2 تا3 ثانیه من تونستم برق رو خود به خودی تولید کنم
        اما چه نیازی هست که این حقه ها واقعی نشون داده بشن و توی اینترنت پخش بشه؟
        مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
          ببینید من بازم میگم یکی دوتایی از اینها رو تست کردم تا حدودی قابل تحمل بود اما بازهم با اون توانی که توی فیلم ها هست نبود و خیلی فوری افت می کرد ، مثلا برای 2 تا3 ثانیه من تونستم برق رو خود به خودی تولید کنم
          انرژی که از صفر وجود بیاد وجود نداره.

دیدگاه

اینا رو به خاطر جذب مخاطب و لایک و ... تو اینترنت میذارن.
            چند وقت پیش هم یه چیزی بود به اسم photoshop photo-bomb tool یا کلی چیز دیگه! :biggrin:

دیدگاه

سلان
              پیشنهاد میکنم زندگی نامه تسلا رو بخونید
              تسلا موفق به ساخت چنین چیزی شد و دانشمندانی بعد از او هم همینطور ولی آزمایشگاه های تمامی دانشمندان به آتش کشیده شد یا خود آنها ناپدید شدند
              زیرا با آمدن آن انرژی پاک و رایگان ،غول های صنعت نفت و مس (کابل) و ... نابود میشوند
              کلا تسلا از این دستاورد های عحیب زیاد داشته مثل ماده ای که موجب بی وزنی اجسام میشه که اون هم ازش جلوگیری شد ولی توی صنایع نظامی بعضی کشور ها به صورت کاملا سری داره ازش استفاده میشه
              http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
                با سلام
                این موضوع واسه منم همیشه سوال بود و اتفاقا میخواستم تو یه تاپیک عنوانش کنم.
                شما کدومارو تست کردید که جواب گرفتید؟
                یدونه کلیپ هست که با استفاده از یه سیم سیار و جرقه فندک برق تولید میکنه.اونو دیدید؟به احتمال زیاد باید ساختگی باشه آخه با عقل جور در نمیاد ولی من چندین بار دیدمش که بتونم یه فول ازش بگیرم ولی خیلی طبیعیه.اگه دیدید لطفا نظرتونو بگید.
                من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

من اون روش موتور و دینام رو تست کردم که برای چند ثانیه کار کرد

روش دیگه هم که معقول به نظر میرسید و با چیزی که من درست کردم به نظر بهتر از روش اولی جواب میداد اون روش بود که چند تا آهنربا با اندازه های مختلف رو به دور یک چوب گرد بستم و چندتا آهن ربا هم روی پایه های ثابت بودند با این روش حدود 1 دقیقه اون توپ چوبی میچرخه اما هیچ قدرتی نداشت شایدم بخاطر آهنرباهای کمی بود که استفاده کرده بودم

اون روش سیم سیار و کابل رو تست کردم اما متاسفانه این هم جعلی بود لحظه اول بدون جرقه ولتاژ حدود 0.003 ولت بود و بعد از یک یا دوثانیه بعد از جرقه ولتاژ از حدود 0.01 ولت به همون صفر میل میکنه

روش سیم پیچ روی یک هسته فلزی هم جعلی و کاملا ساخته تفکرات سازنده بود
                  مدت هاست نیستم

دیدگاه

جرقه رو که میدونید... پیزو بر اثر فشار برق تولید میکنه، پس فشار تبدیل به برق میشه
                    ولی من دینام رو خوشم اومده...
                    اگه ما یه موتور سه فاز 380 ولت داشته باشیم، و اونو با دور تعیین شدش(مثلا 3000 دور) به گردش در بیاریم، میتونیم حدود 380 ولت (حالا با تلفات شاید کمتر) با جریان گفته شده و فرکانس 50 هرتز
                    بگیریم؟؟؟ :biggrin: میدونم که ممکنه حرفم زیادی خوش بینانه باشه ولی جواب دادن بهش ثواب داره :wow:

دیدگاه

همیشه تلفات رو درنظر بگیرید ، شما میخواین مثلا 300 وات مصرف کنید که 100 وات تولید کنید ، خوب این زیاد معقول نیست
                      اما در مورد این هم بگم که اگر شما هم مثل خودم به دنبال تولید برق از چیز های جدید و جالب هستید من بهتون تولید برق با استفاده از انرژی گرمایی زمین رو توصیه میکنم خیلی مبحث جالب کاربردی و از همه مهم تر حقیقی هست
                      مدت هاست نیستم

دیدگاه

خیلی از این آزمایشان براین اساس کار میکنه که شما یه مقدار انرژی اولیه برای شروع یک واکنش با شرایط اولیه خاص ایجاد میکنید بعدش که واکنش شروع شد انرژی بیشتری به شما داده میشه
                        مثلا همجوشی که برای شروعش شرایط خیلی خاصی میخواد
                        بالاخره خیلی از قسمت ها و پدیده های فیزیکی هنوز توضیحی براشون وجود نداره. مثل بحث الکتروگراویتی که نیرو به وزنی که میده واقعا زیاد و خیلی اعجاب انگیزه اما شرایط خاصی برای ایجادش هست.
                        در مورد آزمایشگاه ناودین و هاچیسون سرچ بزنید آزمایشاتی که خودتون بتونید انجام بدید زیاد هست
                        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                          جرقه رو که میدونید... پیزو بر اثر فشار برق تولید میکنه، پس فشار تبدیل به برق میشه
                          ولی من دینام رو خوشم اومده...
                          اگه ما یه موتور سه فاز 380 ولت داشته باشیم، و اونو با دور تعیین شدش(مثلا 3000 دور) به گردش در بیاریم، میتونیم حدود 380 ولت (حالا با تلفات شاید کمتر) با جریان گفته شده و فرکانس 50 هرتز
                          بگیریم؟؟؟ :biggrin: میدونم که ممکنه حرفم زیادی خوش بینانه باشه ولی جواب دادن بهش ثواب داره :wow:
                          پلاسما جان از تو بعید بود این حرفا!!! چه سوالیه آخه؟؟؟
                          موتوراییی که به صورت ژنراتور استفاده میشن از نوع سنکرون هستن. موتورهای سنکرون جریان تحریک نیاز دارن. مطمئن باشید برای اینکه مثلا 1 کیلووات توان از بگیرید باید مثلا 1.1 کیلو وات (به صورت الکتریکی در سیم پیچ تحریک و مکانیکی روی روتر) بهش بدید.

در اینطور یستما اگر... اگر... اگر راندمان رو 100 درصد در نظر بگیریم (که هیچوقت نمیتونم اینطور در نظر بگیریم) تااازه سیستم میتونه پایدار بشه. حتی اگر 1 وات از سیستم انرژی بگیریم(یعنی مثلا یه لام ال ای دی رو روشن بکنیم باهاش) سیستم شروع به افول میکنه و میایسته.

و اکا سیستمهایی که اهنربا دارن رو میشه تا حدودی بهشون تکیه کرد. اهنربا انرژی داره. هیچی نیست. و بعد مدتی از کار میفته. نشنیدین میگن دینامه ضعیف شده؟؟؟ ارمیچرای اهنربا ثابت بعد مدتی کار (با در نظر داشتن کیفیت ساختشون زمانهای متفاوتی رو میتونید در نظر بگیرید) ضعیف میشن.
                          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سیستمهایی که اهنربا دارن رو میشه تا حدودی بهشون تکیه کرد. اهنربا انرژی داره. هیچی نیست. و بعد مدتی از کار میفته.
                            کی گفته آهنربا انرژی داره؟
                            آهنربا یک میدان مغناطیسی ثابت ایجاد می کنه همانطور که زمین میدان گرانشی ایجاد می کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              پلاسما جان از تو بعید بود این حرفا!!! چه سوالیه آخه؟؟؟
                              موتوراییی که به صورت ژنراتور استفاده میشن از نوع سنکرون هستن. موتورهای سنکرون جریان تحریک نیاز دارن. مطمئن باشید برای اینکه مثلا 1 کیلووات توان از بگیرید باید مثلا 1.1 کیلو وات (به صورت الکتریکی در سیم پیچ تحریک و مکانیکی روی روتر) بهش بدید.

در اینطور یستما اگر... اگر... اگر راندمان رو 100 درصد در نظر بگیریم (که هیچوقت نمیتونم اینطور در نظر بگیریم) تااازه سیستم میتونه پایدار بشه. حتی اگر 1 وات از سیستم انرژی بگیریم(یعنی مثلا یه لام ال ای دی رو روشن بکنیم باهاش) سیستم شروع به افول میکنه و میایسته.

و اکا سیستمهایی که اهنربا دارن رو میشه تا حدودی بهشون تکیه کرد. اهنربا انرژی داره. هیچی نیست. و بعد مدتی از کار میفته. نشنیدین میگن دینامه ضعیف شده؟؟؟ ارمیچرای اهنربا ثابت بعد مدتی کار (با در نظر داشتن کیفیت ساختشون زمانهای متفاوتی رو میتونید در نظر بگیرید) ضعیف میشن.
                              از من هیچی بعید نیست =))
                              به هر حال یعنی نمیشه از این موتور ها بدون دردسر برای تولید برق استفاده کرد؟ :rolleyes:

حالا یه سوال، موتور های 12 ولت چطور؟ نمیشه از اونا برای تامین برق مدارات استفاده کنیم؟ من با LED که امتحان کردم راحت روشنش میکرد.
                              مثلا به یه ملخ بزرگ بستش و گذاشتش تو مسیر باد :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X