اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

free energy درست یا غلط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : free energy درست یا غلط

نوشته اصلی توسط DesignerEng
    کی گفته آهنربا انرژی داره؟
    آهنربا یک میدان مغناطیسی ثابت ایجاد می کنه همانطور که زمین میدان گرانشی ایجاد می کنه.
    انرژی مغناطیسی رو در میدانی که داره ذخیره میکنه.
    همونطور که میدان گرانشی زمین انرژی پتانسیل گرانشی رو در خودش ذخیره کرده
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
      از من هیچی بعید نیست =))
      به هر حال یعنی نمیشه از این موتور ها بدون دردسر برای تولید برق استفاده کرد؟ :rolleyes:

حالا یه سوال، موتور های 12 ولت چطور؟ نمیشه از اونا برای تامین برق مدارات استفاده کنیم؟ من با LED که امتحان کردم راحت روشنش میکرد.
      مثلا به یه ملخ بزرگ بستش و گذاشتش تو مسیر باد :question:
      نه موتورای انسکرون.(موتورای رایج سه فاز و تکفاز) نمیتونن برق تولید کنن. 3000 که هیچی. سی هزار دورم بچرخونیش یه ولتم بهت نمیده )
      خب این 12 ولتا اهنربا دائم دارن دیگه. موتورای اهنربا ثابت انرژی اهنرباشون به مرور افول میکنه و بعد مدتی ضعیف میشه.

دوست عزیزی که قبل از پلاسما جان گفتی اهنربا انرژی نداره میدان داره !!! عجب حرفی زدی ) دمت گرم کلی خندیدیم با بچه هاا!!! میشه بگی شما به میدان مغناطیسی ثابت چی میگی؟؟؟ اگه انرژی نداره چطوری کلیدتو میکشه سمت خودش؟؟؟؟
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

آقا ما یه ساعتی سر کار بودیم نشد، تو ویدئو یه آهن ربا نزدیک فن میکرد دورش از دور جت فن های تونل توحید بیشتر می شد، من پنج شیشتا آهنربا رو در موقعیت های مختلف قرار دادم نیم دور هم نزد،
        حالا کسی جواب گرفت به ما هم بگه، البته فن رو با جریان هوا که تو فیلم هم قابل مشاهده نیست میشه چرخوند و حقه های دیگه ای هم ممکنه باشه ...
        دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
        گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
        من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
        قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
        مولانا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          نه موتورای انسکرون.(موتورای رایج سه فاز و تکفاز) نمیتونن برق تولید کنن. 3000 که هیچی. سی هزار دورم بچرخونیش یه ولتم بهت نمیده )
          خب این 12 ولتا اهنربا دائم دارن دیگه. موتورای اهنربا ثابت انرژی اهنرباشون به مرور افول میکنه و بعد مدتی ضعیف میشه.

دوست عزیزی که قبل از پلاسما جان گفتی اهنربا انرژی نداره میدان داره !!! عجب حرفی زدی ) دمت گرم کلی خندیدیم با بچه هاا!!! میشه بگی شما به میدان مغناطیسی ثابت چی میگی؟؟؟ اگه انرژی نداره چطوری کلیدتو میکشه سمت خودش؟؟؟؟
          اگر اهنربا انرژی داشت که این موتورهای دی سی که همشون آهنربا دارند باید مصرفشون صفر بود.
          شما مفهوم نیرو و انرژی را قاطی کردی انرژی مصرف شده در انجام کار برابر است با نیرو ضربدر جابجایی: W=F*d فرض کن یک آهنربای قوی داری که به یک جسم یک کیلویی از فاصله یک متری نیروی 3 نیوتون وارد کند( با فرض افقی بودن مسیر و صرفنظر از اصطکاک) و جسم جذب آهنربا شده و فاصله اش صفر شود. اون وقت انرژی آزاد شده برابر 3 ژول می شود.
          اما این انرژی ای نیست که در اهنربا بوده باشد .دلیل آن هم اینست که اگر دوباره جسم را بخواهید به همان مکان قبلی برگردانید باید3 ژول مصرف نمایید. یعنی شما 3 ژول انرژی مصرف می کنی تا جسم را در فاصله یک متری آهنربا قرار دهید که این انرژی بصورت انرژی پتانسیل در میدان مغناطیسی آهنربا ذخیره می گردد.
          با این حرف شما یعنی زمین هم انرژی گرانشی داره دیگه چون اگه کلیدو از بالا ول کنی جذب زمین میشه. درسته؟

دیدگاه

سلام و درود :agree:

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
            خیلی از این آزمایشان براین اساس کار میکنه که شما یه مقدار انرژی اولیه برای شروع یک واکنش با شرایط اولیه خاص ایجاد میکنید بعدش که واکنش شروع شد انرژی بیشتری به شما داده میشه
            مثلا همجوشی که برای شروعش شرایط خیلی خاصی میخواد
            بالاخره خیلی از قسمت ها و پدیده های فیزیکی هنوز توضیحی براشون وجود نداره. مثل بحث الکتروگراویتی که نیرو به وزنی که میده واقعا زیاد و خیلی اعجاب انگیزه اما شرایط خاصی برای ایجادش هست.
            در مورد آزمایشگاه ناودین و هاچیسون سرچ بزنید آزمایشاتی که خودتون بتونید انجام بدید زیاد هست

درست است.

در موزد آهنربا هم باید به برگه های اطلاعات آنها نگاه کرد تا دانست که آنها دارای نیروی مغناطیسی هستند که بر مواد و میدانهای دیگر مغناطیسی اثر و نیرو وارد می کنند.

به این چند تا نشانی سر بزنید. :biggrin:

http://free-energy-info.tuks.nl/Chapt3.html در اینجا به Patent ها و ثبت اختراع ها نیز اشاره شده است.
            http://free-energy-info.tuks.nl/Chapt5.html
            http://free-energy-info.tuks.nl/

http://www.iranled.com/forum/thread-27373.html

دیدگاه

به نظرم انرژی نامحدود و رایگان شدنی هست ولی به قول اون دوستمون مافیا های بزرگ و سازمانهای فاراماسونری نمیذارن و دوست ندارن انرژی رایگان به وجود بیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                به نظرم انرژی نامحدود و رایگان شدنی هست ولی به قول اون دوستمون مافیا های بزرگ و سازمانهای فاراماسونری نمیذارن و دوست ندارن انرژی رایگان به وجود بیاد
                چه انرژی از سوخت فسیلی تولید بشه چه از روش free energy بازم افراد عادی و عوام جامعه باید برای استفاده ازش پول بدن که در اینصورت نیازی نیست دولتها یا مافیا جلوشو بگیرن تازه منبع درامدی براشون میشه یعنی بدست اوردن پول زیاد بدون صرف هزینه و سرمایه.
                بنظرم رسیدن به انرژی نامحدود شدنی نیست(با این تکنولوژی های امروزی نمیشه).

دیدگاه

تو دوران دبیرستان حدود 6-7 سال پیش یکی از دوستام میخواست همچین چیزی بسازه و خیلی هم مصمم بود که میشه!!
                  همه ما هم با استناد به قانون بقای انرژی میگفتیم این کار عملی نیست :nerd:
                  سال 91-92 بود که اخبار اعلام کرد یک محقق ایرانی ( مهندس علیپور) یه موتوری ساخته که با هیچی 220AC میده!!!!!!!! :eek:
                  رفتم تو نت چندتا سرچ زدم تو وبسایت رسمی خودش چندتا طرح اولیه برای اثبات همچین چیزی گذاشته بود...
                  اگه خواستید این سایتو ببینید و با هم بررسیش کنیم(چون مطالب زیاد بود کپی نکردم)
                  https://sites.google.com/site/alipouratom2/alipour-free--energy-system
                  نظرتون در مورد این چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X