اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای سیستم روشنایی ویلچرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای سیستم روشنایی ویلچرم

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    اون هیت سینک برای خنک سازی ال ای دی 1 وات هم کافی نیست (برای روشنایی دائم البته) من led یک وات رو به این هیت سینکا وصل کردم که زیادی گرم میشه تقریبا میشه گفت نزدیک 100 درجه یا شاید بیشتر به صورتی که شدیدا دستو میسوزونه (تازه جریان کمتری از حد مجاز به ال ای دی دادم) دمای زیاد باعث میشه بعد از مدتی ال ای دی یا بسوزه یا نورش کم بشه .. مجبور شدم یه هیتسینک دیگه علاوه بر اون استفاده کنم
    دمای مناسب برای led (طبق گفته اساتید این سایت) 40- 50 یا 60 درجه س به طوری که دستو نسوزونه .. هر چی خنک تر بهتر
    پس باید این هیتسینک رو به یه هیتسینک مناسب وصل کنید

برای اینکه انتقال حرارت به درستی انجام بشه باید خمیر سیلیکون تهیه کنید(برای cpu ها استفاده میشه) و به هر اتصالی که دارید بزنید .. اگه led رو مستقیما به هیت سینگ بزرگتر میخواید وصل کنید باید بین led و هیتسینک خمیر سیلیکون بزنید یا اگه اول میخواید led رو به هیتسینکی که اشاره شد وصل کنید هم بین led و هیتسینک کوچک و هم بین هیتسینک کوچک و بزرگ
    خمیر سیلیکونایی که من دیدم و شنیدم حالت چسبندگی ندارن البته انواعی هست که هم چسبه هم خاصیت انتقال گرما داره ولی در این موارد کاربردی ندارن (یه جا نوشته بود برای چسبوندن هیتسینک کارت های گرافیکی استفاده میشن)
    در هر صورت دقت کنید که چسب سیلیکون (حداقل اونایی که در بازار هستن) هیچ ربطی به ال ای دی و دفع گرما نداره فقط چسبه
    دیدم شرکت هایی هستن که چسب سیلیکون استفاده میکنن ولی یا led هاشون دائم کار نیستن یا فکر میکنن چسب سیلیکون خاصیت انتقال گرما داره
    سلام
    دوستان این چطوره به نظرتون؟
    http://www.roboeq.ir/products/detail/%D9%87%DB%8C%D8%AA%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9%20%D 8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87%20%D8%A7%DB%8C/
    این هیت سینک ستاره ای رو بزاری و مستقیم وصل کنی به پاور ال ای دی با همون چسب سیلکون
    به نظرتون چطوره؟
    گفتا خموش حافظ کین غصه هم سر اید

دیدگاه

این منظورمه

منظورم اینه که ال ای دی پاور رو مستقیم به هیت سینک بالا وصل کنیم
      چطوره آیا؟

دیدگاه

خوب نظر بدید دیگه
        نظر ندارید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsan1100
          خوب نظر بدید دیگه
          نظر ندارید!
          خوبه فرقی نمیکنه هرچی مشابه این باشه هم خوبه .
          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
            خوبه فرقی نمیکنه هرچی مشابه این باشه هم خوبه .
            یعنی با همین که عکسشو بالا گذاشتم خنک میشه؟
            دیگه اینو که پایین گذاشتم لازم نداره؟

بعدش اینا رو با چسب سیلیکون بهم بچسبونم؟]

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/3169-led-driver-3-4x3w-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html

این درایور که توفروشگاه انجمنه برای دوتا پاور ال ای دی 3 وات مناسبه دیگه؟

در مورد لنز هم راهنمایی کنید چند درجه بزنم؟

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/3169-led-driver-3-4x3w-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87.html

این درایور که توفروشگاه انجمنه برای دوتا پاور ال ای دی 3 وات مناسبه دیگه؟

در مورد لنز هم راهنمایی کنید چند درجه بزنم؟
                آره همون بالایی خوبه پایینیه کوچیکه بدردت نمیخوره. درایوری هم که گذاشتی تا 4 تا 3وات رو جواب میده ولی بهتره 3تا بهش بزنی.
                در مورد لنز هم 60 درجه بگیر یکم رو به پایین بذار که نور به زمین بخوره نوربالا بری همه کور میشن
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                  آره همون بالایی خوبه پایینیه کوچیکه بدردت نمیخوره. درایوری هم که گذاشتی تا 4 تا 3وات رو جواب میده ولی بهتره 3تا بهش بزنی.
                  در مورد لنز هم 60 درجه بگیر یکم رو به پایین بذار که نور به زمین بخوره نوربالا بری همه کور میشن
                  بعد این هیت سینک ستاره ای رو با همون چسب سیلیکون که گفتی با ال ای دی بچسبونم؟
                  دیگه دیگه خمیر سیلیکون نمیخواد؟
                  باشه یکم میگیرم پایین تر که مردم نابینا نشند خدای نکرده :nice:
                  راستی اگه بخوام سیم هم از فروشگاه سایت بخرم مناسب کار من داره؟

دیدگاه

یه پیشنهاد
                    ال ای دی نواری آبی یا سبز بگیر بچسبون زیر ویلچرت فوق العاده تو شب زیبا میشه

دیدگاه

سلام
                      من تازه این تاپیک را پیدا کردم.یه مدت بدجور رفته بودم تو کف ال ای دی.
                      پاور ال ای دی انتخاب خوبیه چون نسبت به ال ای دی کلاهی بازدهی بیشتری داره و جمع و جور تره.اما منم مثه خیلی از دوستان دیگه توصیه می کنم از ال ای دی 1 وات استفاده کنید.
                      1-دفع حرارت(از وقتی با ال ای دی های 1 وات کار کردم تازه فهمیدم 1 وات چقدره)
                      2-بازدهی بالاتر
                      اما دلیل اصلی شما اینه که فضای کافی ندارید.اول من یه توضیحی بدم شما از هر مدل هیت سینکی استفاده می کنید،بهتره از هیت سینک ستاره هم استفاده کنید،چون مثل یه پایه عمل میکنه و ال ای دی رو میتونید بهش لحیم کنید.بعد اگه از هیت سینک اضافی استفاده کنید به پشت اون بچسبونید.اما توصیه ی من اینه که یه قاب آلومینیومی درست کنید بعد 6 تا ال ای دی 1 وات به 6 تا هیت سینک ستاره ای لحیم کنید،بعد همه ی هیت سینک های ستاره ای را به اون بچسبونید.خیلی هم کوچیک در میاد.5*3 سانت فک نمی کنم بیشتر بشه.
                      در مورد چسب سیلیکون هم من گرفتم دیدم انگار نمی خواد بچسبه.یه کم چسب قطره ای هم باهاش قاطی کردم.توپ شد.
                      اگه ال ای دی 1 وات استفاده کنید دو تا درایور سه تایی واسه هر چراغ کافیه.برا لنز هم این عکس را می ذارم.

یه نکته هم بگم بین هر سطحی که می خواین حرارت عبور پیدا کنه از خمیر یا چسب سیلیکون استفاده کنید.یعنی بین ال ای دی و هیت سینک ستاره ای و بین هیت سینک ستاره ای و هیت سینک اضافی.
                      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

بعد این هیت سینک ستاره ای رو با همون چسب سیلیکون که گفتی با ال ای دی بچسبونم؟
                        دیگه دیگه خمیر سیلیکون نمیخواد؟
                        باشه یکم میگیرم پایین تر که مردم نابینا نشند خدای نکرده :nice:
                        راستی اگه بخوام سیم هم از فروشگاه سایت بخرم مناسب کار من داره؟
                        نه خمیر نمیخواد چسب سیلیکون فقط. پایه های ال ای دی رو صاف میکنی که به هیت سینک اتصال نکنه
                        سیم من از سایت نخریدم ولی به نظرم از سیم افشان نمره نیم استفاده کنی خوبه ترجیحا از سیم های رنگی استفاده کن نه این سیم های برق 2 رشته ای.
                        چندتا ال ای دی میخوای واسه جلو بزاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                          پاور ال ای دی انتخاب خوبیه چون نسبت به ال ای دی کلاهی بازدهی بیشتری داره و جمع و جور تره.اما منم مثه خیلی از دوستان دیگه توصیه می کنم از ال ای دی 1 وات استفاده کنید.
                          1-دفع حرارت(از وقتی با ال ای دی های 1 وات کار کردم تازه فهمیدم 1 وات چقدره)
                          2-بازدهی بالاتر
                          اما دلیل اصلی شما اینه که فضای کافی ندارید.اول من یه توضیحی بدم شما از هر مدل هیت سینکی استفاده می کنید،بهتره از هیت سینک ستاره هم استفاده کنید،چون مثل یه پایه عمل میکنه و ال ای دی رو میتونید بهش لحیم کنید.بعد اگه از هیت سینک اضافی استفاده کنید به پشت اون بچسبونید.اما توصیه ی من اینه که یه قاب آلومینیومی درست کنید بعد 6 تا ال ای دی 1
                          با سلام 3 تا مطلب که یکیش سواله:
                          1- بازده همه وات های ال ای دی در یک برند خاص مثل هم هست و فرقی نمیکنه.
                          2- سوال: چرا باید حتما از هیت ستاره ای استفاده کرد؟؟؟؟ جز اینکه جای بیشتر بگیره و اتصالات رو بیشتر کنه فایده ای نداره بنظرم.
                          3- چسب سیلیکون رو اگه زمان کافی بهش بدین به اندازه کافی محکم میشه اوایل کار نرم هست و به مرور مثل سنگ میشه اضافه کردن چسب قطره ای یا هر چیز دیگه ای باعث میشه نتونه خوب حرارت رو انتقال بده و باز هم خرج اضافی هست و کار و خراب میکنه.
                          دوست عزیز عذر خواهی منو بپذیرید که به این صراحت صحبت کردم و اگه دلیل قانع کننده ای هست بگید تا ما هم یاد بگیریم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirHossein98
                            یه پیشنهاد
                            ال ای دی نواری آبی یا سبز بگیر بچسبون زیر ویلچرت فوق العاده تو شب زیبا میشه
                            آره خودمم بهش فکر کردم ولی ما همینجوریش گاو پیشونی سفید هستیم دیگه از اینکار هم بکنیم ملت ازمون چشم بر نمیدارند :nice:
                            ولی جدا توی ایران فرهنگ سازی نکردند وقتی یه نفر ویلچری رو میبینند اتقدر بهش نگاه میکنند انگار بنده خدا از سر دیوار مردم بالا رفته البته این خارج از بحث بود و حالت درد و دل داشت ببخشید :biggrin:
                            از نظر شما هم ممنون دوست عزیز ولی شایدم گذاشتم بستگی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                              2- سوال: چرا باید حتما از هیت ستاره ای استفاده کرد؟؟؟؟ جز اینکه جای بیشتر بگیره و اتصالات رو بیشتر کنه فایده ای نداره بنظرم.
                              3- چسب سیلیکون رو اگه زمان کافی بهش بدین به اندازه کافی محکم میشه اوایل کار نرم هست و به مرور مثل سنگ میشه اضافه کردن چسب قطره ای یا هر چیز دیگه ای باعث میشه نتونه خوب حرارت رو انتقال بده و باز هم خرج اضافی هست و کار و خراب میکنه.
                              دوست عزیز عذر خواهی منو بپذیرید که به این صراحت صحبت کردم و اگه دلیل قانع کننده ای هست بگید تا ما هم یاد بگیریم با تشکر
                              از تمام نظرات دوستان ممنون ولی من قبلانم گفتم به دلیل اینکه نمیخوام تو دست و پام باشه باید از 3 وات استفاده کنم برای خنک کردنشم یعنی همون یه هیت سینک ستاره ای کمه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                                2- سوال: چرا باید حتما از هیت ستاره ای استفاده کرد؟؟؟؟ جز اینکه جای بیشتر بگیره و اتصالات رو بیشتر کنه فایده ای نداره بنظر.
                                خواهش می کنم.من معذرت می خوام یهویی اومدم وسط بحث و ... .اتفاقا صراحت کلام شما چیز خوبیه.اما پاسخ های من.امیدوارم قانع کننده باشه.
                                1-این مطلب که ال ای دی های 3 وات بازده کمتری نسبت به ال ای دی های 1 وات دارند را تو همین انجمن از افراد مختلفی شنیدم.اما برای اینکه هم من مطمئن بشم هم شما، وقتی برین فروشگاه همین سایت و مشخصات این ال ای دی ها را ببینید.به همیچین چیزی بر می خورید.

حالا اگه بیایم لومن بر وات هر ال ای دی را بدست بیاریم.ال ای دی 1 وات همون 80 تا 90 لومن بر وات را به ما میده،در حالی که ال ای دی 3 وات در بهترین شرایط 66 لومن بر وات را تحویل میده.پس به راحتی این مطلب را میشه نتیجه گیری کرد که بازده کمتری دارند.
                                2-اما در مورد هیت سینک ستاره ای.بذارین فرض کنین که ما از این نوع هیت سینک استفاده نکنیم.در این شرایط باید پایه ی ال ای دی ها را مستقیم به سیم مسی لحیم کنیم،که دو ایراد پیش میاد.یکی اینکه اگه یکم تو مراحل ساخت به ال ای دی ها سخت بگذره پایه هاشون کنده می شه.و دومی اینکه برای اینکه اتصالی نکنن باید عایق کاری بشن و در نهایت هم کار شما تمیز در نمیاد.توی همون پاسخی که بنده دادم گفتم که از هیت سینک جدا استفاده نکنیم و همه ی ال ای دی ها را به هیت سینک ستاره ای لحیم کنیم و بعد هیت سینک ستاره ای را به یه جعبه آلومینیومی بچسبونیم و این جعبه حکم بدنه ی نهایی چراغ ما را داشته باشه.خوب شما تو این شرایط دیگه نمی تونی از هیت سینک ستاره ای استفاده نکنید.ولی در هر صورت سلیقه ایه.ولی تجربه ی من میگه ازش استفاده کنم.
                                3-با شما موافقم.من صبر نکردم ببینم چی میشه :icon_razz:اما از چسب هم کم استفاده کردم.واسه هر کدوم یه قطره.تاثیرش زیاد نیس.اما حق کاملا با شماست.
                                آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...