اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

اخه حتی توی سایتشون هم مشخصاتشون شبیه همه.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      اخه حتی توی سایتشون هم مشخصاتشون شبیه همه.
      آقای وزیری عزیز
      اگر در پست های قبلی بنده دقت کنید گفته ام که در رنج حدود 140 دلار یا 600 هزار الی یک میلیون تومان ایران
      تمامی LCR میترها از شرکت های متفرقه دقیقا با آی سی و برد کاملاً یکسان هستند و فقط کیس و نام آنها فرق می کند
      این وسط برند GW Instek به لحاظ قدمت و اعتبار و نام برند و گارانتی رایان نیک و ... از رقبا مقداری برتر است
      عملاً بین DT-9935 از CEM با قیمت 600 هزار تومان و LCR-916 از GW Instek با قیمت یک میلیون تومان تفاوتی وجود ندارد
      و اگر می خواهید دقت ، سرعت و کیفیت این سری از LCR میترها را ببینید ویدئو زیر را دانلود و تماشا کنید (متعلق به برند MASTECH است)
      https://www.youtube.com/watch?v=1ewbA35-Gts
      این تست شامل تمای برندهایی مثل APPA و UNI-T و MASTECH و LUTRON و POPULARE و ... می شود

دیدگاه

اگه دنبال جنس خوب هستید، بجای 1 میلیون، 1.400 خرج کنید، یه LCR200 بخرید.
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
          اگه دنبال جنس خوب هستید، بجای 1 میلیون، 1.400 خرج کنید، یه LCR200 بخرید.
          آقا مرتضی عزیز

LCR200 از EXTECH هم دقیقاً همان برد و همان آی سی مدل DT-9935 از CEM را دارد
          1.400 میلیون در مقابل 0.6 میلیون ، اختلاف قیمت خیلی زیاد است و ولی تفاوت چندانی در متد اندازه گیری و نتایج حاصل ندارند
          در سایتش می توانید PDF مشخصات آن را دانلود کنید
          http://www.extech.com/instruments/re...LCR200data.pdf

این شرکت EXTECH هم فقط عبارت MADE IN USA را با خودش یدک می کشد و فعلاً مونتاژکاری بیش نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
            آقا مرتضی عزیز

LCR200 از EXTECH هم دقیقاً همان برد و همان آی سی مدل DT-9935 از CEM را دارد
            1.400 میلیون در مقابل 0.6 میلیون ، اختلاف قیمت خیلی زیاد است و ولی تفاوت چندانی در متد اندازه گیری و نتایج حاصل ندارند
            در سایتش می توانید PDF مشخصات آن را دانلود کنید
            http://www.extech.com/instruments/re...LCR200data.pdf

این شرکت EXTECH هم فقط عبارت MADE IN USA را با خودش یدک می کشد و فعلاً مونتاژکاری بیش نیست
            مطمئن اید بردش همونه ؟
            و پایداری اش هم با چینی ها یکیه؟

در مورد مشخصات و توانایی های اندازه گیری، خب ممکنه قابلیت های یه مدل هایوکی رو یه مدل ویکتور هم داشته باشه، با یک دهم قیمت!

دیدگاه

در ضمن دوستان توجه داشته باشید که یک وسیله اندازه گیری را می توان کلاً به دو قسمت تقسیم کرد.
              1- تکنولوژی و روش اندازه گیری جهت نیل به کمترین میزان خطا و افزایش اعتماد به خروجی اندازه گرفته شده
              2- پشن ها و امکانات جانبی مانند اتصال به کامپیوتر و ...
              در این بین مدتی است چندین شرکت چینی و تایوانی اقدام به طراحی آی سی های اختصصای به منظور ساخت ابزار های اندازه گیری
              ارزان قیمت مثل مولتی متر و LCR متر و ... کرده اند و این آی سی ها به شرکت های مختلف می فروشند به همین جهت است
              در این بین قیمت های بین المللی برای یک مولتی متر 50000 کانت و یک LCR متر 20000 کانت از همین شرکت ها حدود 130 الی 150 دلار
              حالا شما با قیمت های داخلی مقایسه کنید و آن یکی را که ارزانتر است تهیه فرمائید
              که بنده مدام تاکید دارم که برد و آی سی این برندهای جدید و متتفرقه در 99.9 درصد مشابه است
              و فقط در کیس و نام و بعضاً امکانات جانبی با یکدیگر متفاوت هستند

اگر دوستان LCR متری می خواهد که از آن به عنوان رفرنس استفاده نماید مثلاً در پروژهای RF باید از 10 الی 30 میلیون تومان هزینه کنند
              یا اگر توانست از مدل های قدیمی و استوک مانند GENRAD و ... تهیه نماید که البته بسیار مشکل است

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط مرتضی م.
              مطمئن اید بردش همونه ؟
              و پایداری اش هم با چینی ها یکیه؟

در مورد مشخصات و توانایی های اندازه گیری، خب ممکنه قابلیت های یه مدل هایوکی رو یه مدل ویکتور هم داشته باشه، با یک دهم قیمت!
              الآن دسترسی ندارم ، سعی می کنم تصویری از داخل آن به همراه با یک LCR متر دیگر بگذارم
              بله گفته شما صحیح است ولی این در صورتی است که روش اندازه گیزی یا به عبارتی آی سی اندازه گیری متفاوت باشد
              و مثلاً دقت و پایداری آی سی هایوکی از دقت و پایداری آی سی ویکتور بیشتر باشد
              ولی وقتی آی سی هر دو یکسان و دقیقاً از یک تولید کننده باشند و دقیقاً از یک PCB مشابه استفاده کرده باشند و تفاوت خیلی ملموس نباشد آن وقت به اختلاف قیمت بیشتر از دو برابر نمی ارزد
              مثلاً هیچ کس نمی تواند ادعا کند که من از ADC یک MEGA8 با دقت 10 بیت مثلاً 14 بیت جواب گرفتم
              ولی می تواند ادعا داشته باشد که خروجی 10 بیت محصول من از خروجی 10 بیت محصول شرکت X پایدارتر است
              چون از تولید کننده معتبر MEGA8 خریداری کردم چون برنامه بهتری نوشتم چون قطعات جانبی با کیفیت تری گذاشتم چون PCB اصولی تری طراحی کرده ام
              ولی در این محصولات خاصی که تولید کننده آی سی های مذکور فقط یک شرکت است و هیچ حالت برنامه نویسی وجود ندارد و قطعات جانبی بسیار کم است
              و در شرکت هایی در این سطح از تولید و فروش هیچ وقت تفاوت خروجی به قدری نیست که اختلاف قیمت بیش از دو برابر را توجیه کند
              مگر خدمات پس از فروش و گارانتی و پشن های جانبی و ...

دیدگاه

دوستان توجه داشته باشند که علاوه بر آی سی های اندازه گیری (مثل ای دی سی) کیفیت طراحی برد ها هم خیلی موثر هست یا شیلد کردن و موارد خیلی زیادی مثل همینها
                ولی در کل اگر چند تا دستگاه ارزون قیمت رو باز کنن میبینن که اکثر مثلا مولتی متر ها دارن از یکسری آی سی دقیقا یکسان استفاده میکنن که درایور LCD و ADC و.... رو با هم یکجا داره و یک قطعه همه کاره هست و عمومی مصلما دقت همه اونها از یک حد بالاتر نیست و فقط بحث کیفیت ساخت محصولشون هست که داریم 500-600 تومن اظافه پرداخت میکنیم براش . به نظرتون معقوله همچین هزینه اظافی ؟؟؟
                من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

الآن دسترسی ندارم ، سعی می کنم تصویری از داخل آن به همراه با یک LCR متر دیگر بگذارم
                  بله گفته شما صحیح است ولی این در صورتی است که روش اندازه گیزی یا به عبارتی آی سی اندازه گیری متفاوت باشد
                  و مثلاً دقت و پایداری آی سی هایوکی از دقت و پایداری آی سی ویکتور بیشتر باشد
                  ولی وقتی آی سی هر دو یکسان و دقیقاً از یک تولید کننده باشند و دقیقاً از یک PCB مشابه استفاده کرده باشند و تفاوت خیلی ملموس نباشد آن وقت به اختلاف قیمت بیشتر از دو برابر نمی ارزد
                  مثلاً هیچ کس نمی تواند ادعا کند که من از ADC یک MEGA8 با دقت 10 بیت مثلاً 14 بیت جواب گرفتم
                  ولی می تواند ادعا داشته باشد که خروجی 10 بیت محصول من از خروجی 10 بیت محصول شرکت X پایدارتر است
                  چون از تولید کننده معتبر MEGA8 خریداری کردم چون برنامه بهتری نوشتم چون قطعات جانبی با کیفیت تری گذاشتم چون PCB اصولی تری طراحی کرده ام
                  ولی در این محصولات خاصی که تولید کننده آی سی های مذکور فقط یک شرکت است و هیچ حالت برنامه نویسی وجود ندارد و قطعات جانبی بسیار کم است
                  و در شرکت هایی در این سطح از تولید و فروش هیچ وقت تفاوت خروجی به قدری نیست که اختلاف قیمت بیش از دو برابر را توجیه کند
                  مگر خدمات پس از فروش و گارانتی و پشن های جانبی و ...
                  سلام دوست عزیز
                  من همیشه از اطلاعات خوب شما , کمال استفاده را میبرم
                  ممنون که من و دوستان را از تجربیاتتتون بهره مند میکنید
                  افرادی مثل شما هستند که , این تاپیک را پربار تر میکنند
                  بینهایت ممنون از این که وقتتونو برای راهنمایی من و دوستان میگذارید
                  آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                    سلام دوست عزیز
                    من همیشه از اطلاعات خوب شما , کمال استفاده را میبرم
                    ممنون که من و دوستان را از تجربیاتتتون بهره مند میکنید
                    افرادی مثل شما هستند که , این تاپیک را پربار تر میکنند
                    بینهایت ممنون از این که وقتتونو برای راهنمایی من و دوستان میگذارید
                    خواهش می کنم دوست عزیز بنده اطلاعات زیادی ندارم
                    فقط سعی دارم نتایج دیده های عملی و تحقیقات اینترنتی ام را با دوستان به اشتراک بگذارم
                    تا دوستان بتوانند انتخاب بهتری داشته باشند
                    امیدوارم که مفید بوده باشد

اضافه شده در تاریخ :
                    دوستان دیروز فرصتی پیدا شد که از محصولات گودویل LCR متر های مدل LCR-915 و LCR-916 را از نزدیک تست کنیم
                    برای دوستانی که تمایل دارند مقادیر سلفی کوچک مانند 1uH را تست کنند باید عرض کنم که مدل LCR-916 بخوبی این را مقادیر اندازه گیری کرد
                    قیمت آن هم یک میلیون و پنجاه هزار تومان از شرکت رایان نیک است

//

هنوز فرصتی برای تست LCR200 از EXTECH پیدا نشده است تا ببینیم قیمت یک میلیون و چهارصد هزار آیا توجیهی دارد یا خیر
                    اگر دوستان تجربه استفاده از این مدل را دارند عنوان کنند

دیدگاه

دوستان دیروز فرصتی پیدا شد که از محصولات گودویل LCR متر های مدل LCR-915 و LCR-916 را از نزدیک تست کنیم
                      برای دوستانی که تمایل دارند مقادیر سلفی کوچک مانند 1uH را تست کنند باید عرض کنم که مدل LCR-916 بخوبی این را مقادیر اندازه گیری کرد
                      قیمت آن هم یک میلیون و پنجاه هزار تومان از شرکت رایان نیک است

//

هنوز فرصتی برای تست LCR200 از EXTECH پیدا نشده است تا ببینیم قیمت یک میلیون و چهارصد هزار آیا توجیهی دارد یا خیر
                      اگر دوستان تجربه استفاده از این مدل را دارند عنوان کنند
                      کتش اگر دسترسی دارید مارک اپا 703 که قیقا مشخصات و ظاهر یکسانی با 916 داره رو هم تست کنید.
                      ممنون. خوبه 1 میکرو رو اگه دقیق بگه.
                      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

عالی
                        این بحث به جاهای خوبی رسیده
                        اقا من دانشجو یه ال سی ار متر ساده و خوب می خوام زیر صد تومن :mrgreen: باید چی بگیرم و از کجا ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          کتش اگر دسترسی دارید مارک اپا 703 که قیقا مشخصات و ظاهر یکسانی با 916 داره رو هم تست کنید.
                          ممنون. خوبه 1 میکرو رو اگه دقیق بگه.
                          بله LCR-916 مقدار یک میکرو هانری را دقیق نشان داد ولی CEM DT-9935 هم ظاهراً بصورت ریمارک وارد بازار شده است
                          چون تقریباً اوایل امسال که بنده یک فروند CEM DT-9935 را تست کرده بودم نتایج رضایت بخش بود
                          ولی دیروز که یک فروند CEM DT-9935 دیگر که از بازار تهیه شده بود را تست کردیم در مقابل LCR-916 گودویل وضعیتی جالبی نداشت
                          اتفاقاً APPA 703 را هم قبلاً تست کرده بودیم در حد و اندازه های گودویل نیست بیشتر به CEM DT-9935 اصلی نزدیک است
                          این وسط فعلاً وضعیت EXTECH LCR200 که از این سری است مبهم می باشد و به آن دسترسی ندارم

البته اگر بتوانید در بازار مدل Tonghui TH2811D رومیزی را تهیه کنید بسیار بهتر است فرکانس اندازه گیری آن حداکثر 10 کیلوهرتز است
                          ولی شیوه اندازه گیری آن از سری های بالا متفاوت است ولی بسیار دقیق است با دقت 0.01 درصد ، دیتاشیت این مدل را دانلود کنید

|Z|,R :
                          0.1mΩ - 99.99MΩ
                          C :
                          0.1pF - 99999μF
                          0.01pF -99999μF
                          L :
                          0.1µH - 99999H
                          0.01µH -99999H
                          D :
                          0.0001 - 9.999
                          Q:
                          0.0001 - 9999
                          Δ%:
                          -999.99% - 999.99%

قیمت آن هم حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان می باشد
                          تهران دقیق نمیدانم که موجود است یا خیر یا کدام فروشگاه یا شرکت می فروشد

دیدگاه

سلام دوست عزیز (اسم شریفتونو میفرمایید , اگر امکان داره؟)

به این صورت که میفرمایید : CEM DT-9935 به کیفیت GW Instek نمی رسد ؟
                            پا هم در حد و اندازه CEM است , پس میتوان به نتیجه رسید که پا هم کیفیت پایین دارد

دوست عزیز CEM تا چه اندازه کیفیتش پایین است ؟ مثلا 10 میکرو را تا چه اندازه خطا دارد؟
                            GW Instek چی خطایش تا چه اندازه است؟ و نصبت به CEM تا چه اندزه کمتر است که شما میفرمااد کیفیتش افت پیدا کرده؟

با تشکر

------------------------------اضافه شد:

دوست عزیز فرق گودویل LCR-915 با LCR-916 در چیست و تا چه اندازه اختلاف قیمت دارند؟

راستی دوست عزیز این مدل رو میزی که زحمت کشیدید معرفی کردید (Tonghui TH2811D LCR Meter)
                            دقتش در چه اندازه ای است ؟ از گودویل بهتر است؟
                            قیمتش در چه حدیست؟
                            کشور سازندش , چه کشوریست؟

پ.ن: راستی دوستان امروز به لینک سایت GPS که از قبل داشتم سر زدم و با کمال تعجب , همه سایتها و تبلیغات این برند ناپدید شده بود
                            در بازار هم خیلی خیلی کم شده و هر چی هست فکر کنم , موداردی است که در انبار باقی مونده
                            LCR متر این شرکت را هم جناب جبراییلی داشتند و بر اساس گفته های ایشون , دقت زیر 100 میکرو به شدت افت پیدا میکنه...

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                              عالی
                              این بحث به جاهای خوبی رسیده
                              اقا من دانشجو یه ال سی ار متر ساده و خوب می خوام زیر صد تومن :mrgreen: باید چی بگیرم و از کجا ؟؟؟
                              سلام
                              اگه در حد اندازه گیری اندوکتانس ترانس هایت و تنظیم گپ نیاز داری، VICTOR6243+ برات خوبه. 65 تومن بیشتر نیست.
                              دقت اش خیلی کمه اما کار رو راه می اندازه. اندوکتانس بیشتر 2 میلی هانری رو تا دو رقم اعشار نشون می ده که عملا یک اعشار دقت داره
                              مثلا دنبال تنظیم گپ ترانس برای رسیدن به اندوکتانس 2868 میکروهانری بودم، دستگاه 2.86 رو به شما نشون می ده. البته همین عددش هم باید چند ثانیه صبر کنی تا به پایداری برسه.
                              AutoOff نداره و باطری خوره داره. تو کمتر از ده ماه سه بار برایش باطری اندازه گرفتم.
                              اما می تونی در حد اندازه گیری تا دقت 5 درصد :biggrin: بهش اکتفا کنی. این دقت در حد اطلاعاتی که نرم افزار PI EXPERT می ده هست.
                              با همین ابزار آشغال، تا حالا کلی منبع سوییچینگ ساختیم و تحویل مصرف کننده داده شده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                                سلام
                                اگه در حد اندازه گیری اندوکتانس ترانس هایت و تنظیم گپ نیاز داری، VICTOR6243+ برات خوبه. 65 تومن بیشتر نیست.
                                دقت اش خیلی کمه اما کار رو راه می اندازه. اندوکتانس بیشتر 2 میلی هانری رو تا دو رقم اعشار نشون می ده که عملا یک اعشار دقت داره
                                مثلا دنبال تنظیم گپ ترانس برای رسیدن به اندوکتانس 2868 میکروهانری بودم، دستگاه 2.86 رو به شما نشون می ده. البته همین عددش هم باید چند ثانیه صبر کنی تا به پایداری برسه.
                                AutoOff نداره و باطری خوره داره. تو کمتر از ده ماه سه بار برایش باطری اندازه گرفتم.
                                اما می تونی در حد اندازه گیری تا دقت 5 درصد :biggrin: بهش اکتفا کنی. این دقت در حد اطلاعاتی که نرم افزار PI EXPERT می ده هست.
                                با همین ابزار آشغال، تا حالا کلی منبع سوییچینگ ساختیم و تحویل مصرف کننده داده شده...
                                سلام مرتضی خان
                                پس دقت ویکی 160 تومانی خیلی بالاتر از ویکتوره 70 تومانیه
                                من فکر میکردم ویکی با این که گرون تره , ولی دقتش پایینتر از ویکتوره

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                                .
                                همین دیگه , جنس ایرانی میگیریم مشرقو نشون بده , مغربو میگیره :mrgreen: (شوخی کردم , شما استادید)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X