اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسیلوسکوپ چه مارکی بخرم که هم ارزان باشد و هم دقیق

نوشته اصلی توسط sina1359

این هم از یک تبلیغ در آوردم:

انواع اسیلوسکوپ های دیجیتال از کمپانی های:
    گودویل GW instek تایوان،
    ریگول RIGOL چین،
    همگ HAMEGآلمان،
    تکترونیکس Tektronix امریکا،
    اجیلنت Agilent

انواع اسیلوسکوپ های آنالوگ از کمپانی های:
    گودویل GW instek تایوان،
    ماتریس Matrixچین،
    مگاتک Megatek تایوان،
    پروتک PROTEK کره،
    پینتک PINTEK تایوان،
    اسکورت SCORT تایوان،
    همگ HAMEGآلمان

نظر دوستان در مورد این برندها که در یک تبلیغ بود , چیه؟

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان این مدل فلوکو به خالم دیشب تو آمریکا سپردم اگر دست دوم خوب پیدا کرد برام بخره
    شوهر خالم مهندس الکترونیکه و تو خرید وسایل دست دوم استادیه برای خودش :mrgreen:
    تو آمریکام مثل ایران نیست که هر چیزی که میخوان بندازن دور بفروشن - دروغ هم نمیگن
    و مثلا میگن فلان کالا در حد نو هست و فقط مثلا یک خش داره - دروغ نمیگن
    قیمتها هم خیلی خیلی پایینه و مثلا یک وسیله 2000 دلاری را 100 تا 200 دلار میفروشن

حالا دوستان به نظرتون این مدل فلوک خوب هست ؟

FLUKE 124

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
      دوستان این مدل فلوکو به خالم دیشب تو آمریکا سپردم اگر دست دوم خوب پیدا کرد برام بخره
      شوهر خالم مهندس الکترونیکه و تو خرید وسایل دست دوم استادیه برای خودش :mrgreen:
      تو آمریکام مثل ایران نیست که هر چیزی که میخوان بندازن دور بفروشن - دروغ هم نمیگن
      و مثلا میگن فلان کالا در حد نو هست و فقط مثلا یک خش داره - دروغ نمیگن
      قیمتها هم خیلی خیلی پایینه و مثلا یک وسیله 2000 دلاری را 100 تا 200 دلار میفروشن

حالا دوستان به نظرتون این مدل فلوک خوب هست ؟

FLUKE 124

آواز دوهل از دور خوش است .یک بار که بهتون یدونه جنس خراب انداختند اون وقت امیدوارم بازم همین تصور را داشته باشید . البته اگر منظورتون خرید از ایبای هست اون کاری به دروغ گو بودن یا نبودن نداره سیستم ایبای خیلی امن و طرفدار خریداره تا فروشنده

من کسی نیستم که بخواهم در زمینه خوب یا بد بودن اسکوپ نظر بدم اما تکترونیکس غیر از مدلهای خاص، تمام چینی هست و چینی بودن دلیل بد بودن نیست
      اسکوپهای ریگول و اینستک تو خیلی از دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا داره استفاده میشه هزاران ساعت کار مهندسی روی ساخت و طراحیش انجام میشه اطمینان داشته باشید عیبهاش به این سادگی که دوستان عنوان می کنند نیست .خیلی وقتها نشان دادن موجهای اضافه معنی بد بودن دستگاه نیست بلکه نشان از حساسیت و دقت بالاتره

من اگر مشکل هزینه نداشتم قطعا سراغ آنالوگ نمی رفتم .دیگه آنالوگ عمر خودش را کرده .
      یک سال پیش رفته بودم جعبه چار بوکس بخرم طرف یک مدل داشت آلمانی دست دوم اما خیلی تمیز و در حد نو یک مدل هم مارک تاپ تولز حالا یا تایوان یا چین بود
      اون آلمانی مال 25سال پیش بود و قیمتش 3برابر تاپ تولز بهش گفتم کدوم را بردارم گفت چشم بسته تاپ تولز را بردار !!!!!گفتم چرا؟؟؟؟؟؟؟گفت من مهندس موادم آلیاژ و تکنیک ریخته گری امروز شرق 10برابر بهتر از آلیاژ25سال پیش آلمانه به شرط اینکه استعمار فکریت را پاک کنی که شرقی پایین تر از غربی است !!!!!!
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
        من کسی نیستم که بخواهم در زمینه خوب یا بد بودن اسکوپ نظر بدم اما تکترونیکس غیر از مدلهای خاص، تمام چینی هست و چینی بودن دلیل بد بودن نیست
        اسکوپهای ریگول و اینستک تو خیلی از دانشگاه ها و مراکز علمی دنیا داره استفاده میشه هزاران ساعت کار مهندسی روی ساخت و طراحیش انجام میشه اطمینان داشته باشید عیبهاش به این سادگی که دوستان عنوان می کنند نیست .خیلی وقتها نشان دادن موجهای اضافه معنی بد بودن دستگاه نیست بلکه نشان از حساسیت و دقت بالاتره

من اگر مشکل هزینه نداشتم قطعا سراغ آنالوگ نمی رفتم .دیگه آنالوگ عمر خودش را کرده .
        یک سال پیش رفته بودم جعبه چار بوکس بخرم طرف یک مدل داشت آلمانی دست دوم اما خیلی تمیز و در حد نو یک مدل هم مارک تاپ تولز حالا یا تایوان یا چین بود
        اون آلمانی مال 25سال پیش بود و قیمتش 3برابر تاپ تولز بهش گفتم کدوم را بردارم گفت چشم بسته تاپ تولز را بردار !!!!!گفتم چرا؟؟؟؟؟؟؟گفت من مهندس موادم آلیاژ و تکنیک ریخته گری امروز شرق 10برابر بهتر از آلیاژ25سال پیش آلمانه به شرط اینکه استعمار فکریت را پاک کنی که شرقی پایین تر از غربی است !!!!!!
        بله دوست عزیز شما صحیح می فرمایید ولی اینجا نکته ای هم وجود دارد
        این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر یک برند شرقی واقعاً در حد و اندازه یک برند غربی باشد به لحاظ قیمت فرق بسیار کمی با هم خواهند داشت
        و در این حالت همیشه اولویت انتخاب با برندهای غربی می باشد ولو اینکه تکنولوژی ساخت آن قدیمی باشد
        در اصل هزینه تمام شده و سود فروش یک ابزار در کیفیت ، مشخصات و امکانات یکسان ، تفاوت چندانی بین غربی یا شرقی بودن آن ندارد
        و فقط همان فاکتور سال ها کار و تحقیق و توسعه و طراحی و ساخت و نوآوری که صاحب آنها بیشتر برندهای غربی هستند باعث در اولویت بودن آنها می شود
        چون برندهای شرقی هنوز هم که هنوز است بالای 75 درصد تولیداتشون کپی کاری از محصولات قدیمی و جدید غربی است
        بنده به لحاظ وضعیت شغلی با برندهای مختلف ابزار اندازه گیری از جمله غربی ساخت غرب ، غربی ساخت شرق و شرقی (روسی و آسیای شرقی) کار کرده ام
        از Tektronix و Fluke و PHILIPS و HP و RACALDANA و GENRAD و HAMEG و ... بگیر تا Hitachi و Leader و GW-Instek و RIGOL و Matrix و ...
        واقعاً بی انصافی است که اگر شما یک اسیلوسکوپ مثلاً ساخت 30 سال پیش تکترونیکس یا فیلیپس و ... تر و تمیز با فرکانس 100 مگ را که براحتی می شود
        با هزینه ای بین 600 هزار الی یک میلیون تومان (بسته به وضعیت آن) خرید ، با یک اسیلوسکوپ چینی 20 مگ مارک مثلاً ماتریکس که قیمت 700 هزار تومان دارد
        در یک سطح بدانید فقط به خاطر اینکه تکترونیکس ساخت 1980 است ولی ماتریکس ساخت مثلاً 2010
        یعنی اگر کسی بودجه 700 هزار تومان دارد بسیار بهتر است که که یک تکترونیکس 100 مگ 30 ساله آمریکایی سالم و تمیز را بخرد تا یک ماتریکس 20 مگ چینی نو ولی مبهم را !!!
        و مطمئن باشید که اگر ماتریکس می توانست مثلاً اسکوپ 100 مگ در حد و اندازه های تکترونیکس تولید کند نهایتاً فقط 5 درصد ارزانتر از تکترونیکس می فروخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
          این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر یک برند شرقی واقعاً در حد و اندازه یک برند غربی باشد به لحاظ قیمت فرق بسیار کمی با هم خواهند داشت
          و در این حالت همیشه اولویت انتخاب با برندهای غربی می باشد ولو اینکه تکنولوژی ساخت آن قدیمی باشد
          در اصل هزینه تمام شده و سود فروش یک ابزار در کیفیت ، مشخصات و امکانات یکسان ، تفاوت چندانی بین غربی یا شرقی بودن آن ندارد
          و فقط همان فاکتور سال ها کار و تحقیق و توسعه و طراحی و ساخت و نوآوری که صاحب آنها بیشتر برندهای غربی هستند باعث در اولویت بودن آنها می شود
          چون برندهای شرقی هنوز هم که هنوز است بالای 75 درصد تولیداتشون کپی کاری از محصولات قدیمی و جدید غربی است
          بنده به لحاظ وضعیت شغلی با برندهای مختلف ابزار اندازه گیری از جمله غربی ساخت غرب ، غربی ساخت شرق و شرقی (روسی و آسیای شرقی) کار کرده ام
          از Tektronix و Fluke و PHILIPS و HP و RACALDANA و GENRAD و HAMEG و ... بگیر تا Hitachi و Leader و GW-Instek و RIGOL و Matrix و ...
          واقعاً بی انصافی است که اگر شما یک اسیلوسکوپ مثلاً ساخت 30 سال پیش تکترونیکس یا فیلیپس و ... تر و تمیز با فرکانس 100 مگ را که براحتی می شود
          با هزینه ای بین 600 هزار الی یک میلیون تومان (بسته به وضعیت آن) خرید ، با یک اسیلوسکوپ چینی 20 مگ مارک مثلاً ماتریکس که قیمت 700 هزار تومان دارد
          در یک سطح بدانید فقط به خاطر اینکه تکترونیکس ساخت 1980 است ولی ماتریکس ساخت مثلاً 2010
          یعنی اگر کسی بودجه 700 هزار تومان دارد بسیار بهتر است که که یک تکترونیکس 100 مگ 30 ساله آمریکایی را بخرد تا یک ماتریکس 20 مگ چینی مبهم !!!
          و مطمئن باشید که اگر ماتریکس می توانست مثلاً اسکوپ 100 مگ در حد و اندازه های تکترونیکس تولید کند نهایتاً فقط 5 درصد ارزانتر از تکترونیکس می فروخت
          سلام دوست عزیز
          برند GPS چی دوست عزیز
          نظرتون در مورد این برند چیه؟
          GW-instek چی دوست عزیز؟

در مورد LCR متر دقیق , چی پیشنهاد میکنید؟
          مولتی متر دقیق دقیق چه برندها و مدلهایی پیشنهاد میکنید؟
          کلا برند GPS در مولتی متر و ال سی آر متر و اسکوپ چه کیفیتی دارند؟
          با تشکر از این که منو راهنمایی میکنید... :redface:

ممنون از همه دوستان
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

از Tektronix و PHILIPS و HP و RACALDANA و GENRAD و HAMEG و ... بگیر تا Hitachi و Leader و GW-Instek و RIGOL و Matrix و ...
            یعنی اگر کسی بودجه 700 هزار تومان دارد بسیار بهتر است که که یک تکترونیکس 100 مگ 30 ساله آمریکایی را بخرد تا یک ماتریکس 20 مگ چینی مبهم !!!
            من اول متنم عنوان کردم در حدی نیستم که بخواهم نظر تخصصی بدم نطرات شخصی خودم را گفتم جلوی اساتید مثل شما هم سر خم می کنیم .

یک دلیل اصلی تفاوت قیمت سر هزینه های تولید است.
            چین یک مهندس رتبه بالا مثلا ماهی 2000دلار دستمزد می گیره آمریکا همون مهندس 8000دلار، مونتاژ کار ،خدمه،آبدارچی و..........هم به همین ترتیب پس نمیشه گفت چون اون غربی گرون تره پس قطعا ارزش خریدش بیشتره .بهتر بودن با ارزش خرید بهتر تفاوت داره یک موقع اسکوپی 5درصد کارایی بهتر داره اما قیمتش 30درصد بالاتره این مورد در تمامی کاربردها ارزش خرید نداره باید در مصارف خاص روش تصمیم گرفت

توجه کنید من فقط حرفم روی برندهای مطرح شرقی در دنیاست مثل ریگول و اینستک و .........نه مارکهایی مثل ماتریکس که صرفا یک برنده نه تیم تخصصی داره نه چیزی حتی شاید یک برند هم نباشه صرفا یک اسم و برچسب باشه!!!!!!مثل ویکتور در مولتی مترها

در مورد دست دوم بله مقایسه شما را قبول دارم حرف من مقایسه قیمت و امکانت اسکوپهای روز دنیا و اونم در برندهای معروف است
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

من اول متنم عنوان کردم در حدی نیستم که بخواهم نظر تخصصی بدم نطرات شخصی خودم را گفتم جلوی اساتید مثل شما هم سر خم می کنیم .

یک دلیل اصلی تفاوت قیمت سر هزینه های تولید است.
              چین یک مهندس رتبه بالا مثلا ماهی 2000دلار دستمزد می گیره آمریکا همون مهندس 8000دلار، مونتاژ کار ،خدمه،آبدارچی و..........هم به همین ترتیب پس نمیشه گفت چون اون غربی گرون تره پس قطعا ارزش خریدش بیشتره .بهتر بودن با ارزش خرید بهتر تفاوت داره یک موقع اسکوپی 5درصد کارایی بهتر داره اما قیمتش 30درصد بالاتره این مورد در تمامی کاربردها ارزش خرید نداره باید در مصارف خاص روش تصمیم گرفت

توجه کنید من فقط حرفم روی برندهای مطرح شرقی در دنیاست مثل ریگول و اینستک و .........نه مارکهایی مثل ماتریکس که صرفا یک برنده نه تیم تخصصی داره نه چیزی حتی شاید یک برند هم نباشه صرفا یک اسم و برچسب باشه!!!!!!مثل ویکتور در مولتی مترها

در مورد دست دوم بله مقایسه شما را قبول دارم حرف من مقایسه قیمت و امکانت اسکوپهای روز دنیا و اونم در برندهای معروف است
              خواهش می کنم دوست عزیز ، بنده هم استاد نیستم و ادعایی هم ندارم ، صرفاً یک علاقمند هستم
              ولی چون الآن تقریباً 10 سالی است که در زمینه ابزار اندازه گیری خرید و فروش هم میکنم و همه نوع برندی از زیر دستم رد شده است
              و من هم که کنجکاو هستم و معمولاً برای سرویس و ... هم که شده دستگاه ها را باز می کنم تا ببینم داخل شان چه خبر است
              اصول ، دقت و کیفت ساخت و مونتاژ داخل ابزار به قول معروف خودش با شما حرف می زند
              در کل فرمایشات شما هم در مورد هزینه ای تولید صحیح است ولی بحث تکنولوژی و توانایی ساخت اولویت بالاتری دارد
              اینجاست که در حال حاضر برندهای غربی هم تولید ادوات و ابزارآلات رده پایین خود را برای کاهش هزینه تولید در چین انجام می دهند
              مثلاً تکترونیکس تجهیزات زیر دو گیگ سمپل (فکر می کنم) خود را در چین تولید می کند بالای دو گیگ سمپل مونتاژ خود آمریکا است

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط sina1359
              سلام دوست عزیز
              برند GPS چی دوست عزیز
              نظرتون در مورد این برند چیه؟
              GW-instek چی دوست عزیز؟

در مورد LCR متر دقیق , چی پیشنهاد میکنید؟
              مولتی متر دقیق دقیق چه برندها و مدلهایی پیشنهاد میکنید؟
              کلا برند GPS در مولتی متر و ال سی آر متر و اسکوپ چه کیفیتی دارند؟
              با تشکر از این که منو راهنمایی میکنید... :redface:

ممنون از همه دوستان
              دوست عزیز شما ابتدا میزان بودجه خود را برای هر مورد مشخص کنید تا بهتر بشود راهنمایی کرد
              همیشه در خرید باید نسبت امکانات و کیفیت و کارایی به قیمت را در نظر گرفت

دیدگاه

دوست عزیز شما ابتدا میزان بودجه خود را برای هر مورد مشخص کنید تا بهتر بشود راهنمایی کرد
                همیشه در خرید باید نسبت امکانات و کیفیت و کارایی به قیمت را در نظر گرفت

lcr متر حدود 800 تا 1 میلیون
                مولتی متر هم حدود 1 میلیون
                اسکوپ هم حدود 1 تا 1.5 میلیون

راستشو بخواهید مدتیه که دارم پول جمع میکنم تا از شر مولتی متر و LCR متر چینی نجات پیدا کنم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

lcr متر حدود 800 تا 1 میلیون
                  مولتی متر هم حدود 1 میلیون
                  اسکوپ هم حدود 1 تا 1.5 میلیون

راستشو بخواهید مدتیه که دارم پول جمع میکنم تا از شر مولتی متر و LCR متر چینی نجات پیدا کنم....

دوست عزیر

برای LCR میتر مدل LCR-916 از کمپانی GW-Instek رو پیشنهاد می کنم با قیمت حدود 950 تومان
                  http://www.gwinstek.com/en/product/p...79&id=1332
                  که نوع اندازه گیری آن هم چهار ترمینال می باشد و برای اندازه گیری مقادیر در حد 1 میکرو هم مشکلی ندارید

مولتی متر رنج قیمت مناسبی انتخاب نکردید در این رنج قیمت ابزار مناسب با قیمت خوب پیدا نمی شود
                  یا باید بودجه را تا حدود 2.5 الی 3 افزایش بدهید و یک دفعه یک مولتی متر با دقت بالا بردارید
                  مثل مدل 289 True-RMS با دقت 5 و 1/2 دیجیت از کمپانی Fluke
                  http://en-us.fluke.com/products/digi...ultimeter.html

یا اینکه به نظر من از پودجه مولتی متر کم کنید و دو عدد مولتی متر متوسط مدل MS8229 از کمپانی MASTECH بردارید
                  با قیمت 200 تومان که دو عدد آن می شود 400 تومان
                  http://www.p-mastech.com/index.php?p...&Itemid=29

و در عوض بودجه اسکوپ را تا 2.5 اضافه کنید و مدل GDS-2072A با فناوری VPO را از کمپانی GW-Instek با قیمت 2.45 بردارید
                  http://www.gwinstek.com/en/product/p...=7&id=1349

در ضمن همه این ابزارآلات را بصورت نو و با گارانتی می توانید از شرکت رایان نیک بردارید
                  http://www.rayannik.com

یک توصیه دوستانه و برادرانه هم اینکه این بهترین خریدی است که می توانید با این بودجه ها انجام دهید

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    ممنون از این که تجربیاتتونو در اختیارمون قرار دادید :redface: بی نهایت ممنون

دوست عزیز پس شما برند GPS را تایید نمیکنید ؟ در مورد این برند می تونید توضیح دهید که چه مشکلی دارد؟

پ.ن: در مورد مولتی متر فلوک که حق با شماست و بهترین مولتی متر در بازار هست
                    قیمت 900 و 1 میلونو 400 تومانی هم دارد که کامل هست ولی به پای مدلی که شما معرفی کردید نمیرسد
                    برند هیوکی هم تعریف زیاد شنیدم
                    GW Instek هم مولتی متر دارد , آنها خوب هستند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      سلام دوست عزیز
                      ممنون از این که تجربیاتتونو در اختیارمون قرار دادید :redface: بی نهایت ممنون

دوست عزیز پس شما برند GPS را تایید نمیکنید ؟ در مورد این برند می تونید توضیح دهید که چه مشکلی دارد؟

پ.ن: در مورد مولتی متر فلوک که حق با شماست و بهترین مولتی متر در بازار هست
                      قیمت 900 و 1 میلونو 400 تومانی هم دارد که کامل هست ولی به پای مدلی که شما معرفی کردید نمیرسد
                      برند هیوکی هم تعریف زیاد شنیدم
                      GW Instek هم مولتی متر دارد , آنها خوب هستند؟
                      ببینید بحث اصلاً تایید کردن یا تایید نکردن من نیست و یا فرشونده برند خاصی نیستم که آن را تبلیغ کنم
                      متاسفانه بازار فروش در ایران به ندرت سالم است و فروشندگان هم به ندرت در زمینه مورد نظر اطلاعات فنی دارند
                      هر جنسی که درصد سود حاصل از فروش آن بیشتر و یا مدت زمان تسویه حساب آن بالاتر باشد را به خریداران عرضه می کنند
                      هیچگاه هم عنوان نمی کنند که جنسی که دارند می فروشند آیا نسبت به قیمت آن مناسب است یا خیر

همانطور که گفتم در هر خریدی شما باید "نسبت قیمت به کارایی" را مد نظر داشته باشید
                      هر چه این نسبت بالاتر باشد خرید بهتر و عاقلانه تر است ، بهتر است اثر اصل Price-Performance Ratio را در اقتصاد و مهندسی مطالعه کنید

وقتی این نسبت در مولتی متری مدل MS8229 از MASTECH با قیمت 200 تومن و هم مدل 289 از Fluke با قیمت 2.3 تومن حدود 100 در 100 می باشد
                      پس بهتر است این مدل ها خریداری شود تا مولتی مترهایی که این نسبت در آنها شاید کمتر از 50 در 100 باشد
                      این نسبت در تمامی مدل هایی که به شما معرفی شده است بالا می باشد چه LCR Meter چه مولتی میتر و چه اسیلوسکوپ

خدا وکیلی اصلاً لینک هایی که در مورد مشخصات و امکانات این مدل ها برایتان ارسال کردم مطالعه کردید ؟ جواب صد در صد خیر است !

بنده از برند GPS که تولید چین می باشد (فریب فروشنده در مورد انگستان بودن آن را نخورید) در این رده قیمتی چیز بدرد بخوری ندیدم
                      اگر شما سراغ دارید معرفی کنید تا بررسی شود

دیدگاه

ببینید بحث اصلاً تایید کردن یا تایید نکردن من نیست و یا فرشونده برند خاصی نیستم که آن را تبلیغ کنم
                        متاسفانه بازار فروش در ایران به ندرت سالم است و فروشندگان هم به ندرت در زمینه مورد نظر اطلاعات فنی دارند
                        هر جنسی که درصد سود حاصل از فروش آن بیشتر و یا مدت زمان تسویه حساب آن بالاتر باشد را به خریداران عرضه می کنند
                        هیچگاه هم عنوان نمی کنند که جنسی که دارند می فروشند آیا نسبت به قیمت آن مناسب است یا خیر

همانطور که گفتم در هر خریدی شما باید "نسبت قیمت به کارایی" را مد نظر داشته باشید
                        هر چه این نسبت بالاتر باشد خرید بهتر و عاقلانه تر است ، بهتر است اثر اصل Price-Performance Ratio را در اقتصاد و مهندسی مطالعه کنید

وقتی این نسبت در مولتی متری مدل MS8229 از MASTECH با قیمت 200 تومن و هم مدل 289 از Fluke با قیمت 2.3 تومن حدود 100 در 100 می باشد
                        پس بهتر است این مدل ها خریداری شود تا مولتی مترهایی که این نسبت در آنها شاید کمتر از 50 در 100 باشد
                        این نسبت در تمامی مدل هایی که به شما معرفی شده است بالا می باشد چه LCR Meter چه مولتی میتر و چه اسیلوسکوپ

خدا وکیلی اصلاً لینک هایی که در مورد مشخصات و امکانات این مدل ها برایتان ارسال کردم مطالعه کردید ؟ جواب صد در صد خیر است !

بنده از برند GPS که تولید چین می باشد (فریب فروشنده در مورد انگستان بودن آن را نخورید) در این رده قیمتی چیز بدرد بخوری ندیدم
                        اگر شما سراغ دارید معرفی کنید تا بررسی شود
                        سلام دوست عزیز
                        اولا یک دنیا ممنونم که شما و دوستان دیگه مثل محمد خان , مرتضی گل و.... , وقتتونو گذاشتید و به سوالهای من پاسخ میدید
                        و بودن چشمداشتی من را راهنمایی میکنید
                        دوما من تمام پستهای شما و دوستان دیگر را با دقت و مو به مو خوندم و تمام لینکها را کاملا نگاه کردم
                        در اوایل تاپیک من در مورد یک برند تایوانی صحبت کرده بودم که دوستی قبلا LCR متراین برندو به من معرفی کرده بودند و
                        من عرض کردم که نامش یادم نیست ولی شکلش را کاملا بخاطر داشتم , همین که لینک شما را دیدم , فهمیدم برند GW Isstek هست
                        به گفته معرفش در چند ماه پیش , این برند تحت لیسانس فلوک آمریکاست و تکنولوژلی آن را یدک میکشد ....
                        چون دیدم این برند تایوانیست , گفتم یک مقایسه با GPS که فکر میکردم تایوانیست , انجام بدم به وسیله فرد واردی مثل شما
                        من اگر میخواستم این مقایسات و نکاتی که شما دوستان در این تاپیک مطرح کردید را از بازار و فروشنده ها بگیرم که یا به نتیجه
                        نمیرسیدم و گیجتر میشدم و یا ماه ها وقتم را میگرفت
                        هدف من طبقه بندی برندها و مدلها هست تا بتونم یک ابزار دقیق و در حد سرمایه خودم داشته باشم
                        اگر قرار به زیاد خرج کردن بود که مستقیم به بازار میرفتم و معروفترین مارک را میگرفتم
                        پس هنر در این است که در بین همین مارکهای بازار مشترک سابق و یا چین و ژاپن , یک ابزار دقیق و نصبتا قیمت مناسب پیدا کنم
                        فردی مثل شما که هم در این زمینه تجربه و گاهی دارد و خودش یک فروشنده نیست و بی طرفانه و با دلسوزی من را راهنمایی میکند
                        مثل یک گنج برای من هست , پس وجب به وجب مطالبی که تایپ میکنید برای من ارزش دارد

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام دوست عزیر
                        یک سوال دیگه (اگر زحمتی نیست):
                        این برند Mastech کجایی هست
                        در بازار هم دیده بودم
                        دقتش تا چه اندازه هست
                        از ویکتور بالاتره یا در حد ویکتوره؟
                        کلا در چه رنجی قرار میگیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام دوست عزیر
                          در بازار هم دیده بودم
                          دقتش تا چه اندازه هست
                          سلام
                          برند Mastech چینی هست کیفیتش کمی بالاتر از ویکتور هست...

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
                            تاپیک پرباری شد

اینی که زیر دستم هست و مدلش هم گفتم آشغاله. شرایط اش رو هم گفتم. دوست داشتید و تهران بودید، آدرس بدم بیایید با چشم خودتون ببینید

اسکوپ دست دو خریدن از اینترنت اونم خارجی کار معقولی نیست.
                            ضمن اینکه این اسکوپی که اسم اش رو گفتید، اش دهن سوز اونچنانی نیست، جز کاربردهایش نوشته بدرد تعمیرکارها و نصاب ها می خوره . من باشم اسکوپی با کاربرد تحقیقاتی یا کاربرد طراحی می خریدم.

بین LEADER و تکسترونیکس واقعا اختلافی ندیدم. البته یکم تکسترونیکس خوش دست تر بود اما همیشه نمی شه بین دو تا جنس سی سال کار کرده مقایسه دقیقی کرد.

MS8229 ازش استفاده کردم و داشته ام.
                            خیلی مولتی متر خوبیه. سرعت اتورنجش واقعا با هایوکی رقابت می کنه.
                            از نظر دقت هم مناسبه، چند مورد این مولتی متر رو با مولتی متر های هایوکی مقایسه کردم، اندازه گیری ولتاژشون اختلاف قابل بیانی با هم نداشته اند.
                            به نوعی می تونه بهترین انتخاب باشه، کار یه محقق رو راه می اندازه و ...
                            البته دقت اندازه گیری دمای اون پایینه و این تو ذوق می زنه. البته اگه شغل تون کار کردن با دما نباشه مشکل قابل چشم پوشی هست.
                            دقت اندازه گیری مقاومت اش بد نیست.

با آمپر سرو کاری نداشتم، خصوصا امپرهای بالا. در این مورد دوستان نظر بدهند بهتره

دقت اندازه گیری نور 8229 بد نیست. در حد تحقیقات نیست اما در حد اندازه گیری لوکس نور ساختمان هست.

LCR متر دستگاه حساسی هست. اگه کارتون سوییچینگ نیست، با همون ویکتورها قناعت کنید. اگه بی دقتی اش و بی کیفیتی اش ازارتون می ده، یه مولتی متری که سلف رو هم می گیره از ماستک بردارید
                            اگه شغل تون کار با سیستم های اینورتر و سوییچ و ... هست یه LCR200 بردارید. به قیمت 1.5 میلیون تومان.

تکنولوژی الان شرق هم خیلی پایین تر از 30 سال پیش غرب هست. البته منظورم از شرق، کل آسیا منحای ژاپن هست.
                            این مسئله از محصولات خانگی تا نظامی سرایت داره

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط sina1359
                            سلام دوست عزیر
                            در بازار هم دیده بودم
                            دقتش تا چه اندازه هست
                            [size=8pt]

داداش مگه دعوا داری
                            یکم فونت لطیف تر انتخاب کن
                            @};-
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
                              صحبت از ابزار دقیق قدیم و جدید شد گفتم بد نیست ابزاری رو نشونتون بدم که زمانی که طرح کاد میرفتم تقریبآ 20 سال
                              پیش دست دوم خریدم........یک ولتمتر فرکانس بالا تا 10 مگ ولتاژ موثر نشون میده ...روسی هست واقعآ دقتش خوبه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                                [size=8pt]

داداش مگه دعوا داری
                                یکم فونت لطیف تر انتخاب کن
                                @};-
                                :eek:
                                :mrgreen:
                                سلام دوست عزیز
                                دعوا کجا بود , بگید بریم تماشا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X