اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

محمد آقا لطف کردند و تاپیک را به این تالار انتقال دادند تا به
    دلیل کمکاری تاپیک در بخش نیازمندی به صورت اتوماتیک پاک نشود
    به نظر من باید از ابتدا تاپیک را در همین تالار باز میکردم
    به هر حال ممنون از محمد آقا برای انتقال تاپیک و تشکر از دوستان که
    با مطالب و اطلاعات خوبشان تاپیک را پر بار کردند و آن را جلو بردند
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

داداش مولتی متر ویکتور که گفتی آشغاله، دارم خیلی خوبه تا حالا دست رد به سینم نزده
      حیدر قجا دونیا یالان دونیا دور...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohammadMers
        داداش مولتی متر ویکتور که گفتی آشغاله، دارم خیلی خوبه تا حالا دست رد به سینم نزده
        سلام دوست عزیز
        برای من که خیلی مشکل داشت بگیر نگیر داره , یکیش خوب در میاد یکیش بد
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلاملیکم.

لطفا دوستان اهل فن نظر خودشون در موردمولتی متر فلوک 117 و کلمپ متر فلوک 323. برای کارهای مرتبط با الکترونیک قدرت را بگن. خوبن؟ بدن؟ بگیرم؟ نگیرم؟ اگه بگیرم دوتاشو به صورت کیت میخرم که کمی ارزون تر بشه.
          مچکر

دیدگاه

یک عدد اسیلوسکوپ hantek DSO5072P خریدیم تست کردیم خیلی عالیه.
            http://hantek.com/en/ProductDetail_26.html
            برای قیمتش واقعا عالیه.
            70 مگاهرتز.
            من که راضیم.
            همه چیز داره.
            فیلتر دیجیتال داره. pass-fail داره ...
            مگاتک از روی همین هنتک کپی کرده و تقریبا شبیه هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
              یک عدد اسیلوسکوپ hantek DSO5072P خریدیم تست کردیم خیلی عالیه.
              http://hantek.com/en/ProductDetail_26.html
              برای قیمتش واقعا عالیه.
              70 مگاهرتز.
              من که راضیم.
              همه چیز داره.
              فیلتر دیجیتال داره. pass-fail داره ...
              مگاتک از روی همین هنتک کپی کرده و تقریبا شبیه هستن.
              سلام
              من هم مدل 2072E رو خریدم. یکم باهاش کار کردم خوب بود. ممنون از راهنماییتون برای خرید این مدل.

دیدگاه

دوستان مدل TBS1052B چطوریه به نظرتون؟ من ترکیه اشنا دارم اگه اونجا قیمت ارزونتر باشه
                http://www.testequity.com/products/5190/

اضافه شده در تاریخ :
                اقا سینا بلاخره اسکوپ تهیه کردین یا نه؟ من یه مدل تکرونیکس 475 پیدا کردم به قیمت 1 میلیون.هنوز دستم نرسیده تستش کنم.به نظر شما چطوره؟
                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

سلام دوستان
                  متاسفانه مولتیمترم که مدلFLUKE 87 Vهست اسیب دیده توی نت دنبال شماتیکش گشتم امانتونستم شماتیک این مدل روگیربیارم مدلهای دیگه من الجمله سریFluke 87 iv روپیداکردم اماشماتیکشون متفاوته
                  کسی ازدوستان شماتیک این مدل روداره؟
                  باتشکر

دیدگاه

سلام.
                    کسی از دوستان اسکوپ hantek dso 5072p نداره ببینیم راضیه ازش یا نه.
                    این مدل رو مارک های دیگه هم دارن. قضیه چیه؟ همه از رو تکترونیکس کپی کردن؟

اضافه شده در تاریخ :
                    کسی نیست راهنمایی کنه. خودم نظرم عوض شد. رفتم تو کار owon

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
                      سلام.
                      بله سری DSO-5000 همگی کپی چینی از روی اسکوپ های تکترونیکس هستند
                      البته در بازار ما با اسم MEGATEK وارد شده اند توسط شرکت رایان نیک
                      در رنج قیمت 900 هزار الی 1.3 میلیون نسب به مبلغ پرداختی اسکوپ های خوبی هستند
                      70 مگ 900 هزار
                      100 مگ 1.1 میلیون
                      200 مگ 1.3 میلیون
                      همگی 1 گیگ سمپل دو کانال و صفحه نمایش 7 اینچ هستند

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                        یه lcr متر برای شرکتمون میخوام بخرم تو رنج قیمت 700 تا 800 هزار تومن، بیشتر هم اندازه گیری اندوکتانس L تو رنج زیر 100 میکرو هانری برام مهم هست.
                        چه مدلی پیشنهاد می کنید و اینکه تو تهران از کجا بخرم که جنس اصل باشه؟از کجا بفهمم اصله یا نه؟؟
                        ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام دوستان عزیز یه lcr متر برای شرکتمون میخوام بخرم تو رنج قیمت 700 تا 800 هزار تومن، بیشتر هم اندازه گیری اندوکتانس L تو رنج زیر 100 میکرو هانری برام مهم هست. چه مدلی پیشنهاد می کنید و اینکه تو تهران از کجا بخرم که جنس اصل باشه؟ از کجا بفهمم اصله یا نه؟؟ ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                        این و هم اضافه کنم که در اندازه گیری بقیه پارامترها مثل C و R و ... به دقت زیادی نیاز ندارم، آیا میشه مدلی پیدا کرد که اندوکتانس و دقیق بسنجه (حتی 5 میکروهانری) و قیمتی نسبتا پایین تر از 700 تومن داشته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                          بله سری DSO-5000 همگی کپی چینی از روی اسکوپ های تکترونیکس هستند
                          البته در بازار ما با اسم MEGATEK وارد شده اند توسط شرکت رایان نیک
                          در رنج قیمت 900 هزار الی 1.3 میلیون نسب به مبلغ پرداختی اسکوپ های خوبی هستند
                          70 مگ 900 هزار
                          100 مگ 1.1 میلیون
                          200 مگ 1.3 میلیون
                          همگی 1 گیگ سمپل دو کانال و صفحه نمایش 7 اینچ هستند
                          ممنون. شما خودتون داشتین؟ یه کم تحقیق کردم به نظرم owon معتبرتره.

دیدگاه

دوستان 2 تا سوال دارم
                            1-قیمت مولتی متر 87v در حال حاضر در چه حدودیه؟
                            2-بهترین مولتی متر زیر 100 تومن چه مدلیه؟
                            خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

دیدگاه

دوستان تا حالا کسی با اسکوپ Owan sds-E کار کرده؟ تو اینترنت هرچی گشتم در مورد این سری چیز خاصی پیدا نکردم. در حالی که در مورد سری SmartDS مطلب زیاده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
                                سلام.

اضافه شده در تاریخ :
                                کسی نیست راهنمایی کنه. خودم نظرم عوض شد. رفتم تو کار owon
                                من با این مدل کار کردم و نسبت به قیمتش راضی هستم.
                                مشکلش اینه که waveform per seccond یکم کمه.
                                یعنی سرعت پردازشش کمه.
                                بعضی وقتا خوب تریگ نمی کنه. البته من همه کارمو باهاش انجام می دم. کارم طراحی اینورتر 3 فازکنترل موتور سنکرون بود.
                                از لحاظ پشن خوبه.
                                نسبت به قیمتش عالیه یعنی پولتون هدر نمی ره. با این پول مارکهای دیگه هیچی گیر نمیاد. مثلا GW-instek تو این رنج قیمت اصلا با hantek قابل مقایسه نیست.
                                ولی یکم قیمت بره بالاتر تو رنج 2 میلیون تومن Gw-instek خیلی بهتره.
                                از مشکلای این اسیلوسکوپ hantek که خریدیم ds05072p حافظش خیلی کمه و تعدادی فانکشن ها با حافظه طولانی کار نمیکنن.
                                فیلتر دیجیتالش هم کار نمی کنه. البته فیلتر محدود کننده پهنای باند 20MHz کار می کنه.
                                FFT هم خیلی کوتاهه فقط 1024نقطه.
                                measure هم خیلی زیاد دقیق و سریع عمل نمی کنه.

البته همونطور که گفتم در رنج قیمت خودش عالیه و من همه کارامو باهاش انجام می دم و کمبودی احساس نمی کنم.
                                اگر بودجه داشتیم می گفتیم برامون یک پروب جریان بخرن خیلی بهتر از یک اسیلوسکوپ گرونه.

در ضمن megatek در واقع کپی hantek هستش و hantek نمی شه گفت دقیقا کپی tektronix هستن. از روشون الگوبرداری کردن شایدم تعدادی قطه مشابه باشه ولی کپی کامل نیستن.
                                megatek یکم ارزون تره و اصلا یک برند بی نام و نشون هستش.
                                hantek نمایندگی واقعی داره. از خود شرکت hantek آدرس نمایندگیشو گرفتم. یک مغازه تو پاساژ عباسیان فکر کنم.

شما فقط به سمپل ریت و قیمت و پهنای باند نگاه نکن.
                                سرعت پردازش و عمق حافظه و قابلیت های جانبی و دقت و سرعت اندازه گیری(measure) و رزولوشن FFT و قابلیت های گرافیکی نمایش و ...
                                اینا خیلی مهم تر هستن به دلیل این که sample rate و پهنای باند همه اسیلوسکوپ ها درست هستن و یک چیز عادی هستش.
                                مثلا اگر شما تو رنج زیر 50MHz کار می کنی اگر یک اسیلوسکوپ 50MHz بگیری و sample rate حدود 500MS/s باشه ولی قابلیت های جانبی خیلی خوب باشه خیلی خیلی بهتره.

sample rate بالا فقط تو فرکانس های بالا به درد می خوره مگر این که سرعت پرداش و طول حافظه اسیلوسکوپ زیاد باشه که بتونه از سرعت نمونه برداری استفاده کنه.

گودویل تا جایی که فهمیدم تو رنج 2-3 میلیون تومن خیلی عالیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X