اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی جهت تهیه جعبه مناسب برای پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی جهت تهیه جعبه مناسب برای پروژه

عموما اون چیزی که ما میخواهیم از قبل ساخته شده.
    یکی از دوستان میخواست از این ترانس های الکترونیکی راه انداز مهتابی درست کنه دنبال باکسش بود رفت دنبال تزریق پلاستیکی ها یکی رو پیدا کرد که برای یه شرکتی از این باکسا تولید میکرد .خلاصه پول داد یکی از قالب های قدیمی شرکت رو خرید البته خود شرکت در جریان نبود .قالب ساز یه چنتا قالب کار کرده داشت که نیمه معیوب بودن.به یک سوم قیمت قالب خرید.
    حالا شما بسته به طرحت اگه ارزش داره باید این مراحل قالب سازی و تولید رو بری. اگه هم نداره انقدر باکس و یا انواع روش های مختلف هست که میشه ازشون استفاده کرد
    ایتقدر هم سخت نگیر.

این باکسو بدید تابلو سازی برات مثل خودش میسازه

یا این یکی بدی به کارگاه ورق کاری همچین برات میسازه که کیف کنی.بعدش هم کاره اوستا نقاشه
    همینو بس

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

توی اون عکس پایینی که گذاشتی قسمت کلید های و نمایشگر ها را باید چیکار کنیم؟
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

تو خود پنل جا ساز شده.
        زمانی که میدی برات پنل طراحی کنن میگی داکمه دار بشه.

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

خیلی جالب هستن. یعنی اینا را هم تابلو سازی ها می سازن؟
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نه دادا
            به این ها میگن پنل پلی کربنات
            این ها سازندگان خاص خودش رو داره
            http://www.tehranmadar.ir/?page_id=10
            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

خود کلید ها را هم میزارن؟

دیدگاه

بله خود کلید هارو هم بین لایه های پنل کار میزارن
                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

واجب شد برم دنبالش و پیگیری کنم. یک پروژه ای را تمام کردم. الان دربه در ساخت جعبه و محفظه هستم براش. پیگیری می کنم و جوابش را همینجا میزارم.

دیدگاه

سلام
                    من به مشکل شما برخوردم میخوام حرف دستامو برات جمع کنم
                    1. ایجا ایران است
                    2.صنعت قالب سازی و مخصوصا مواد متالوژی به شدت ضعیف
                    3. هزینه ها بالاست
                    من برای حل این مشکل چندتا راه پیشنهاد میکنم
                    1.بردهای که جنبه ی حرفه ای ندارند خدایی نکرده دزدی بکنند دوستان ،یه سری ریل برد هست که متری و رنگاش مختلفه تقریبا صنعتی میشه
                    2.بردهای که سری کاریه و قراره تولید انبوه بشه و شکیل بودن مهمه واسه مدارش هم زحمت کشیدی من خودم اینکار را کردم با طرف توافق کردم تو یه قاب معمولی زدم ولی طرح اصلیش را با نرم افزار زدم جواب گرفته بانی شده قابش تولید شده کار راه افتاده
                    3.بردهای دیگه اینکه این لیزر شبرنگی ها را که دیدی دادم برام حک کردن نوشته هاشو قابم را چفتو بستی کردم با رنگ های مختلف اونم بعد نشد قشنگ بود
                    4.یه سری برد های بزرگترم را به تابلو برق سازها طرح دادم کفتم با رنگ استاتیک های کوره ای مختلف ساختنو صنعتیش کردن
                    حالا کدوم راه را شما دوست داری بری بگی بیشتر میگم
                    people with skills work for people with ideas

دیدگاه

من سه ساله با بهار کار می کنم. نمی خوام صد در صد تأیید کنم، اما:
                      1. مجموعه بهار از 3 سال پیش تا الآن تغییرات عمده ای داشته می داده، این مجموعه (احتمالا) شرکای چینی داشته و الآن داره کاملا ایرانی می شه، قضیه اون جعبه هایی که به دیواره و می گن دیگه تولید نمی شه هم همینه (اونایی که روشون برچسب آبی داره، تولید بهار جدید هست، و خطوط تولید و قالبها متعلق به خودشونه).
                      2. قیمت های بهار بالاست، اما اگه حساب کنید، برای تولید 1000 تا جعبه (که من هنوز از دستگاه هام 1000 تا تولید نشده و نخواهد شد)، خیلی پول بیشتری باید صرف کنید (به غیر از آزمون و خطا).
                      3. 4 تا تصادف داشتیم که ماشین به کابین تجهیزات زده و داغون شده، ولی جعبه ها و برد داخلش، سالم سالم مونده.
                      4. مشکل اصلی بهار، اونجاییه که اگه جعبه ای تموم بشه، باید صبر کنید تا واردات بعدی (جعبه ها تو چین تولید میشن، میان اینجا، گمرک و حمل و نقل و ... میوفته ولی حتما به صرفه تر از تولید داخله!) یا هزینه حمل رو تقبل کنید.
                      5. انصافا، تو برش کارشون حرفه ای هست، هر طرحی بخواید روی جعبه ها در میاد.
                      6. کاملا می دونم فروشنده های بیخودی داره، اصلا نباید بهشون کار داشته باشید، کار خودتونو بکنید! احتمالا سفر دوستمون با پذیرایی مفتضحانه دوستان فروشنده شروع شده که انقدر خورده تو پرشون.

من برای دستگاهم، جعبه ای که گرفتم، 28000 تومن بود، با هزینه برش 7000 تومن. همون موقع برای آلومینیومی و سفارشی جاهای مختلف جستجو کردم، زیر 100,000 قیمت ندادن!

دیدگاه

مجموعه بهار با اینکه تنوع و کیفیت بالایی در جعبه ها دارد ولی متاسفانه قیمت های بسیار بالایی هم دارد
                        البته بنده همیشه طرفدار وجود هر گونه امکانات و توانایی و تکنولوژی و قطعات و ... ولو با قیمت بالا در داخل کشور بوده و هستم
                        به همین دلیل وجود چنین مجموعه ای در زمینه جعبه در داخل کشور حتی با وجود قیمت های بالا بسیار عالی است
                        ولی هر کسی دستش در کار باشد می داند وارد کردن جعبه های آماده از چین (که تولید کننده های بسیار متنوعی هم دارد) خیلی به صرفه تر از خرید از شرکت بهار می باشد
                        به عنوان نمونه یک مدل جعبه پنل میتر تابلویی سایز 96 در 96 بدون ترمینال ، شرکت بهار به قیمت 32.000 تومان می فروشد
                        ولی ما خودمان یک مدل جعیه 1.5 برابر بزرگ تر با ترمینال های 220 ولت دو طرفه در پشت جعبه در تعداد 100 عدد نمونه به قیمت تمام شده هر عدد 15.000 تومان وارد کردیم
                        یعنی فقط در بدنه جعبه ها و در یک خرید نمونه و نه تعداد 1.700.000 تومان اختلاف قیمت وجود دارد قیمت ترمینال ها را هم جداگانه حساب بفرمایید
                        در تصویر زیر سعی ام بر این بوده تا این دو جعبه را از زوایای مختلف مقایسه کنم (سفید:بهار - سیاه:وارداتی خودمان)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                          مجموعه بهار با اینکه تنوع و کیفیت بالایی در جعبه ها دارد ولی متاسفانه قیمت های بسیار بالایی هم دارد
                          البته بنده همیشه طرفدار وجود هر گونه امکانات و توانایی و تکنولوژی و قطعات و ... ولو با قیمت بالا در داخل کشور بوده و هستم
                          به همین دلیل وجود چنین مجموعه ای در زمینه جعبه در داخل کشور حتی با وجود قیمت های بالا بسیار عالی است
                          ولی هر کسی دستش در کار باشد می داند وارد کردن جعبه های آماده از چین (که تولید کننده های بسیار متنوعی هم دارد) خیلی به صرفه تر از خرید از شرکت بهار می باشد
                          به عنوان نمونه یک مدل جعبه پنل میتر تابلویی سایز 96 در 96 بدون ترمینال ، شرکت بهار به قیمت 32.000 تومان می فروشد
                          ولی ما خودمان یک مدل جعیه 1.5 برابر بزرگ تر با ترمینال های 220 ولت دو طرفه در پشت جعبه در تعداد 100 عدد نمونه به قیمت تمام شده هر عدد 15.000 تومان وارد کردیم
                          یعنی فقط در بدنه جعبه ها و در یک خرید نمونه و نه تعداد 1.700.000 تومان اختلاف قیمت وجود دارد قیمت ترمینال ها را هم جداگانه حساب بفرمایید
                          در تصویر زیر سعی ام بر این بوده تا این دو جعبه را از زوایای مختلف مقایسه کنم (سفید:بهار - سیاه:وارداتی خودمان)

درست میآ‌فرمایید و جای بحث نداره، همه چیز به پروژه مربوطه. برای پروژهآ‌های من، 1,700,000 تومن تو 100 دستگاه، ارزش زمانی نداره (گرچه خوشحال میشم اگه بدونم چطور میآ‌شه انجام داد، شاید در آینده به درد بخوره) چون مزیت رقابتی دستگاهآ‌های من قیمت نیست (البته منظور مقایسه بهتر و بدتر نیست). ولی اگه بخوام یه روزی محصولی درست کنم، شاید با تعداد تولید 1000 عدد در ماه، 1 ریال هم باید لحاظ بشه (متوسط تولید من 15 عدد در ماه بوده!!!).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalilvand
                            درست میآ‌فرمایید و جای بحث نداره، همه چیز به پروژه مربوطه. برای پروژهآ‌های من، 1,700,000 تومن تو 100 دستگاه، ارزش زمانی نداره (گرچه خوشحال میشم اگه بدونم چطور میآ‌شه انجام داد، شاید در آینده به درد بخوره) چون مزیت رقابتی دستگاهآ‌های من قیمت نیست (البته منظور مقایسه بهتر و بدتر نیست). ولی اگه بخوام یه روزی محصولی درست کنم، شاید با تعداد تولید 1000 عدد در ماه، 1 ریال هم باید لحاظ بشه (متوسط تولید من 15 عدد در ماه بوده!!!).
                            بله دقیقاً بسته به نوع کار از لحظ تعداد تولیدی و قیمت فروش دارد
                            البته برای تعداد 1000 عدد همیشه تولید قالب اختصاصی و تزریق پلاستیک به صرفه تر از خرید بوده است حتی خرید از چین !
                            بنده تا به حال دو عدد قالب برای کارهای تیراژ تهیه کرده ام ، یکی قالب محافظ یخچال 7 پریز بوده که قیمت طراحی و ساخت آن 12 میلیون بوده است
                            که بنده به خاظر تسویه حساب و کارکرده بودن قالب 3.5 میلیون از طرف حسابم خریده ام و 1.5 میلیون هم بابت اصلاح و تعمیر آن هزینه نموده ام یعنی جمعاً 5 میلیون
                            با توجه به تیراژ تولیدی مینیم 1000 الی 2000 عدد در ماه کاملاً قابل توجیه است حتی اگر به قیمت 12 میلیون سفارش طراحی و ساخت داده می شد
                            و دیگری قالب جعبه ای مشابه سیگنال ژنراتور می باشد که که به قیمت 20 میلیون طراحی و ساخته شده است
                            که فقط در همین 1000 عدد تولیدی اولیه مبلغ 20 هزارتومان برای هر عدد جعبه به خاطر قالب هزینه شده است
                            مبلغ 8 هزار تومان هم برای هر عدد جعبه از بابت هزینه مواد ABS و تزریق در نظر بگیرید
                            یعنی 1000 عدد اولیه هر جعبه قیمت تمام شده 28 هزار تومان دارد و در 1000 عدد های بعدی هزینه هر عدد جعبه فقط 8 هزار تومان می شود
                            حال شما مقایسه کنید با قیمت های 25 الی 45 هزارتومانی برای هر عدد جعبه آماده برای خرید از بهار یا چین !
                            تیراژ تولیدی محصولی که از این جعبه استفاده میکند سالانه 1000 عدد می باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
                              بله دقیقاً بسته به نوع کار از لحظ تعداد تولیدی و قیمت فروش دارد
                              البته برای تعداد 1000 عدد همیشه تولید قالب اختصاصی و تزریق پلاستیک به صرفه تر از خرید بوده است حتی خرید از چین !
                              بنده تا به حال دو عدد قالب برای کارهای تیراژ تهیه کرده ام ، یکی قالب محافظ یخچال 7 پریز بوده که قیمت طراحی و ساخت آن 12 میلیون بوده است
                              که بنده به خاظر تسویه حساب و کارکرده بودن قالب 3.5 میلیون از طرف حسابم خریده ام و 1.5 میلیون هم بابت اصلاح و تعمیر آن هزینه نموده ام یعنی جمعاً 5 میلیون
                              با توجه به تیراژ تولیدی مینیم 1000 الی 2000 عدد در ماه کاملاً قابل توجیه است حتی اگر به قیمت 12 میلیون سفارش طراحی و ساخت داده می شد
                              و دیگری قالب جعبه ای مشابه سیگنال ژنراتور می باشد که که به قیمت 20 میلیون طراحی و ساخته شده است
                              که فقط در همین 1000 عدد تولیدی اولیه مبلغ 20 هزارتومان برای هر عدد جعبه به خاطر قالب هزینه شده است
                              مبلغ 8 هزار تومان هم برای هر عدد جعبه از بابت هزینه مواد ABS و تزریق در نظر بگیرید
                              یعنی 1000 عدد اولیه هر جعبه قیمت تمام شده 28 هزار تومان دارد و در 1000 عدد های بعدی هزینه هر عدد جعبه فقط 8 هزار تومان می شود
                              حال شما مقایسه کنید با قیمت های 25 الی 45 هزارتومانی برای هر عدد جعبه آماده برای خرید از بهار یا چین !
                              تیراژ تولیدی محصولی که از این جعبه استفاده میکند سالانه 1000 عدد می باشد
                              خیلی عالی. شاید به موضوع تاپیک یا کلا انجمن مرتبط نباشه، ولی اگه اگه از تجربیاتتون بیشتر بگید، احتمالا خیلی ها مثل من دنبالش باشن. مثلا این که این قالبها چقدر (چه تعداد) کار میکنن (بعد چندتا پرس باید اصلاح و تعمیر بشن) و اینکه جنس شفاف، قالب و دستگاه تزریقش فرق داره؟ مثل درهای شفاف جعبه های ABS بهار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jalilvand
                                این که این قالبها چقدر (چه تعداد) کار میکنن
                                بعد چندتا پرس باید اصلاح و تعمیر بشن
                                و اینکه جنس شفاف، قالب و دستگاه تزریقش فرق داره؟ مثل درهای شفاف جعبه های ABS بهار؟
                                خوب عمر قالب یعنی تعداد ضرب هایی که در دستگاه تزریق می خورد
                                بستگی به مهارت و تجربه قالب ساز شما در طراحی و ساخت قالب و همچنین مهارت و تجربه تزریق کار و به راه بودن دستگاه تزریق در استفاده و نگهداری و سرویس قالب دارد
                                در کیفیت های خوب به بالا قالب براحتی تا 100 هزار ضربه توسط قالب ساز گارانتی می شود
                                در مورد جنس شفاف باید بگویم مواد آن فرق می کند و اینکه پرداخت قالب (سایش توسط دستگاه اسپارک) باید خیلی خوب و تمیز کار شده باشد تا قطعه خروجی کدر یا مات نباشد
                                دستگاه تزریق هم بیشتر در وزن قطعه کار خروجی تفاوت می کنند مثلاً یک دستگاه حداکثر می تواند یک جعبه تا وزن 500 گرم را تزریق کند و دستگاه دیگر تا وزن مثلاً یک کیلوگرم را

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X