اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشورت در مورد اندازه گیری چند پارامتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشورت در مورد اندازه گیری چند پارامتر

سلام
    منبعی داریم به ارتفاع 70 سانتیمتر با بدنه فلزی که دارای یک شیر ورودی و یک شیر خروجی است.میخواهیم پارامتر های زیر را محاسبه نماییم:
    1- فشار دورن منبع
    2-دمای مایع داخل
    3-سطح ارتفاع مایع
    - سیال درون منبع الزاما آب نیست که مدار تشخیص سطح مایع با عبور جریان از درون مایع بتوان استفاده کرد.
    - سیال موادی مانند شیره شکر یا آب با املاح بالا میباشد که خاصیت رسوب و چسبندگی نیز دارند و تا شستشوی منبع درون منبع اثر میگذارند.
    - دمای منبع به 100 درجه میرسد.
    خوشحال میشم دوستان صاحب فکر پیشنهاد بدن
    انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
    فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

پاسخ : مشورت در مورد اندازه گیری چند پارامتر

سلام
    منظور از فشار درون منبع فشار مایع درون اون هست یا فشار هوای اون؟
    دمای داخلش رو با دماسنجهای piro یا به اصطلاح لیزری موجود تو بازار میشه اندازه گیری کرد.
    سطح ارتفاعش رو با رادار!
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای تغیرات دما می تونی از سنسور lm35 استفاده کنی که دمای -33 تا 150 رو که به ازای هر درجه افزایش 10mV افزایش ولتاژ داره رو استفاده کنی برای سطح مایه هم می تونی از لیزر یا التراسنیک استفاده کنی اما برای اندازه گیری فشار شما مقدار فشار فشاری روکه می خواید اندازه بگیرید اگر امکانش هست محدودش رو ذکر کنید

مفق باشید :bye

دیدگاه

برای دما lm35 مناسبه ولی بعد چند مدت خراب میشه پیشنهاد میدم از سایت eggborn.com سنسور دمای کنترلر somwon رو بخر که روکش فلزی داره و مناسبه ولی گرونه نسبت به lm35
        تو لاله زار هم گیر میاد
        واسه فشار هم که کاری نداره یه سنسور فشار بخر فشار هر جارو می خوای اندازه بگیری بذار اونجا خروجیشو بخون
        اگه منبعت پر فشاره میتونی یه سوراخ رو منبع بزنی و قلاویزش کنی (به اندازه قطر رزوه های سنسور فشارت(ازین سنسور فشارهایی که وصل میشه به سیستم گاز کولر ماشین))بعد سنسور رو پیچ کنی به منبع . در این حالت سنسورت داخله و سیم خروجیش بیرون با اببندی کامل

واسه سطح مایع هم بهترین و به صرفه ترین کار استفاده از التراسونیکه تست کن ببین اگه التراسونیک رو سطح مایعت جواب نداد یه سینی پلاستیکی بذار رو سطح شناور باشه و از چند طرف مهارش کن که اینور اونور نره و فقط شناور باشه و مماس سطح اب . حالا التراسونیک رو سطح سینی پلاستیکی که روی اب شناوره جواب میده

دیدگاه

ممنون،دوستان هیج کدوم ازینا که گفتین صنعتی نیست و دانشجویی حساب میشه
          و در عمل هم نمیشه واسه کاربرد من پیادش کرد،به هر حال ممنونم
          انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
          فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

دیدگاه

خوب برای دما اگه صنعتی می خواید pt100 استفاده کنید برای اندازه گیری سطح مایع هم که همون التراسنیک در صنعت به وفور استفاده میشه برای فشر هم محدوده مورد اندازه گیری رو مشخص کنید

موفق باشید
            یا حق
            :bye:

دیدگاه

واسه فشار فقط ولو اطمینان باید بذارم که قیمتش مناسبه،برای مانیتورینگ فشار حدود 600 تومن هزینه برمیداره،pt100 هم سایز من حدود 160 تومن میشه،دما هم بالاست و حتی شعله مستقیم ممکنه ببینه،آلتراسونیک دووم نمیاره
              ممنون

دیدگاه

سلام
                برای کنترل دما راه های زیادی وجود داره ولی لزوما بدرد شما نمیخوره. PT100 برای دما خوبه البته تا 400 درجه برای دمای بیشتر ترموکوپل تیپ J رو تا 800 درجه استفاده کن. برای اندازه گیری فشار و سطح مایع میتونی از سنسور فشار همزمان استفاده کنی مشروط به اینکه فشار مخزن اتمسفریک باشه.
                مهمه که بگی آیا مخزن تحت فشاره ؟ :question:
                میتونی از روش REED switch با سری مقاومت همراه گوی مغناطسی استفاده کنی. دقت کن نوع فلزی که برای بدنه استفاده میکنی استیل 316L باشه.
                ضمنا PT100 سه سیم 25 هزارتومن تو لاله زار پیدا میشه. مدار راه اندازش مهمه که حداکثر با یه A/D 16 بیتی 50 تومن در میاد.
                سنسورهای مثل LM35 صنعتی و قابل اعتماد نیستن و بیشتر بدرد پروژه های دانش آموزی میخورند. ( تجربه شخصی). PT100 رو براحتی با یه پل میتونی راه بندازی.
                اگه اطلاعات بیشتر خواستید من در خدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood kaviani
                  سلام
                  برای کنترل دما راه های زیادی وجود داره ولی لزوما بدرد شما نمیخوره. PT100 برای دما خوبه البته تا 400 درجه برای دمای بیشتر ترموکوپل تیپ J رو تا 800 درجه استفاده کن. برای اندازه گیری فشار و سطح مایع میتونی از سنسور فشار همزمان استفاده کنی مشروط به اینکه فشار مخزن اتمسفریک باشه.
                  میتونی از روش REED switch با سری مقاومت همراه گوی مغناطسی استفاده کنی. دقت کن نوع فلزی که برای بدنه استفاده میکنی استیل 316L باشه.
                  ضمنا PT100 سه سیم 25 هزارتومن تو لاله زار پیدا میشه. مدار راه اندازش مهمه که حداکثر با یه A/D 16 بیتی 50 تومن در میاد.
                  سنسورهای مثل LM35 صنعتی و قابل اعتماد نیستن و بیشتر بدرد پروژه های دانش آموزی میخورند. ( تجربه شخصی). PT100 رو براحتی با یه پل میتونی راه بندازی.
                  اون وقت برنامشو با دیتا شیت"منظورم عدد هایی هست که در دیتا شیت هست" می نویسی یا فرمول براش می سازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood kaviani
                    سلام
                    مهندس شما از خودتون از این درایور PT100 تا حالا استفاده کردید؟ اگر امکانش هست نوع IC و یا نمونه کد برای راه اندازی در اختیار من قرار بدید
                    من یک بار PT100 سه سیمه رو با پل مقاومتی و یک تقویت کننده تفاضلی راه اندازی کردم ولی عملکرد مطلوبی نداشت البته بعدا به علتش پی بردم چون از منبع جریان برای راه اندازی PT100 استفاده نکرده بودم مقدار طول سیم زیاد روی مقدار دمای خوانده شده از سنسور تاثیر گذار بود.

دیدگاه

2-دمای مایع داخل
                      سلام،

با سنسور DS18B20 ک ب گفته دوستان صنعتی نیست! ولی از پروتکل صنعتی OneWire استفاده میکند،
                      دمای -20 (داخل فریزر) تا 50 را بدون خطا برای مدت طولانی اندازه گیری و log کردم ، مشکلی نداشت.

مزیت این سنسور پشتیبانی همان 1Wire هست ک احتمالن خودتان هم بهتر اطلاع دارید،
                      تعداد زیادی سنسور را میشود موازی کرد و سیمکشی هم میتواند طولانی باشد.
                      4 سنسور موازی و 10 متر کابل شیلد دار بدون مشکل تست شدند...

دیدگاه

ممنون از همه دوستان،فعلا طراحی مکانیک متوقف شده ایشالا دوباره از نظرات دوستان بهره خواهم برد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
                          اون وقت برنامشو با دیتا شیت"منظورم عدد هایی هست که در دیتا شیت هست" می نویسی یا فرمول براش می سازی
                          سلام.
                          بله .AD7705 یه A/D 16 بیت که با پروتوکل SPI کار میکنه که خیلی ساده و روونه.
                          ابتدا قطعه رو تنظیم میکنیم:
                          کد:
                          COM_REG = $10  '00010000
                            TEMP1  = $46  '01000110
                            SHOUT SI,SCK,MSBFIRST,[COM_REG\8]
                            DELAYMS 5
                            SHOUT SI,SCK,MSBFIRST,[TEMP1\8]
                            COM_REG = $20  '00100000
                            TEMP1  = $08  '01000110
                            DELAYMS 5
                            SHOUT SI,SCK,MSBFIRST,[TEMP1\8]
                          بعد با یه زیر روتین اطلاعات رو میخونیم:
                          کد:
                          IF READY = 0 THEN  'THE AD7705 IS NOT BUSY
                             COM_REG = $38  '00111000
                             SHIN SO,SCK,MSBPRE,[AD_RESULT\16]
                            ENDIF
                          دقت کنید دستورات به زبان بیسیک با نرم افزار proton basic ver. 3.5.6.9

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                            مهندس شما از خودتون از این درایور PT100 تا حالا استفاده کردید؟ اگر امکانش هست نوع IC و یا نمونه کد برای راه اندازی در اختیار من قرار بدید
                            من یک بار PT100 سه سیمه رو با پل مقاومتی و یک تقویت کننده تفاضلی راه اندازی کردم ولی عملکرد مطلوبی نداشت البته بعدا به علتش پی بردم چون از منبع جریان برای راه اندازی PT100 استفاده نکرده بودم مقدار طول سیم زیاد روی مقدار دمای خوانده شده از سنسور تاثیر گذار بود.
                            سلام.
                            pt100 یه مقاومت که نیاز به یه منبع جریان برای راه اندازی داره. جریان رو پایین بگیرید تا دچار خود گرمایی نشه. بهترین کار استفاده از پل وتستون به یه opamp که حتما با قابلیت rail to rail داشته باشه.
                            سعی میکنم مدارشو بزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                              سلام،

با سنسور DS18B20 ک ب گفته دوستان صنعتی نیست!
                              سلام.
                              عرض بنده lm35 با خروجی آنالوگ بود. در محیط های صنعتی به دلیل وجود EMI شدید پردازش آنالوگ به سختی انجام میشه و حتی المقدور کمترین فاصله رو باید در نظر
                              گرفت. معمولا مشکل از سنسور نیست بلکه از ورودی های آنالوگ شروع میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X