اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک از اساتید چند سوال پایه دارم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک از اساتید چند سوال پایه دارم

بنیامین جان شرمنده خیلی دارم سوالای پیش پا افتاده می پرسم
    به نظرت اگه کیریستال خارجی وصل کنم و تایم رفرش رو پایین بیارم (فکر کنم تو الکترونیک بهش میگن کلاک ) فشار پراسسور رو کم کردم این کار تاثییری رو طول سلامت دستگاه داره ؟ ( یه جا خوندم میشد اینکارو کرد منظروم کیریستاله )

بعد یه سوال دیگه من اصلا نیازی به رم زیاد یا سرعت پراسس ندارم تغریبا FPS 1 یا 0.5 هم به دردم می خوره (یعنی هر دو ثانیه یک بار کد استارت بخوره یا یک ثانیه یک بار)
    اگه برم با tiny ها کار کنم اونا سگ جون تر هستند ؟ یا تینی با mega فرقی تو جون ندارن

دیدگاه

سلام من یه راهنمایی گرفتم در رابطه با طول عمر. اینم لینکش
      اینجور که بوش میادربطی به نوع میکرو نداره سگ جونیش
      بلکه به جعبه خازن بزرگ و .... ربط داره

http://www.avrfreaks.net/forum/which-microcontroler-have-more-lifetime-0?page=0

دیدگاه

طراحی باید خوب باشه و برای pcbزدن از پلی گون پلن استفاده کرده باشی و ترک ها رو 90 درجه نباشه دیگه خازن 100نانو فاراد در پین تغذیه میکرو باشه

و دیگه یادم نمیاد

دیدگاه

سلام.
          سعی کن از سری قدیمی و رایج میکروها استفاده نکنی(m8-m16).این شماره ها تقلبیش زیاده.
          سعی کن از شماره های جدید میکرو استفاده کنی.فکر کنم شماره جدیدش این بود.(atmega48)
          این تاپیک هم میتونه مفید باشه.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=8509.0
          موفق باشید.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

گیج شدم خیلی تخصصی شد
            متن لینکو تا -آخرخوندم
            و همینطور پاسخهای شما اساتید عزیز

یه سوال مگه برق ماشین بین چهارده تا دوازده ولت نیست وقتی من یه ولتاژ رگولاتور. پنج ولت بزارم امکانش هست. ولتاژ زیر پنچ برسه اگه نه دلیل خازن 0چیه?
            یه سوال دیگه
            این زمین که میگن تو ماشین چی میشه ؟ نمیشه با همون قطب منفی باطری به عنوان گراند استفاده کرد :biggrin:
            راستی بابت کته طراحی ممنون
            من همرو نود درجه کرده بودم

دیدگاه

چیز خاصی نداره.نیاز نیست شما همه ی نکات نویز رو لحاض کنی.
              شما اینهایی که من میگم رو امتحان بکن اگه به نویز برخوردی تخصصی تر میریم جلو.
              ولتاز ماشین هیچوقت زیر 13 نمیشه.زمین یا گراند همون قطب منفی ماشین هست.
              شما دو تا رگلاتور بزار.یکی 7812 بعدی 7805یعنی دو مرحله برقو رگوله کن.یکبار 12 بعدشم 5 ولت.
              روی هر رگلاتور یک دیود موازی کن به از ورودی به خروجی.روی ورودی و خروجی 4 تا خازن موازی کن به موازات هم.1000 میکرو-100میکرو-1میکرو-100نانو.یک 100 نانو هم کنار میکرو بزار.این 100 نانو خازن درجه یک باشه(تانتال-مولتی لایر)
              دیگه با این رگلاتور فکر نمیکنم ه نویز بخوری.

اگه میتونی تو pcb از زمین ستاره استفاده کن.

این مقاله رو استاد بزرگ وارم جناب اقای استاد کی نزاد نوشتن در مورد استفاده از avr در محیط های صنعتی و مقابله با نویز.
              http://s5.picofile.com/file/81495343...Noise.pdf.html

اینجا رو هم مطالعه کن.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18456.0

موفق باشی.
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X