اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای مولتی متر مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای مولتی متر مناسب

سلام به دوستان
    بنده احتیاج شدیدی به یک مولتی متر دیجیتال دارم.فعلا برای کار های معمولی لازمش دارم(ساخت مدارهای سوئیچینگ و تغذیه خطی > مدارات امپلی>کار با الیدی ها و اینجور مدارات.....) در ضمن برای پیچیدن سلف و ترانس و موتور براشلس هم استفاده میکنم.حالا شما راهنمایی بفرمایید.
    راستی چون در اینده به یک مدل حرفه ای تر و گرونتر احتیاج دارم دوراه برام میمونه.
    یا پولامو جمع جمع کنم و یک مدل حرفه ای رو بخرم.مثل هایوکی....
    یا اینکه فعلا یه چیز ارزون قیمت ولی بدرد بخور بگیرم که فعلا کارمو راه بندازه و بعدها هم ارتقاش بدم.
    البته با اسباب بازی نباشه ها...تا بعد ها هم برام استفاده داشته باشه.....
    نظرتون چیه؟ها

پاسخ : راهنمایی برای مولتی متر مناسب

اقایون یه کمکی نمیتونن بکنند.همه شما هم که یه مولتی متر دارید که؟؟؟ :sad:
    به من هم کمک کنید تا یکی بخرم...

دیدگاه

یه مولتی متر بخر که ولتاژتا1000ولت DCو750ولتACرو بتونه نشون بده مقاومت تا2000کیلواهم
      اتصال کوتاه
      قابلیتHFE
      تا10امپر نشون بده
      همین ها مهم ترین ان
      خوب شما حرفه ای تر رو بخر واسه همیشه باخیال راحت
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادید.
        خب بله.یک مولتی متر با این ویزگی پیدا میکنم.اما در مورد مارک و دقت اندازه گیری و درصد خطا یکم راهنمایی بفرماییید.مثلا یه ویکتور 97 هم این ویزگی ها رو داره اما کیفیتش و دقتش مناسب این کارا که گفتم هستش؟

دیدگاه

سلام،
          داخل همین انجمن در مورد خرید مولتی متر مناسب به تفصیل بحث شده و...
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=98674.0

:smile:

دیدگاه

تشکر.جالب و مفید بودو بنده استفاده بردم.بخصوص اینکه فک میکردم GPS یک برند انگلیسی و بی عیب هست.
            در دو مورد ازتون راهنمایی میخوام.
            مورد اول:راستش من تصمیم گرفتم اول یه مولتی متر ارزون قیمت با امکانات کم بخرم.بعدا که احتیاجاتم بیشتر شد یه برند خوب تهیه کنم.(در ضن وجود یک ابزار ارزون در کنار یه ابزار حرفه ای لازمه)حالا یه مولتی متر ارزون مثل وکتور برای کارکردن وساخت مدارات صوتی و تغذیه سوئیچینگ و مدرات معمولی دیگه خوبه یا اینکه دقت کمی داره و اذیتم میکنه؟البته از نظر خطای اندازه گیری میگم.چون رنج اندازه گیریش مناسبه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              تشکر.جالب و مفید بودو بنده استفاده بردم.بخصوص اینکه فک میکردم GPS یک برند انگلیسی و بی عیب هست.
              در دو مورد ازتون راهنمایی میخوام.
              مورد اول:راستش من تصمیم گرفتم اول یه مولتی متر ارزون قیمت با امکانات کم بخرم.بعدا که احتیاجاتم بیشتر شد یه برند خوب تهیه کنم.(در ضن وجود یک ابزار ارزون در کنار یه ابزار حرفه ای لازمه)حالا یه مولتی متر ارزون مثل وکتور برای کارکردن وساخت مدارات صوتی و تغذیه سوئیچینگ و مدرات معمولی دیگه خوبه یا اینکه دقت کمی داره و اذیتم میکنه؟البته از نظر خطای اندازه گیری میگم.چون رنج اندازه گیریش مناسبه.
              اگر داخل همون تاپیک و بقیه ی بخش های انجمن مطرح کنید، خیلی بهتر نتیجه میگیرید و بنده هم تخصصی در این زمینه ندارم.

----

دیدگاه

روی چشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X