اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ترمینال مناسب برای ورودی 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ترمینال مناسب برای ورودی 220 ولت

سلام
    من یه برد دارم که یه قسمتش ورودی 220 ولت هست که باید دو رشته سیم بهش متصل شه :rolleyes:
    من قبلا از ترمینال kf300 که لینکش رو پایین میزارم استفاده میکردم که اصلا به درد این کار نمیخوره و سیمها بعد یه مدت میاد بیرون!
    http://eshop.eca.ir/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%AA%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84/380-%D8%AA%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-2-%D9%BE%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-kf300.html
    دوستانی که تو این کار تجربه دارن بهترین ترمینال واسه ورودی 220 ولت روی برد چی هست؟؟
    ترمینال فونیکس چطوره؟
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

پاسخ : انتخاب ترمینال مناسب برای ورودی 220 ولت

ترمینال فونیکس نسبت ب ترمینال های روی برد استقامت بیشتری داره.
    و مساله مهم در دسترس بودن خروجی با فاصله از برد و مثلن روی جعبه هست که فونیکس باید استفاده بشه.

اما من ترمینال/کانکتور ضبطی رو برای 220 ولت ورودی مدار از بقیه کانکتور ها بیشتر مناسب میبینم.
    ولی نتونستم نری روبردی یا رو پنلی این کانکتور رو پیدا کنم و چند مورد که استفاده کردم از کانکتور سویچینگ های معیوب استفاده کردم.

دوستان در مورد این کانکتور ها و محل تهیه شون و احتمالن هزینه اطلاعاتی دارند؟؟

دیدگاه

ممنون از پاسختون!
      واسه اتصال سیم به ترمینال چی؟
      دردسر نداره مثه اون آبیا (kf300) ؟
      میشه یه عکس از ترمینال/کانکتور ضبطی بزارید ببینیم چطوری هست؟

دیدگاه

ترمینال فونیکس که استفاده ش خیلی بالاس و فکر میکنم کانکتور استانداردی محسوب میشه.

کانکتور ضبطی رو فقط برای تغذیه ی دستگاه هایی که با 220AC تغذیه میشن، استفاده میکنم.
        یک عکس از کارهای ساده ی خودم پیدا کردم،

کابلش رو داخل نت بگردید ب اسم کابل دو چاک/ضبطی پیدا میکنید.
        مساله اینه که جنس خوب کابل این کانکتور با قیمت مناسب در دسترسم هست (2X0.75)
        ولی خود کانکتور رو من ندیدم(البته زیاد پیگیر نبودم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X