اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا تولید انرژی بی نهایت توسط موتور Bedini واقعیت داره یا یک دروغ بزرگه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا تولید انرژی بی نهایت توسط موتور Bedini واقعیت داره یا یک دروغ بزرگه ؟

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
    یه مدت بود مهندسا بیخیال شده بودن دوباره کارو شروع کردن مبارکه
    چقدرم خوب از اجرام آسمانی تا ولتاژ قوی و نیوتن و الکترون رو بهم دوختن باریکلا
    متاسفانه آدمیزاد بیش از انکه سراغ چیزهایی برود که می فهمد، سراغ چیزهایی می رود که نمی فهمد!
    این ریشه و پایه ی تمام خرافات است.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : آیا تولید انرژی بی نهایت توسط موتور Bedini واقعیت داره یا یک دروغ بزرگه ؟

به نظره شخص بنده دروغه

دیدگاه

سلام ....
        انرژی که تولید نمیشه.... و از بین هم نمیره...
        ازحالتی به حالت دیگه تبدیل میشه....
        پس باید انرژی مصرف بشه تا انرژی الکتریکی تولید بشه
        جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۱۰ ۱۳۹۹/۰۹/۱۵.
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام ....
          درود.
          دقیقا این قانون پایستگی انرژی است که سالها پیش در فیزیک خوانده ایم!!
          انرژی در جهان نه تولید میشود و نه از بین نمیرود بلکه از صورتی به صورت دیگر (از شکلی به شکل دیگر ) تبدیل میشود و مقدار آن در جهان ثابت است....
          در واقع باید حداقل یک نیروی جنبشی باشد که موتور را بچرخاند تا نرژی جنبشی به الکتریکی تبدیل بشود ....
          ویدیو ها و پست های دروغ زیادی در سایت های اینترنتی وجود دارد.... که هیچکدام به جز تعداد محدودی از آنها واقعی نیستند....
          مثلا بنده در یک ویدیو دیدم که با 2 عدد شمع خودرو برق تولید میکرده اند!!! که بنده هرچقدر حساب و کتاب کردم ه هیچ نتیجه و جوابی نرسیدم.
          نمیدانم افراد از منتشر این ویدیو ها چه عایدشان میشود.... ملت را سرکار میگذارند...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام ....
          درود.
          انرژی در جهان نه تولید میشود و نه از بین نمیرود بلکه از صورتی به صورت دیگر (از شکلی به شکل دیگر ) تبدیل میشود و مقدار آن در جهان ثابت است....
          در واقع باید حداقل یک نیروی جنبشی باشد که موتور را بچرخاند تا نرژی جنبشی به الکتریکی تبدیل بشود ....
          ویدیو ها و پست های دروغ زیادی در سایت های اینترنتی وجود دارد.... که هیچکدام به جز تعداد محدودی از آنها واقعی نیستند....
          مثلا بنده در یک ویدیو دیدم که با 2 عدد شمع خودرو برق تولید میکرده اند!!! که بنده هرچقدر حساب و کتاب کردم ه هیچ نتیجه و جوابی نرسیدم.
          نمیدانم افراد از منتشر این ویدیو ها چه عایدشان میشود.... ملت را سرکار میگذارند...
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
            درود.

درود.
            سلام
            مسئله پوله!
            یوتیوب بابت تولید محتوا و نمایش تبلیغات به تولید کننده های محتوا پول میده. این ویدیوها رو هم اکثرا تولید کننده های محتوای بی ارزش تولید میکنن تا فقط بیننده جذب کنن. اکثرا هم کسایی که از این دست کلیپ های انرژی رایگان میسازن هندی و پاکستانی هستن. احتمالا دلیل ساخت چنین محتوای بی ارزشی به شرایط زندگی مردم کشورشون و احتیاج به انرژی رایگان توی اون کشورها بر میگرده! (این نظر شخصی خودمه)
            متاسفانه توی سال های اخیر با گرون شدن حامل های انرژی و بالا رفتن مصرف مردم ایران هم بعضی دوستان به این نوع محتوا روی آوردن که هرچند وقت یک بار شاهد بحثش داخل این انجمن هستیم! توی تاپیک های مختلف قبلا من و بقیه دوستانی که اینجا میبینید توضیح دادن که پایستگی انرژی چیه و انرژی رایگان معنی نداره (منظورم تجدید پذیر نیست) ولی بعد چند وقت باز دوستان جدید همچین تاپیکی رو بالا میارن.
            امیدوارم روزی سیستم آموزشی طوری اصلاح بشه که شاهد همچین چیزایی که با قوانین اولیه فیزیک در تناقض هستن، نباشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط austere نمایش پست ها
              اولین بار است که اسم این موتور را می شنوم ....ولی بنظر کار می کند.....دلیل دندان شکن هم دارم...اول اینکه در اسمانها اجرام اسمانی بدول خرج ریالی در حال چرخش هستند و قانون دوم نیوتن هم در حال خاراندن سرش می باشد ...و در اتمهای ریز هم. همه اجسام دارای بی نهایت الکترون هستند که بدون کنتور برق و با سرعت سرسام اوری می چرخند و برای قانون دوم نیوتن شکلک در می اورند ...ولی این وسط به ما که می رسد قانون دوم نیوتن از رگ گردن به ما نزدیکتر است ..چرا اخههههه....چرا هیچکس جوابگو نیست
              باسلام دوست عزیز
              من راجب این ماشین الان شنیدم و دارم تحقیق میکنم ولی احتمال زیاد همون ماشین های قدیمی پرپچل موشن هستن ک همشون فیک هستن!
              ولی
              در مورد آسمانها، دوست عزیز اجرام آسمانی بخاطر نیروی گرانش نسبت به جرم مرکزی هستش ک حرکت میکنند و ربطی به این قضیه نداره و در واقع اجرام همواره در حال سقوط به مرکز هستن ولی چون مسیرشون دایروی هست و یک سرعت خطی هم عمود بر شعاع سقوط دارن، باعث میشن بصورت دایروی حول جرم مرکزی مثلا خورشید بچرخن.
              در مورد اتم ها هم کدوم اتمی دارای بینهایت الکترون هست ؟!؟!!؟!؟!؟؟!! و اینکه در واقعیت الکترون ها دور هسته نمیچرخن چون اگر بچرخن بخاطر سرعت شتابدار باعث میشه انرژیشون ساطع و کم بشه و سر انجام روی هسته ینی پروتون و نوترون بیوفتن!پس اینکه الکترون ها عین سیارات میچرخن اشتباهی هستش که از شیمی دوران راهنمایی و دبیرستان ما خوندیم ولی در دانشگاه شما یاد میگیرید که الکترون ها بصورت ابری و ب شکل های خاصی (کروی دمبلی ...) دور هسته قرار گرفته اند و اینجا بحث احتمال و عدم قطعیت هایزنبرگ میاد وسط ک نمیخام خیلی تخصصی کنم

قوانین نیوتن هم هیشکدومشون هیییییییشوخ نقض نمیشوند و نخواهند شد مگر در مقیاس های کوچکتر از هسته اتم!! ک اینم به جهان ما ربطی نداره و جهان ما ماکروسکوپیک هستش و قوانین حاکم بر این جهان قوانین نیوتن، قوانین ترمودینامیک و قوانین پایستگی انرژی هستش ک هیشوخ نقض نمیشوند عزیز.

ضمنا بنده فیزیک خوندم به اطلاعات من اعتماد کنید

نوشته اصلی توسط Cyberlife نمایش پست ها
              سلام

توی تلویزیون داشت یک مستند با نام بقا پخش میکرد که توی اون چند نفر را معرفی کرد

که موفق به تولید انرژی بی نهایت شده بودند از جمله Adam Trombly و John Bedini

توی اینترنت راجع به اینها خیلی تحقیق کردم و فیلمهای زیادی هم راجع به ساخت موتور

Bedini دانلود کردم، اما قبل از شروع به ساخت میخواستم ببینم این موضوع حقیقت داره

یا یک دروغ بزرگه ؟

چون توی شبکه 1 که صدها هزار نفر مشغول دیدن هستند این مستند پخش شده و

به نظر نمیاد که این مستند دروغ باشه. نظر شما چیه ؟

کسی از اساتید برق در داخل کشور تجربه ساخت این موتور رو داشته ؟

چرا در داخل کشور این موتور تولید انبوه نمیشه تا دیگه مشکل انرژی نداشته باشیم ؟
              سلام عزیز
              ببینید اینکه یه برنامه ای اسمش مستند باشه دلیل نمیشه واقعا مستند و واقعی باشه!! یا اگر از شبکه صدا سیما پخش بشه بازم دلیل نمیشه درست باشه .

در مورد این ماشین ها هم شما قانون پایستگی انرژی رو همییییشه ی خدا در نظر بگیرید. هیچ چیزی در دنیای ماکروسکوپی ما نمیتونه این قانون رو نقض کنه.
              این ماشینها هم جدید نیستن. شما یه سر به یوتیوب بزن و کلمه Perptual Motion رو سرچ کنی ی عالمه ازین ماشینا میاره که 101% فیک هستن! وقتتونو با این چیزا تلف نکنید عزیز انرژی همیشه پایسته بوده و هست در بهترین حالت اینه که ورودی و خروجی شما برابر بشه ینی اصطکاک رو کااامل حذف کنید! که اینم بازم امکان پذیر نیست و تلفات همیشه داریم.
              *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
                باسلام دوست عزیز
                من راجب این ماشین الان شنیدم و دارم تحقیق میکنم ولی احتمال زیاد همون ماشین های قدیمی پرپچل موشن هستن ک همشون فیک هستن!
                ولی
                در مورد آسمانها، دوست عزیز اجرام آسمانی بخاطر نیروی گرانش نسبت به جرم مرکزی هستش ک حرکت میکنند و ربطی به این قضیه نداره و در واقع اجرام همواره در حال سقوط به مرکز هستن ولی چون مسیرشون دایروی هست و یک سرعت خطی هم عمود بر شعاع سقوط دارن، باعث میشن بصورت دایروی حول جرم مرکزی مثلا خورشید بچرخن.
                در مورد اتم ها هم کدوم اتمی دارای بینهایت الکترون هست ؟!؟!!؟!؟!؟؟!! و اینکه در واقعیت الکترون ها دور هسته نمیچرخن چون اگر بچرخن بخاطر سرعت شتابدار باعث میشه انرژیشون ساطع و کم بشه و سر انجام روی هسته ینی پروتون و نوترون بیوفتن!پس اینکه الکترون ها عین سیارات میچرخن اشتباهی هستش که از شیمی دوران راهنمایی و دبیرستان ما خوندیم ولی در دانشگاه شما یاد میگیرید که الکترون ها بصورت ابری و ب شکل های خاصی (کروی دمبلی ...) دور هسته قرار گرفته اند و اینجا بحث احتمال و عدم قطعیت هایزنبرگ میاد وسط ک نمیخام خیلی تخصصی کنم

قوانین نیوتن هم هیشکدومشون هیییییییشوخ نقض نمیشوند و نخواهند شد مگر در مقیاس های کوچکتر از هسته اتم!! ک اینم به جهان ما ربطی نداره و جهان ما ماکروسکوپیک هستش و قوانین حاکم بر این جهان قوانین نیوتن، قوانین ترمودینامیک و قوانین پایستگی انرژی هستش ک هیشوخ نقض نمیشوند عزیز.

سلام عزیز
                ببینید اینکه یه برنامه ای اسمش مستند باشه دلیل نمیشه واقعا مستند و واقعی باشه!! یا اگر از شبکه صدا سیما پخش بشه بازم دلیل نمیشه درست باشه .

در مورد این ماشین ها هم شما قانون پایستگی انرژی رو همییییشه ی خدا در نظر بگیرید. هیچ چیزی در دنیای ماکروسکوپی ما نمیتونه این قانون رو نقض کنه.
                این ماشینها هم جدید نیستن. شما یه سر به یوتیوب بزن و کلمه Perptual Motion رو سرچ کنی ی عالمه ازین ماشینا میاره که 101% فیک هستن! وقتتونو با این چیزا تلف نکنید عزیز انرژی همیشه پایسته بوده و هست در بهترین حالت اینه که ورودی و خروجی شما برابر بشه ینی اصطکاک رو کااامل حذف کنید! که اینم بازم امکان پذیر نیست و تلفات همیشه داریم.
                درود.
                بنده هم در دوران دبیرستان رشته ی ریاضی و فیزیک خوانده ام... اما هر چه حساب کردم دیدم نمیشود.... اصلا هیچ چیزی جور در نمی آید...
                هیچوقت خرجی برابر و یکسان نمیشه به همین دلیلی که همونطور که فرمودید اصطکاک هم کامل حذف بکنیم بازم مقاومت هوا هم هست و هوا هم مقاومت دارد!!!!(اما مقدار مقاومت هوا نامحسوس است ) اما بازم همان مقاومت باعث تلفات میشود!!!
                واقعا هیچ چیز نمیتواند قوانین فیزیک را نقض کند....

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
                باسلام دوست عزیز
                ولی

سلام عزیز

درود.
                بنده هم در دوران دبیرستان رشته ی ریاضی و فیزیک خوانده ام... اما هر چه حساب کردم دیدم نمیشود.... اصلا هیچ چیزی جور در نمی آید...
                هیچوقت خرجی برابر و یکسان نمیشه به همین دلیلی که همونطور که فرمودید اصطکاک هم کامل حذف بکنیم بازم مقاومت هوا هم هست و هوا هم مقاومت دارد!!!!(اما مقدار مقاومت هوا نامحسوس است ) اما بازم همان مقاومت باعث تلفات میشود!!!
                واقعا هیچ چیز نمیتواند قوانین فیزیک را نقض کند....
                اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X