اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توان مقاومت ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توان مقاومت ها

با سلام دوستان عزیز ازچه طریقی میشه فهمید که توان مقاومت چقدر است مثلامقاومت باتوان 0.5-1-2- چه فرقی باهم دارند

پاسخ : توان مقاومت ها

مقاومت ها در توان های استاندارد ساخته میشوند و اندازه هاشون هم طبق توانشون ثابت هست، از روی اندازه مقاومت میتونید متوجه بشید از کدام نوع هست و توانش چقدر هست، مقاومت های توان بالاتر مثل 5 وات کلا شکل ظاهریشون فرق میکنه و معمولا به اسم مقاومت آجری شناخته میشوند و مقادیرشون روی اونها نوشته شده و کد رنگی ندارند.
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

سلام
      از اندازشون میشه فهمید
      توی یکی از این فروشگاههای اینترنتی یا تو گوگل بزن میبینی هر چی توان بیشتر شد اندازه بزرگتر میشه
      این مقاومت های معمولی که استفاده می کنیم 0.5 وات هستند از اینا کوچکتر 0.25 وات اند و از این معمولیا بزرگتر 1 وات اند
      موفق باشید
      telgram:09396888049

دیدگاه

طبق گفته دوستان از روی اندازه میتونی توانشون رو تشخیص بدی. این شکلو ببین:

وقتی توو بازار برای خرید مقاومت میری اگه مقدار توانشو نگی معمولا مقاومت 1/4 وات (0.25 وات) بهت میدن به طور معمول 1/4 وات بیشتر مورد استفاده قرار میگیره.

دیدگاه

اندازه فقط ملاک نیست
          مثلا نوع فشرده ابعادش کوچکتره
          گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X