اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

    همچین دستگاهی که فقط بدرد نمونه برداری می خوره؟! چجوری می تونه بدرد کار ما بخوره؟؟

    دیدگاه


      #47
      پاسخ : پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اول

      نوشته اصلی توسط pouya.bp
      ...
      11-مقاومت 18 کیلو اهم دو وات 50 تومان
      12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید
      (من با قطرهای مختلف تست کردم فرق خاصی نداره یه سیم تقریبا 0.8 یا 1 رو بگیرید واسه این کار)
      سلام لطفا بفرمایید برای سلف دیگر چگونه سیم و دوری باشد ؟باتشکر

      دیدگاه


        #48
        پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

        سلام دوستان ببخشید وارد بحثتون میشم
        ولی این طور که متوجه شدم میخاید با الکترولیز هیدروژن و اکسیژن آب رو جداکنید و دوباره باهم ادغام کنید تا آب تصویه شود ولی به نطر شما این کار اقتصادی هست ؟ :smile: :smile:
        مصرف انرژی در حدود 6 کیلووات ساعت (KWh) ، برای بدست آوردن یک متر مکعب هیدروژن و نیم متر مکعب اکسیژن نیاز است
        منبع ویکیپدیا
        عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

        دیدگاه


          #49
          پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

          نوشته اصلی توسط pouya.bp
          آها متوجه شدم.
          به نظر شما راهی هم هست که بشه بخار بدون نمک از این روش تولید کرد؟
          درود بر شما،

          البته می توان آبی که با این روش یک بار تقطیر شده است را دوباره در یک دستگاه مشابه دیگر مورد تقطیر قرار داد (بستن آیشار: مانند غنی سازی اورانیوم!) و هر بار آب خالص تری دریافت کرد.

          پیروز باشید

          دیدگاه


            #50
            پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

            درود به همه ی دوستان،

            اینجا خیلی بحث شده در مورد الکترولیز. ضمن این که برای خالص کردن آب روش بسیار گران قیمتی است و فکر نمی کنم صرفه ی اقتصادی داشته باشد، آنچه از درس شیمی دبیرستان در مورد الکترولیز آب نمک به یاد دارم و آنچه که خودم در گذشته تجربه کرده ام ذکر می کنم:

            1) برای الکترودها روش شناخته شده این است که برای قطب منفی یک تسمه ی مسی و برای قطب مثبت یک ذغال گرافیت به کار برده شود. ذغال گرافیت را از داخل باتری های معمولی چراغ قوه (باتری ضخیم 1.5 ولتی) که خالی شده، درآورید. این کار را با احتیاط انجام دهید زیرا ذغال گرافیت شکننده است. این ذغال در وسط باتری و زیر قطب مثبت قرار دارد و با لایه ای از مخلوط نشادر و بی اکسید منگنز سیاه رنگ خمیری شکل پوشیده شده است. این کار را در جایی انجام دهید که بتوانید بقایای کار خود را به راحتی تمیز کنید. روی فرش و در اتاق نشیمن جای این کار نیست.
            می توانید بعداً آزمایشی با دو عدد تسمه (نوار) استلس استیل «نگیر» ضخیم (مثلاً 1.5 میلی متر) برای الکترودها انجام دهید و نتیجه را مقایسه کنید. اگر کیفیت پایین نیاید، این برتری را دارد که استنلس استیل (فولاد ضد زنگ) از بین نمی رود.

            2) ولتاژ کار 9 تا 12 ولت است.

            3) محلول غلیظی از آب نمک درست کنید. مثلاً برای یک لیوان آب 3 قاشق نمک استفاده کنید. آن را خوب هم بزنید تا تمام نمک به خوبی در آی حل شود.

            4) در الکترولیز نمک خوراکی گازهای کلر و هیدروژن تولید می شوند. همزمان یون های سدیم و OH هم در داخل محلول بوجود می آیند. چون هیچ پرده یا غشایی در کار آماتوری ما دوقطب را از هم جدا نمی کند، مقداری از یون ها و گازهای آزاد شده در داخل محلول با هم ترکیب می شوند و ترکیبات پیچیده ای مانند هیپوکلریت ها بوجود می آورد که باعث زرد-سبز شدن رنگ محلول می شود.
            این پدیده را می توان محدود کرد، در صورتی که ظرف الکترولیز را با یک قطعه چینی نازک بدون لعاب (صفحه ی چینی متخلخل) به دو قسمت تقسیم کرد که در هر طرف آن یکی از الکترودها قرا بگیرد. عبور یون ها از میان صفحه ی چینی محدود خواهد شد.

            5) گاز کلر بسیار سمی و بسیار خورنده است. تنفس آن باعث سرطان ریه می شود. این گاز به سرعت با مواد آلی (مثلا پوست مخاطی داخل حنجره و نای و ریه) ترکیب شده و سلول ها را نابود می کند. به این علت، الکترولیز را بهتر است در هوای آزاد انجام دهید و کلر را بفرستید به جو زمین تا لایه ی اوزون را بیشتر پاره کند.

            اگر وجدان تان اجازه نداد، یک بطری محلول آب آهک درست کنید و این این گاز را با لوله به داخل آن بفرستید. کلر با هیدروکسید کلسیم (که همان آب آهک است) ترکیب شده و کلرور کلسیم تشکیل می شود که ماده ی بی خطری است. یا گاز را در بطری دهن گشادی ذخیره کنید و در انتها زیر یک تکه سیم ظرفشویی کبریت بکشید و تا سرخ شد، آن را داخل بطری بیاندازید. پشم آهن (سیم ظرفشویی) در گاز کلر می سوزد و کلرور آهن تولید می شود که بی خطر است و می توانید آن را دور بریزید یا در آب حل کنیدو برای آزمایش های شیمی از آن استفاده کنید.

            6) فعل و انفعالاتی که در جریان الکترولیز اتفاق می افتند، به شرح زیر است:

            پروتولیز شدن آب:
            2H2O ⇌ H3O+ + OH-

            حل شدن نمک:
            (NaCl → Na+(aq) + Cl-(aq

            واکنش در کاتود (قطب منفی):
            واکنش کاتودی یون های هیدروژن:
            2H3O+ + 2e- → H2 + 2H2O

            واکنش در آنود (قطب مثبت):
            واکنش آنودی یون های کلر:
            2Cl- → Cl2 + 2e-

            کل واکنش در کاتود:
            2H2O + 2e- → H2 + 2OH-

            کل و اکنش در آنود:
            2NaCl → 2Na+ + Cl2 + 2e-

            کل واکنش در محلول:
            2H2O + 2NaCl → H2 + Cl2 + 2Na+ + 2OH-

            آب کلم قرمز «مُعَرِّف» (ایندیکاتور) خوبی برای محلول های بازی و اسیدی است. اگر محیط بازی (قلیایی) شود، رنگ آن از قرمز به سبز تبدیل می شود.
            اگر در ابتدای کار کمی آب کلم قرمز در محلول بریزیم تا محلول کمی رنگ قرمز بگیرد، پس از مدتی که از کار الکترولیز گذشت می بینیم که رنگ قرمز زایل شده و ابتدا سبز و بعد زرد می شود (که نشانه ی تخریب ملکول های رنگی کلم قرمز است). علت آن این است که یون های هیدروکسید و گاز کلر در محلول با هم ترکیب شده و یون های هیپوکلریت تولید می کنند، که ترکیب اکسیژن دار کلر هستند و در محلول به شکل اسیدهیپوکلریک یا هیپوکلریدسدیم درمی آیند:

            Cl2 + 2OH- → Cl- + OCl- + H2O

            به این مواد در میان مردم «آب ژاول» می گویند، ماده ای که رنگ همه چیز را می برد و همه جا را ضدعفونی می کند (چون به علت دارا بودن اکسیژن اتمی، به شدت با هر چه چیز بیولوژیک باشد، ترکیب می شود). کافیست یک قطره ی کوچک آن روی لباس تان بیفتد: یک لکه ی زشت غیر قابل پاک شدن برای همیشه روی آن خواهید داشت. پریدن رنگ کلم قرمز هم به همین دلیل بود.

            HOCl + OH- → Cl- + H2O + O

            دوستانی که دیپلم دارند باید همه ی مطالب بالا را خوانده و تا حدودی در ذهن داشته باشند!!! همه ی اطلاعات بالا از حد دروس دبیرستانی ذره ای بیشتر نیست.
            خوب است درس برای "یادگرفتن" خوانده شود، نه "نمره گرفتن".

            پیروز باشید

            دیدگاه


              #51
              پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

              جالب بود، ممنون دوست عزیز

              دیدگاه


                #52
                پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

                شاید بشه بعد از اینکه بخار سرد+ نمک تولید شد، مولکول های نمک رو به وسیله ی میدان مغناطیسی منحرف کرد...
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

                دیدگاه


                  #53
                  پاسخ : شیرین کردن آب شور توسط روش بخار سرد اولتراسونیک

                  نوشته اصلی توسط saeed khakdan نمایش پست ها
                  سلام مجدد
                  فک کنم تو یه نمونه دستگاه الکترولیزی که دیدم از ذغال فریت استفاده کرده بود(نمیدونم درست دیدم یا ن)
                  شایدم یه فلز تیره رنگ بوده!!!!
                  سلام با الکترولیز هیچوقت نمیشه آب رو شیرین کرد حتی اگه آندی انتخاب کنید که زنگ نزنه مثل تیتانیوم روکش پلاتین یخورده که کار کنه واکتس درست میکنی بعدشم سدیم کلرات بعدشم اگه ph ولتاژرو تنظیم کنی سدیم پرکلرات بهت میده که دوتا آخری بیس مواد منفجره و سوخت جامدن

                  دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

                  [QUOTE=Ehßan71;742778]سلام با الکترولیز هیچوقت نمیشه آب رو شیرین کرد حتی اگه آندی انتخاب کنید که زنگ نزنه مثل تیتانیوم روکش پلاتین یخورده که کار کنه واکتس درست میکنی بعدشم سدیم کلرات بعدشم اگه یخورده دیگه ادامه بدی وولتاژ phرو تنظیم کنی سدیم پرکلرات که دوتا آخری بیس مواد منفجره ان وسوخت جامدن

                  دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

                  میدان الکتریکی ومگنترون
                  جدیدترین ویرایش توسط Ehßan71; ۲۱:۵۵ ۱۴۰۱/۰۲/۲۹.

                  دیدگاه

                  لطفا صبر کنید...
                  X