اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطمینان صدردصد از کارکرد فن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطمینان صدردصد از کارکرد فن

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
    سلام
    دوستان راهی زیادی رو پیشنهاد کردند و نسبت به این راهکارها من گفتم که "تنها راهی که در حال حاضر قابل قبول هست"
    ولی راه حل نهایی نیست .شاید یک راه حل دیگه ای پیشنهاد بشه که نسبت به سنسور جریان ارجحیت داشته باشه وبریم سراغ اون

این روش امکان پذیر نیست

بله این پارامتر هم استفاده از سنسور جریان رو محدود میکنه و دست مارو میبینده که باید در عمل تست کنیم ./

اتفاقا به این مسله هم فک کردم و یک PRESSURE AIR گرفتم که یک پیچ تنظیم داشت که من گذاشتم روی حداقل ترین حالت یعنی 0/5 بار . که با یه فوت کوچیک رله اون میچسبید

میشد با یه سری کارهای ابتکاری و تغییرات این سنسورها رو بذاریم روبروی فن که از طریق هوادهی فن ها متوجه بشیم./

اون نمونه سنسور مثل این بود

بدی که این روش داره اینکه باید برای هر فن یکی از اینها سنسورها بذاریم . که نمونه ای که مارک خوب بود قیمت گرفتم 120 هزارتومن

ولی مثلا یک سنسور جریان گذاشته میشه برای هر دو تا فن

==========================
    در کل دارم بررسی میکنم ببینم کدام راحل بهترین هست
    درود بر شما،

در دستگاه هایی که قطع جریان هوای پر فشار عواقب بدی داشته باشد، مثلاً در ژنراتورهای پرقدرت لامپی فرکانس بالا (برای جوش دادن پلاستیک و کاربردهای دیگر)، استفاده از روش پیشنهادی شما (Air Pressure Switch) معمول است و وقتی فشار باد از مقداری که برای خنک کردن لامپ لازم است پایین تر بیاید، فوراً مدار تغذیه ی لامپ را قطع می کند تا لامپ که چندین میلیون تومان قیمت دارد، آسیب نبیند.

بنابراین روش پیشنهادی شما مطمئن ترین روش است.

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش
      درود بر شما،

در دستگاه هایی که قطع جریان هوای پر فشار عواقب بدی داشته باشد، مثلاً در ژنراتورهای پرقدرت لامپی فرکانس بالا (برای جوش دادن پلاستیک و کاربردهای دیگر)، استفاده از روش پیشنهادی شما (Air Pressure Switch) معمول است و وقتی فشار باد از مقداری که برای خنک کردن لامپ لازم است پایین تر بیاید، فوراً مدار تغذیه ی لامپ را قطع می کند تا لامپ که چندین میلیون تومان قیمت دارد، آسیب نبیند.

بنابراین روش پیشنهادی شما مطمئن ترین روش است.

پیروز باشید
      دوست عزیز
      حالا ممکنه اینجا جاش نباشه ولی میشه در مورد این ژنراتور لامپی که گفتید یکم توضیح بدی؟
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
        دوست عزیز
        حالا ممکنه اینجا جاش نباشه ولی میشه در مورد این ژنراتور لامپی که گفتید یکم توضیح بدی؟
        درود بر شما،

از فرکانس بالا با توان زیاد در امور صنعتی مختلفی استفاده می شود. ژنراتورهای فرکانس بالا به دو دسته تقسیم می شوند:

1- ژنراتورهای اندوکتیو یا القایی

2- ژنراتورهای کاپاسیتیو یا خازنی

ژنراتور القایی برای فرآوری مواد رسانای الکتریسیته مورد استفاده قرار می گیرد.

با آنها کوره های ذوب فلز، گرمکن ها و سرخکن های عملیات حرارتی و سختی کاری فلزات، خط های جوشکاری و تولید لوله و پروفیل های خاص می سازند. این کوره ها وسیعا در صنعت فلزکاری مورد استفاده قرار دارد. فرکانس کار این مولدها بر حسب مورد استفاده از چند کیلوهرتز تا حدود 800 کیلوهرتز است. فرکانس های پایین تر برای ذوب و فرکانس های بالاتر به علت اثر پوستی و عمق کم نفوذ انرژی در فلز ، برای سخت کاری سطحی محورها و شفت ها به کار گرفته می شود.

توان تولیدی ژنراتورهای مصرفی بین چند ده کیلووات تا چندین مگاوات متغیر است. ژنراتورهای این فرکانس ها تا دهه ی 1980 در فرکانس های کمتر با تریستور کار می کرد، اما به علت نبود نیمه هادی های قدرت برای فرکانس های بالاتر، مجبور بودند از لامپ های قدرت برای تولید آن استفاده کنند. این لامپ ها در دو نوع «هواخنک» و «آب خنک» تولید می شوند و تا یک مگاوات توان فرکانس بالا تولید می کنند. امروزه تقریبا تمام طیف ژنراتورهای القایی با تریستور کار می کنند.

از جمله تولیدکنندگان وطنی این تجهیزات شرکت «تپکا» است که محصولات بسیار خوبی دارد و صادر هم می کند:

http://www.tapka.ir/

ژنراتورهای خازنی برای فرآوری مواد عایق الکتریسیته مانند پلاستیک ها، چوب، و امثال اینها به کار برده می شوند.

در این دستگاه ها ماده ی زیر کار به عنوان «دی الکتریک» یک خازن که توان فرکانس بالای زیادی به آن اعمال می شود، حساب می شود و تلف شدن این توان در دی الکتریک باعث گرم شدن یکنواخت و عمقی و کنترل پذیر آن می شود.

این ژنراتورها در فرکانس های 3.39 و 6.78 و 13.560 و 27.120 مگاهرتز یعنی فرکانس های مجاز صنعتی-پزشکی کار می کنند.

نظر به این که برای فرآوری هایی مانند خشک کردن چوب با روش فرکانس بالا و در خلا (الوار در 4 روز در دمای 35 درجه خشک می شود. مقایسه کنید با روش هوای داغ که سه ماه طول می کشد و دمای کار خیلی بالاست که باعث افت کیفیت چوب و ترک خوردن و تاب برداشتن و تغییر رنگ آن می شود) یا فرم دادن و جوش دادن پلاستیک (مثلا برای تولید تودری و پوشش داخلی سقف خودرو یا تولید خیمه های پلاستیکی و آفتابگیرهای پلاستیکی یا قایق بادی ... ) به توان فرکانس بالای زیادی در حد تا 200 کیلووات و بیشتر نیاز است و در این فرکانس ها نمی توان از تریستور استفاده کرد، و همچنین دیگر نیمه های های قدرت مانند ماسفت ها هم هنوز نمی توانند چنین توان هایی ارایه دهند، از لامپ های قدرت فرکانس بالا استفاده به عمل می آید.

تا آنجا که من اطلاع دارم هیچ شرکتی در ایران این ژنراتورها را تولید نمی کند و تولیدکنندگان آن چند فرد هستند که به صورت تجربی فعالیت دارند.

اگر به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، پیام بفرستید.

پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X