اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت مبدل 220 ولت DC به 12 ولت DC (مبدل DC به DC)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی و ساخت مبدل 220 ولت DC به 12 ولت DC (مبدل DC به DC)

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان محترم
    بنده به یه مبدل ولتاژ به جریان 220 ولت DC به 12 ولت DC (با جریان 30 الی 50 آمپر) نیاز دارم. از دوستان خواهش دارم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره در اختیار بنده بذاره. :rolleyes:
    "خاطرنشان کنم که ولتاژ اولیه ما 220ولت DC هست!"
    باتشکر

پاسخ : طراحی و ساخت مبدل 220 ولت DC به 12 ولت DC (مبدل DC به DC)

نوشته اصلی توسط pouya.bp
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان محترم
    بنده به یه مبدل ولتاژ به جریان 220 ولت DC به 12 ولت DC (با جریان 30 الی 50 آمپر) نیاز دارم. از دوستان خواهش دارم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره در اختیار بنده بذاره. :rolleyes:
    "خاطرنشان کنم که ولتاژ اولیه ما 220ولت DC هست!"
    باتشکر
    سلام
    بسته به بار میتونید از ترانس هسته آهنی و دیود و خازن استفاده کنید.....
    یا از منابع تغذیه سویچینگ استفاده کنید.....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

آره اما متاسفانه بدلیل DC بودن ولتاژ 220 ولت نمیشه از ترانس استفاده کرد
      اگه این 220 ولت AC بود که خیلی خوب میشد :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya.bp
        آره اما متاسفانه بدلیل DC بودن ولتاژ 220 ولت نمیشه از ترانس استفاده کرد
        اگه این 220 ولت AC بود که خیلی خوب میشد :biggrin:
        باز بر میگرده به بار که چی هست ........هم میشه از هسته آهنی استفاده کرد .......
        هم از سویچینگ.......البته غیر از بار به تجربه شما هم بر میگرده.....
        و چیزهای دیگه ...مثل امکانات . ....وزن .....وقت.....تعداد ....و. غیره

دیدگاه

بار مجموعه ایی مدارات الکترونیکی و فن و مقاومت هاست.
          خودم یه پاور سوئیچینگ 12 ولت 50 آمپر دارم اما فکر نکنم بشه ورودیشو DC داد :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya.bp
            بار مجموعه ایی مدارات الکترونیکی و فن و مقاومت هاست.
            خودم یه پاور سوئیچینگ 12 ولت 50 آمپر دارم اما فکر نکنم بشه ورودیشو DC داد :redface:
            بستگی داره به پارامترهای طراحی........اگر محدوده وولتاژ ورودی اتو رنج باشه بدون مشکل کار میکنه....

دیدگاه

آها.،خب همچین پاوری رو کجا طراحی می کنن یا می تونم بخرم؟
              پاور های سوئیچینگ در کلاس و مدل های مختلفی طراحی و ساخته میشه، چه مدلیش بدرد کار من می خوره؟

دیدگاه

سلام
                نهوه کار منابع تفذیه سوئیچینگ معمولا به این صورته که اول ولتاژ متناوب 220 ورودی پس از گذراندن از فیوز و فیلترهای مخصوص توسط یک پل دیود یکسو و به dc تبدیل میکنه و با دو تا خازن بزرگ صافی ولتاژ رو صاف میکنه و بعد بقیه مراحل سوئیچ ...
                حالا اگه براتون مقدوره میتونید یک منبا تغذیه کامپیوتر رو باز کنید و بعد از پل دیود ولتاژ dc رو اعمال کنید احتمالا کار کنه و ولتاژ 12-5-3.3 رو براتون تولید کنه البته برای حفاطت ازیک فیوز هم استفاده کنید :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:
                موفق باشید
                عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pouya.bp
                  آها.،خب همچین پاوری رو کجا طراحی می کنن یا می تونم بخرم؟
                  پاور های سوئیچینگ در کلاس و مدل های مختلفی طراحی و ساخته میشه، چه مدلیش بدرد کار من می خوره؟
                  مدلی به درد شما میخوره...که دارای پاور فاکتور باشه....و از رنج ورودی 85 تا265 ولت کار میکنه.....
                  این مدل گرون در میاد.....برای صرف هزینه کمتر....باید طراحی صورت بگیره و محدوده ولتاژ ورودی.....
                  برای کار با ولتاژ 220 ولت در نظر گرفته بشه........البته احتمال اینکه پاور خودتون بتونه تو این ولتاژ کار کنه وجود داره...
                  میتونید با قرار دادن بار در خروجی و اندازه گیری ولتاژ خروجی تست کنید......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                    مدلی به درد شما میخوره...که دارای پاور فاکتور باشه....و از رنج ورودی 85 تا265 ولت کار میکنه.....
                    این مدل گرون در میاد.....برای صرف هزینه کمتر....باید طراحی صورت بگیره و محدوده ولتاژ ورودی.....
                    برای کار با ولتاژ 220 ولت در نظر گرفته بشه........البته احتمال اینکه پاور خودتون بتونه تو این ولتاژ کار کنه وجود داره...
                    میتونید با قرار دادن بار در خروجی و اندازه گیری ولتاژ خروجی تست کنید......
                    سلام خوش آمدید
                    ممنون از راهنماییتون اما بنده به جریان زیادی نیاز دارم ( 30 تا 50 آمپر)
                    برای این هم راه حلی دارید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X