اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل منبع تغذیه

سلام عرض میکنم خدمت دوستان و بزرگان انجمن
    اول اینو بگم تازه عضو شدم,شاید توپیک مناسبی باز نکردم ولی خواهش میکنم تا حل شدن مشکلم حذف نکنید.
    دوستان یه منبع تغذیه 0 تا 30 ولت تثبیت شده با قابلیت کنترل جریان 0.002 تا 3 آمپر داریم که نقشه از سایت های خوب ایرانی برداشتم
    مشکل اینجاس کار نمیکنه اصلا !!! یعنی پتانسیومتر در هر حالتی باشه باز خروجی ثابته !!
    خروجی اتصال کوتاه نشده و 32ولت رو توی خروجی داریم,ال ای دی همیشه روشنه !!(اینجوری که توضیح داده شده و توی نقشه معلومه واسه اتصال کوتاه گذاشتن LED رو
    )
    حالا از شما کمک میخوام ,لطف کنید بگید بنظتون مشکل کجاست
    PCB نباید مشکلی داشته باشه(خود سایت گذاشته بود)
    جای قطعات هم چندبن بار چک کردم !!!! همینطور لحیم کاری
    هر ولتاژی یا کمیتی بگید انداره میگیرم اطلاع میدم.
    لینک سایتی که نقشه مال اونجاس
    http://www.techno-electro.com/316--0-30-0.002-3-.html

پاسخ : مشکل منبع تغذیه

درود بر شما،

در این مدار قسمت کنترل جریان که باید حول و حوش R7 ساخته شده باشد، خیلی صحیح به نظر من نمی رسد.

با این وجود فرض می کنیم که دوستان در آن سایت کارشان درست باشد و ما اشتباه کرده باشیم. پس شروع می کنیم به اندازه گیری و محاصره کردن عیب.

ابتدا با ولتمتر ولتاژ پایه ی 6 از U2 را در حال چرخاندن P1 اندازه بگیرید. باید متناسباً تغییر کند. اگر نکرد، ولتاژ پایه ی 6 از U1 را اندازه بگیرید که باید در حدود ولتاژ زینر D8 باشد. اگر نبود، مدار اطراف U1 را کنترل کنید. اگر بود، وارسی کنید که آیا سر سیم های P1 را در جای درست هر یک روی بورد وصل کرده اید یا خیر. اگر اینجا هم درست بود، ولتاژ روی پایه ی 3 از U2 در حال چرخاندن P1 کنترل کنیدکه باید متناسباً تغییر کند. اگر نکرد، D9 و U3 را ولت گیری کنید و از درست نصب کردن دیود مطمئن شوید.

از همین اندازه گیری ها شما باید اطلاعات زیادی به دست آورده باشید که به شما برای رفع ایراد مدار کمک خواهد کرد.

اما اگر به نتیجه ی دلخواه نرسیدید، این مدار را ببینید:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/05/19/Regulated_Power_Supply_with_Current_Limiter_with_L M723

پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X