اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی بردهای الکترونیکی و حق کپی رایت در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی بردهای الکترونیکی و حق کپی رایت در ایران

نوشته اصلی توسط alireza_hsi
    سلام
    من دنبال مبحث کپی رایت مدارات الکترونیک بودم که به این سایت رسیدم.
    مطالب دوستان را خوندم مفید بودنند.
    چندسوال دارم در ادامه همین مطالب است لطف کنید پاسخ بدید.

نمیدونم این کیتهای آموزشی در بازار ایران ایا مالکیت خارجی دارد یا ایرانی . دیدم بعضی شرکتها فروش انلاین برای خارج از کشور هم دارند.
    من میخوام تعدادی کیت آموزشی بیسیک برای فروش خارج از کشور استفاده کنم فکر میکنید به مشکل بخورم؟
    مثلا کیت دما سنج یا چراغ حساس به نور یا کیت های دزدگیر که فکر میکنم ار ابتدایی های مدار باشند . ایا این جور مدارات میتونند دردسر ساز بشوند یا انقدر پیش پا افتاده هستند که ارزش تجاری نداشته باشند.

ممنون

من پوزش میخوام که در تایپ صرفه جویی کردم... متاسفانه کیبرد فارسی ندارم و خیلی سخت میتونم تایپ کنم.
    من میجبورم توضیح بدم تا دوستان بتونند راهنمایی کنند.
    من میخوام همین کیتهای بیسیک آموزشی رو در خارج کشور بفروشم .. میخوام بدونم ممکنه کسی بیاد و مدعی مدار بشه و یک جریمه حسابی روی دست من بزاره؟
    و یا اینکه این مدارها خیلی ساده هستند و ارزش ثبت نداشتند و البته بنظر من یک هنرستانی میتونه براحتی این مدارها رو طراجی کنه!
    و احیانا میشه یکم تغییر در شکل مدار داد و شبیه یک چیز تاره ای بشه تا اینکه نتوند مدعی کپی باشند؟
    تشکر از اینکه به سوالات با حوصله جواب دادید.

دیدگاه

من هنوز منتظرم یک نفر وقت پیدا کنه جواب من را بده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza_hsi

من پوزش میخوام که در تایپ صرفه جویی کردم... متاسفانه کیبرد فارسی ندارم و خیلی سخت میتونم تایپ کنم.
        من میجبورم توضیح بدم تا دوستان بتونند راهنمایی کنند.
        من میخوام همین کیتهای بیسیک آموزشی رو در خارج کشور بفروشم .. میخوام بدونم ممکنه کسی بیاد و مدعی مدار بشه و یک جریمه حسابی روی دست من بزاره؟

تشکر از اینکه به سوالات با حوصله جواب دادید.
        با سلام دوباره؛

بستگی دارد، اگر برد مدار و فیبر مدار چاپی شما عینا کپی برداری از یک نمونه دارای حق کپی رایت ثبت شده در کشورهای خارجی باشد، طرف می تواند جلوی توزیع آن کالا را در کلیه کشورهای عضو گات بگیرد. اما نمی تواند جلوی توزیع آن را در ایران بگیرد و یا ادعای خسارت کند، چون همانطور که گفتم، ایران عضو معاهده وین نیست.
        اما اگر مدار شما کپی یک مدار دارای Patent Pending در ایران باشد (و یا حتی به هر نحو از تکنولوژی آن اختراع ثبت شده بهره برداری کرده باشد)، وی می تواند جلوی توزیع بین المللی آن را در محاکم داوری بین المللی گرفته و در محاکم ایران از شما شکایت و طلب غرامت سنگین بکند چون ایران عضو پیمان PCT پاریس است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X