اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پنل خورشیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پنل خورشیدی

نوشته اصلی توسط sshhiiva
    آهان آهان فهمیدم :nice: بذارین بنویسم ببینین درست محاسبه کردم ؟

گفتین 12 ولت , ولتاژ لامپ ها هست . خب اونو تقسم بر 330 باید بکنم میشه : 0.03625 حالا این عدد رو باید ضرب در تعداد لامپ های روی نوار بکنم که میشه 60 تا لامپ . درسته ؟ در نتیجه میشه : 2.17

حالا این 2.17 یعنی چی ؟ یعنی آمپر ؟ اگه اینطور باشه پس برق مصرفیش میشه 2.17 وات ؟ درست محاسبه کردم ؟

---------

حالا لامپ دومم هم اینطور هست که :

همون عدد 331 رو این بار نوشته 151 . پس شما میگی عدد اول رو صفر کنم که میشه 150 . بعد منبع تغذیه ش هم همون 12 ولت هست . فقط اینکه خروجی ولت12~2.0 آمپر میده . پس اگه اینم همون 12 باشه تقسیم بر 150 میکنیم میشه 0.08 و اینو ضرب در 120 لامپ میکنم یعنی دو متر نوار ال ای دی . میشه 9.6 آمپر ؟ یا در واقع 10 وات برق ؟ درست محاسبه کردم ؟

اگه اشتباه کردم لطفن دقیق تر برام همینطوری محاسبه کنین تا بفهمم
    خیلی خوب بود یکم اشتباه داری
    اول اینکه مقاومت رو با ال ای دی سری کرده یعنی یک مقاومت هم LED در مدار بازی می کند
    یعنی I=v/R
    I=12/(R+Rled)ok
    و مقدار وات آن می شود
    w= VI
    W=12*I
    برای محاسبه مقاوت LED می تونی جریان مصرفی یکی از اونارو حساب کنی
    یا دیتاشیتشو توی اینترنت پیدا کنی
    یا به صورت معمول 20 mA و ولتاژ 2.8 در نظر بگیری که میشه 140 اهم

دیدگاه

ای خدا از دست شما مردا ! بابا من بهت میگم دو تا سیم تو عمرم به هم نبستم ! تو که فرمول می نویسی خب عدد هم بذار من که رشته م الکترونیک نیست اصلن بدونم اینا چی به چی میشه . بعد هم پس چرا عددهای شما با عدد های روی نوار ال ای دی من جور نیست ؟ شما در آوردی 1000 اهم , روی اون که زده 331 ؟!؟ این چطوریه ؟ چرا قضیه رو انقدر سخت میکنی من نمیدونم . بابا 4 تا سوال ساده بود ! از اول می نویسم شاید متوجه نشدی اصلن من چی دارم میگم :

من یه دیود ال ای دی دارم . میخوام وصلش کنم به باطری . باید بین اینها یک مقاومت قرار بگیره . چطوری می تونم تعیین کنم اون مقاومت چند اهم باشه ؟ حالا زیر رو بخون تو رو خدا چی می نویسم :

آداپتور = 12 ولت
      لامپ ال ای دی : 2.8 ولت - 20 میلی آمپر
      مقاومت چند ؟

---- سوال دوم در مورد تعیین وات ال ای دی ها :

1- یک نوار دارم 50 سانتی متر
      2- روی این نوار بعد از هر سه تا لامپ , یک مقاومت 151 نوشته شده .
      3- در نتیجه روی هر 50 سانتی متر 30 عدد لامپ و 10 عدد مقاومت وجود داره .
      4- مدل ال ای دی ها 3528 هست .
      5- از اینترنت در آوردم به من این رقم رو داده : 2.8 تا 3.4 ولت و 20 یا 30 میلی آمپر
      6- میخوام محاسبه کنم که برق مصرفی این چند وات میشه ؟؟؟؟؟؟؟

الان منظور منو فهمیدی ؟ اگر عددی که شما در میاری مطابق با همون 151 باشه , پس درست میشه و اگر نباشه , یک جای کار اشتباهه !

دومین نوار ال ای دی من این هست :

1- طول 50 سانتی متر
      2- روی این 50 سانتی متر 30 عدد لامپ قرار گرفته
      3- روی این 50 سانت 30 عدد هم مقاومت با مقدار 331 قرار گرفته
      4- در نتیجه 30 عدد لامپ و 30 عدد مقاومت 331 داریم
      5- از انینترنت اینو گرفتم : 2.8 تا 3.4 ولت و 60 میلی آمپر .
      6- محاسبه این چقدر میشه ؟

خواهش میکنم یا عدد ها رو توی فرمول برام دقیق بذار یا نمی تونی کلن ننویس چون من متوجه نمیشم . من به زبون خودم ساده ساده نوشتم . شما داری دانشگاهی و علمی میکنی قضیه رو . فکر کن من بیسواد , کارگر ساختمون ! در این حد ...

نوشته اصلی توسط ma_f66
      خیلی خوب بود یکم اشتباه داری
      اول اینکه مقاومت رو با ال ای دی سری کرده یعنی یک مقاومت هم LED در مدار بازی می کند
      یعنی I=v/R
      I=12/(R+Rled)ok
      و مقدار وات آن می شود
      w= VI
      W=12*I
      برای محاسبه مقاوت LED می تونی جریان مصرفی یکی از اونارو حساب کنی
      یا دیتاشیتشو توی اینترنت پیدا کنی
      یا به صورت معمول 20 mA در نظر بگیری که میشه 1000 اهم

دیدگاه

اعصاب نداری

:cry2:
        شرمنده گیج شدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sshhiiva
          ---- سوال دوم در مورد تعیین وات ال ای دی ها :

1- یک نوار دارم 50 سانتی متر
          2- روی این نوار بعد از هر سه تا لامپ , یک مقاومت 151 نوشته شده .
          3- در نتیجه روی هر 50 سانتی متر 30 عدد لامپ و 10 عدد مقاومت وجود داره .
          4- مدل ال ای دی ها 3528 هست .
          5- از اینترنت در آوردم به من این رقم رو داده : 2.8 تا 3.4 ولت و 20 یا 30 میلی آمپر
          6- میخوام محاسبه کنم که برق مصرفی این چند وات میشه ؟؟؟؟؟؟؟

الان منظور منو فهمیدی ؟ اگر عددی که شما در میاری مطابق با همون 151 باشه , پس درست میشه و اگر نباشه , یک جای کار اشتباهه !

دومین نوار ال ای دی من این هست :

1- طول 50 سانتی متر
          2- روی این 50 سانتی متر 30 عدد لامپ قرار گرفته
          3- روی این 50 سانت 30 عدد هم مقاومت با مقدار 331 قرار گرفته
          4- در نتیجه 30 عدد لامپ و 30 عدد مقاومت 331 داریم
          5- از انینترنت اینو گرفتم : 2.8 تا 3.4 ولت و 60 میلی آمپر .
          6- محاسبه این چقدر میشه ؟

خواهش میکنم یا عدد ها رو توی فرمول برام دقیق بذار یا نمی تونی کلن ننویس چون من متوجه نمیشم . من به زبون خودم ساده ساده نوشتم . شما داری دانشگاهی و علمی میکنی قضیه رو . فکر کن من بیسواد , کارگر ساختمون ! در این حد ...
          در مدار اول چون LED ها سری هستند از هر سه لامپ 20 میلی می گذرد (3/30)*20میلی آمپر = 0.2 آمپر
          0.2*12 = 2.4 وات
          مدار دوم شما LED ها موازی هستند پس 30 * 20 میلی میشه = 0.6 آمپر
          و 12 * 0.6 = 7.2 وات

دلیل این مقداری که من رسیدم ولتاژ رو led رو 2.8 گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma_f66
            در مدار اول چون LED ها سری هستند از هر سه لامپ 20 میلی می گذرد (3/30)*20میلی آمپر = 0.2 آمپر
            0.2*12 = 2.4 وات
            مدار دوم شما LED ها موازی هستند پس 30 * 20 میلی میشه = 0.6 آمپر
            و 12 * 0.6 = 7.2 وات

دلیل این مقداری که من رسیدم ولتاژ رو led رو 2.8 گرفتم
            بله محاسباتش دقیقا همینطوره :agree:

البته توی خط آخر یه اشتباه تایپی شده
            ۲۰ میلی آمپر ضربدر ۲۰ تا (۳ / ۶۰) چراغ میشه ۴۰ میلی آمپر به ازای هر متر
            پس ۴۰ میلی آمپر ضربدر ۱۲ ولت میشه ۴.۸ وات که تقریبا میشه همون ۵ وات

برای چراغ های نواری 5050 هم تقریبا میشه ۷.۵ وات
            :nice:
            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

ای خدا من که نفهمیدم ! بابا چقدر علمی و پیچیده می نویسین ! ندازه سواد من بنویسین دیگه دبستانی من نمی تونم متوجه بشم این معادلات شماها رو و اینکه چطوری فرت و فرت محاسبه کردین عدد در آوردین . اصلن یهو گیج شدم ....... :eek:

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR
              بله محاسباتش دقیقا همینطوره :agree:

البته توی خط آخر یه اشتباه تایپی شده
              ۲۰ میلی آمپر ضربدر ۲۰ تا (۳ / ۶۰) چراغ میشه ۴۰ میلی آمپر به ازای هر متر
              پس ۴۰ میلی آمپر ضربدر ۱۲ ولت میشه ۴.۸ وات که تقریبا میشه همون ۵ وات

برای چراغ های نواری 5050 هم تقریبا میشه ۷.۵ وات
              :nice:

دیدگاه

بازم سلام

من بازم یه سوال دارم و کلی مشکل برام پیش اومده که نمیدونم چیکار کنم ؟ بهم یاد دادین که وقتی میخوام ال ای دی وصل بکنم , نیاز هست که بهش یک مقاومت وصل بکنم . مقاومت رو هم تونستم محاسبه کنم اهمش رو . اما الان یک مشکل وحشتناک پیش اومده ! :evil: که نمیدونم چیکار کنم ؟ من همه چیزو روی کاغذ نوشتم و اضافه کردم زیر پست . یک شرح خلاصه هم میدم درباره ش :

من میخوام برای گل هام یک نوار یک متری از لامپ های ال ای دی درست کنم با لامپ هایی به رنگ های مختلف . همونطو که در تصویر میبینین ترتیب به این شکل هست که دو تا لامپ آبی و یک قرمز و یک زرد و یک سبز کنار هم قرار میگیرن و دوباره دو تا آبی و یک قرمز و یک زرد و یک سبز و ....... تا یک متر یا دو متر رو پر بکنن . همونطور هم که میدونین ولتژ هر لامپی با رنگ متفاوت , فرق میکنه . یعنی لامپ آبی از همه بیشتر برق مصرف میکنه و قرمز از همه کمتر . توی اون عکس هم نوشتم . حالا مشکل اینه که من چطوری برای اینها مقاومت انتهاب کنم و چطوری هم اونها رو به هم وصل کنم ؟ چون در واقع میخوام بصورت موازی روی یک تسمه قرار بگیرن و با یک آدابتور همه رو روشن بکنم . سوالات من اینه که :

اولن محاسبات من درست بوده در تعیین مقاومت ها ؟
                از فروشنده ای که ال ای دی ها رو میخواستم بخرم در سایت آمازون , بهم نموداری داده که ولتاژ مینیمم و ماکزیمم رو نشون داده که من نوشتم توی تصویر . خب من حداکثر رو گرفتم . . همه اونها هم 20 میلی آمپر بودن و مقدارشون ثابت بوده .
                پاور یا آدابتور منم 12 ولت هست با دو آمپر .
                من چیزی که ر آوردم این بوده که برای هر یک لامپ آبی مقاومت 430 اهم باید بخرم
                برای هر لامت زرد و قرمز و سبز , تک تکشون , باید مقاومت 485 بخرم .

حالا مشکل اینه که چطوری اینا رو به هم وصل بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی به ازای هر یک لامپ یک مقاومت نیاز داریم ؟

اگه میشه :

لطفن با شکلی که من بتونم بفهمم نه با کروکی و نقشه های دانشگاهی و علمی و الکترونی که به شما یاد دادن و بلد هستین , برام بکشین که بفهمم
                اگر هم جایی خطایی هست , مثل من محاسبه و ضرب و تقسیم کنین که متوجه بشم . گفتم که منو بیسواد فرق کنین و اکابر

ممنونتون میشم . یه کمی هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین . بابا مگه اخبار میگین انقدر خلاصه ست ؟ :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sshhiiva
                  بازم سلام

من بازم یه سوال دارم و کلی مشکل برام پیش اومده که نمیدونم چیکار کنم ؟ بهم یاد دادین که وقتی میخوام ال ای دی وصل بکنم , نیاز هست که بهش یک مقاومت وصل بکنم . مقاومت رو هم تونستم محاسبه کنم اهمش رو . اما الان یک مشکل وحشتناک پیش اومده ! :evil: که نمیدونم چیکار کنم ؟ من همه چیزو روی کاغذ نوشتم و اضافه کردم زیر پست . یک شرح خلاصه هم میدم درباره ش :

من میخوام برای گل هام یک نوار یک متری از لامپ های ال ای دی درست کنم با لامپ هایی به رنگ های مختلف . همونطو که در تصویر میبینین ترتیب به این شکل هست که دو تا لامپ آبی و یک قرمز و یک زرد و یک سبز کنار هم قرار میگیرن و دوباره دو تا آبی و یک قرمز و یک زرد و یک سبز و ....... تا یک متر یا دو متر رو پر بکنن . همونطور هم که میدونین ولتژ هر لامپی با رنگ متفاوت , فرق میکنه . یعنی لامپ آبی از همه بیشتر برق مصرف میکنه و قرمز از همه کمتر . توی اون عکس هم نوشتم . حالا مشکل اینه که من چطوری برای اینها مقاومت انتهاب کنم و چطوری هم اونها رو به هم وصل کنم ؟ چون در واقع میخوام بصورت موازی روی یک تسمه قرار بگیرن و با یک آدابتور همه رو روشن بکنم . سوالات من اینه که :

اولن محاسبات من درست بوده در تعیین مقاومت ها ؟
                  از فروشنده ای که ال ای دی ها رو میخواستم بخرم در سایت آمازون , بهم نموداری داده که ولتاژ مینیمم و ماکزیمم رو نشون داده که من نوشتم توی تصویر . خب من حداکثر رو گرفتم . . همه اونها هم 20 میلی آمپر بودن و مقدارشون ثابت بوده .
                  پاور یا آدابتور منم 12 ولت هست با دو آمپر .
                  من چیزی که ر آوردم این بوده که برای هر یک لامپ آبی مقاومت 430 اهم باید بخرم
                  برای هر لامت زرد و قرمز و سبز , تک تکشون , باید مقاومت 485 بخرم .

حالا مشکل اینه که چطوری اینا رو به هم وصل بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی به ازای هر یک لامپ یک مقاومت نیاز داریم ؟

اگه میشه :

لطفن با شکلی که من بتونم بفهمم نه با کروکی و نقشه های دانشگاهی و علمی و الکترونی که به شما یاد دادن و بلد هستین , برام بکشین که بفهمم
                  اگر هم جایی خطایی هست , مثل من محاسبه و ضرب و تقسیم کنین که متوجه بشم . گفتم که منو بیسواد فرق کنین و اکابر

ممنونتون میشم . یه کمی هم اگه میشه بیشتر توضیح بدین . بابا مگه اخبار میگین انقدر خلاصه ست ؟ :mrgreen:

عجب oo:
                  این دوستمون اینهمه زحمت کشیدن ریز به ریز مدار رو توضیح دادن اونم با کروکی. اونوقت هیچی به هیچی!!

ببینید باید ولتاژ چراغ هایی رو که می خواید توی یک خوشه در نظر بگیرید (با هم سری کنید) را جمع کنید
                  اینجا:
                  آبی + آبی + زرد + قرمز + سبز
                  3.2 + 3.2 + 1.8 + 1.8 + 3.2 = 13.2
                  میبینید که از ولتاژ منبع تغذیه (آداپتور) بیشتر شد. پس با یک آداپتور 12 ولتی نمی توان همچین آرایشی را بست.
                  و باید آداپتوری با ولتاژ بیشتر را بکار برد.
                  در ضمن مطمین شوید که جریان LED ها 20 میلی آمپر باشد. (این حداکثر تحمل چراغ است) و بهتر است با جریان کمتری راه اندازی شود مثلا 15 تا 17 میلی آمپر تا در اثر خطای مقاومت ها و همینطور شوک حاصل از (به برق زدن یا از برق کشیدن) آداپتور چراغ ها دچار سوختگی نشوند.

با این آرایش چراغ ها که شما گفتید.
                  بهتره از یک آداپتور 15 ولت استفاده کنید که به مقاومتی بین 100 تا 120 اهم نیاز خواهید داشت.
                  اگه از آداپتور 18 ولت استفاده کنید به مقاومتی بین 280 تا 320 اهم نیاز خواهید داشت.

برای محاسبه جریان کل هم جریان هر خوشه را جمع کنید. (در اینجا هر خوشه 15 تا 17 میلی آمپر)

دیدگاه

سلام . مرسی از جواب ولی بازم شما ناقص جواب دادی ! من نمی فهمم آخه چرا اینطوری شماها جواب میدین ؟ دو تاشو جواب میدی ده تا دیگه رو باید به زور ازتون بیرون کشید ! خب یهو بگو نمیدونم یا حوصله ندارم دیگه . منم برم از یه نفر دیگه بپرسم ! والا

اون دوست شما که کروکی کشید , به زبون برق کار کروکی کشیده . من مگه درسشو خوندم یا مگه برق سرم میشه که از اون بفهمم ؟ هزار بار هم نوشتم اینو ! اگه فهمیدین ! خوبه ده بار هم توضیح دادم بعد تازه میای به من میگی اینطوری ؟ خب معلومه تو حالیت میشه چون درسشو خوندی ! منم بیا واست یه نسخه می نویسم برو به ده نفر هم نشون بده اگه تونستن بفهمن چی به چیه ؟!؟ یا بهت بگن از روی ماه و ستاره ها راهتو پیدا کن ! خب نمی تونی دیگه چون دانشش رو نداری . ولی اونی که بلده میگه کاری داشت ؟ این و اون رو ببین و اینطوری کن حله ! خب این و اون چیه و اونو چطوری کنم ؟

اون دوست شما یک تک لامپ با یک ولتاژ ثابت رو به من گفت برای یک مدار با یک لامپ و یک مقاومت و یک آداپتور . نه اینکه 4 تا لامپ مختلف با ولتاژهای مختلف .

بعد هم شما میگی آداپتور 15 ولت به کار ببرم , پس من ولتاژ ها رو چطوری تقسیم بکنم ؟ یکی که مثلن 2 هست یکی که سه هست , این چطوری تقسیم میشه به مقدار مورد نیاز هر لامپ ؟؟؟؟؟

وقتی میگم گنگ مینویسی همینه . من هنوز وصل کردن اینا رو بلد نیستم , واسه خودت بریدی دوختی رفت تا آخر . اصلن پشیمون شدم نخواستم ! یک هفته ست دارم سوال میپرسم . سوالی که کار فقط 5 دقیقه نوشتن بود جوابش ! چه فروم هم زدن که تبادل اطلاعات کنن . بگین فقط با همرشته ای های خودتون تبادل میکنین دیگه . این همه من نوشتم , فقط رفته ولتاژ محاسبه کرده نگرفته بگه این ولتاژ رو چطوری میشه تقسیم کرد بین اینها و چطوری اینا رو به همدیگه وصلشون کرد و مقاومت کجاش میاد و ... ! تو که انقدر کم حوصله هستی و انقدر بی تنبل اصلن برای چی میای اینجا وقتت رو تلف میکنی و به خودت زحمت میدی ؟ حتمن باید مثلن برق یک کارخونه رو ازت سوال کنن تا خوصله پیدا کنین ؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sshhiiva
                      سلام . مرسی از جواب ولی بازم شما ناقص جواب دادی ! من نمی فهمم آخه چرا اینطوری شماها جواب میدین ؟ دو تاشو جواب میدی ده تا دیگه رو باید به زور ازتون بیرون کشید ! خب یهو بگو نمیدونم یا حوصله ندارم دیگه . منم برم از یه نفر دیگه بپرسم ! والا

اون دوست شما که کروکی کشید , به زبون برق کار کروکی کشیده . من مگه درسشو خوندم یا مگه برق سرم میشه که از اون بفهمم ؟ هزار بار هم نوشتم اینو ! اگه فهمیدین ! خوبه ده بار هم توضیح دادم بعد تازه میای به من میگی اینطوری ؟ خب معلومه تو حالیت میشه چون درسشو خوندی ! منم بیا واست یه نسخه می نویسم برو به ده نفر هم نشون بده اگه تونستن بفهمن چی به چیه ؟!؟ یا بهت بگن از روی ماه و ستاره ها راهتو پیدا کن ! خب نمی تونی دیگه چون دانشش رو نداری . ولی اونی که بلده میگه کاری داشت ؟ این و اون رو ببین و اینطوری کن حله ! خب این و اون چیه و اونو چطوری کنم ؟

اون دوست شما یک تک لامپ با یک ولتاژ ثابت رو به من گفت برای یک مدار با یک لامپ و یک مقاومت و یک آداپتور . نه اینکه 4 تا لامپ مختلف با ولتاژهای مختلف .

بعد هم شما میگی آداپتور 15 ولت به کار ببرم , پس من ولتاژ ها رو چطوری تقسیم بکنم ؟ یکی که مثلن 2 هست یکی که سه هست , این چطوری تقسیم میشه به مقدار مورد نیاز هر لامپ ؟؟؟؟؟

وقتی میگم گنگ مینویسی همینه . من هنوز وصل کردن اینا رو بلد نیستم , واسه خودت بریدی دوختی رفت تا آخر . اصلن پشیمون شدم نخواستم ! یک هفته ست دارم سوال میپرسم . سوالی که کار فقط 5 دقیقه نوشتن بود جوابش ! چه فروم هم زدن که تبادل اطلاعات کنن . بگین فقط با همرشته ای های خودتون تبادل میکنین دیگه . این همه من نوشتم , فقط رفته ولتاژ محاسبه کرده نگرفته بگه این ولتاژ رو چطوری میشه تقسیم کرد بین اینها و چطوری اینا رو به همدیگه وصلشون کرد و مقاومت کجاش میاد و ... ! تو که انقدر کم حوصله هستی و انقدر بی تنبل اصلن برای چی میای اینجا وقتت رو تلف میکنی و به خودت زحمت میدی ؟ حتمن باید مثلن برق یک کارخونه رو ازت سوال کنن تا خوصله پیدا کنین ؟؟؟؟؟
                      بله، شما درست می فرمایید. اشکال از من بود. من گمان کردم شما به گفته ها و نقشه هایی که ایشون زحمت شو کشیدن و گذاشتن توجه کردید.

بزارید از نو شروع کنیم.
                      شما می خواید که این ترکیب چراغ ها رو داشته باشید:
                      آبی - آبی - زرد - قرمز - سبز

برای روشن کردن این چراغ ها به یک منبع تغذیه نیاز دارید که در این مورد همون آداپتور هستش.
                      فیش خروجی آداپتور یه بخش درونی داره و یه بخش بیرونی. بخش درونی (ولتاژ) مثبت هستش و بخش بیرونی منفی. (در مواردی مشاهده شده که برعکس این هستش که اونها آداپتور های متفرقه هستن که البته صددرصد در پشت همه ی آداپتورها شکل خروجی کشیده میشه بهمراه اطلاعات دیگه)

شما باید تعدادی خوشه بسازید (تعدادی چراغ را پشت به پشت به هم متصل کنید - طبق اون الگویی که می خواستید) .
                      پیش از اینکار باید جهت درست چراغ ها را پیدا کنید. پایه ی بلندتر چراغ مثبت و دیگری منفی نامیده میشه.
                      برای ساخت این خوشه چراغ ها را اینگونه به هم متصل کنید :

+ مقاومت- +آبی- +آبی- +زرد- +قرمز- +سبز- ---

اینک پایه ی مثبت چراغ آبی را به مثبت آداپتور و پایه ی منفی چراغ سبز را به منفی آداپتور متصل کنید. (و تمام) (شما یک خوشه ساختید)
                      اکنون می توانید تعدادی از این خوشه ها را بصورت موازی با هم به آداپتور متصل کنید. (به هر تعداد که نیاز دارید. هر خوشه جریان 20 میلی آمپر مصرف میکند.

...
                      ولی ولتاژ این آداپتور (12 ولت) برای راه اندازی این آرایش کافی نیست. (شاید ضعیف روشن بشن)
                      برای اینکه بتونید این آرایش را راه اندازی کنید باید:

از یک آداپتور 15 ولتی استفاده کنید که به مقاومتی بین 100 تا 120 اهم نیاز خواهید داشت.
                      یا از آداپتور 18 ولتی استفاده کنید که به مقاومتی بین 280 تا 320 اهم نیاز خواهید داشت.
                      یا از آداپتور 24 ولتی استفاده کنید که به مقاومتی بین 680 تا 700 اهم نیاز خواهید داشت.

دیدگاه

مررررررررررسی

فقط من یه چیزی رو نفهمیدم ! اونم اینکه چطور من روی استرینگی که آماده از بیرون خریدم و همونی هست که تو صفحه اول عکسش رو گذاشتم , کنار هر لامپ یک مقاومت گذاشته , ولی من اینجا چطوری برای هر 4 یا 5 تا لامپ فقط یه مقاومت باید بذارم ؟ مگه توی محاسبه من برای هر لامپ محاسبه نکردم یک مقاومت ؟ پس شما چطوری میگی یه مقاومت و بعد 5 تا لامپ ؟؟؟؟؟؟؟ گیج شدم :cry2:

میشه مثل من که نوشتم محاسبه مقاومت رو هم بنویسین توی فرمول ؟ به زبون ساده ها ! یعنی شما ولتاژ هر 5 تا رو جمع کردی ضرب در 2 دهم آمپر کردی و ... ؟ اینطوری محاسبه شده ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X