سلام دوستان
من یه دوربین وایرلس دارم که ورودی سیمی که به سمت دوربین میرسه سر کانکتورش یه رگولاتور 1117 پنج ولت داره به همراه 3 خازن smd و یک مقاومت smd که به پایه 1 و 3 رگولاتور متصل شده بود
مشکل اینجاست که اون مقاومت smd سوخته و هیچ اطلاعاتی روش نیست که برم تهیه کنم
از دوستان کسی میدونه مقدار اون مقاومت چقدره ممنون میشم بهم بگید
داخل عکس میتونید مشاهده کنید
---------------------------------------------------
سلام
دوستان من به جای اون مقاومت از یک ولم یک کیلو استفاده کردم که موفق شدم تصویر بگیرم از دوربین
ولوم تا زیر 40 اهم تصویر دارم ......اینکارو با تغییر(مقاومت) ولوم و تغییر فرکانس رسیور دوربین انجام میدم که تونستم تصویر بگیرم
مشکل اینجاست روی مثلا 33 اهم تصویر شفاف دارم ولی یکی از پای های رگولاتور سرخ میشه ...روی 44 اهم رگولاتور داغ میشه
روی بالاتر مثلا 100 اهم رگولاتور داغ نمیشه ولی تصویر واضح نیست و اینبار مقاوت به شدت داغ میشه
لطفا راهنماییم کنید مشکل کجاست؟
راستی این مقاومت نقشش چیه؟برد دولایه هستش ارتباط قطعات با هم معلوم نیست
با تغییر این مقاومت ،فرکانس رسیورو هم برای گرفتن تصویر باید تغییر بدم؟ مثلا اگه قرار باشه رو 33 اهم روی یک فرکانس تصویر بگیرم اگه مقاومت 500 اهم بشه فرکانسم تغییر میکنه؟
----------------------------------------------------------

من یه دوربین وایرلس دارم که ورودی سیمی که به سمت دوربین میرسه سر کانکتورش یه رگولاتور 1117 پنج ولت داره به همراه 3 خازن smd و یک مقاومت smd که به پایه 1 و 3 رگولاتور متصل شده بود
مشکل اینجاست که اون مقاومت smd سوخته و هیچ اطلاعاتی روش نیست که برم تهیه کنم
از دوستان کسی میدونه مقدار اون مقاومت چقدره ممنون میشم بهم بگید
داخل عکس میتونید مشاهده کنید
---------------------------------------------------
سلام
دوستان من به جای اون مقاومت از یک ولم یک کیلو استفاده کردم که موفق شدم تصویر بگیرم از دوربین
ولوم تا زیر 40 اهم تصویر دارم ......اینکارو با تغییر(مقاومت) ولوم و تغییر فرکانس رسیور دوربین انجام میدم که تونستم تصویر بگیرم
مشکل اینجاست روی مثلا 33 اهم تصویر شفاف دارم ولی یکی از پای های رگولاتور سرخ میشه ...روی 44 اهم رگولاتور داغ میشه
روی بالاتر مثلا 100 اهم رگولاتور داغ نمیشه ولی تصویر واضح نیست و اینبار مقاوت به شدت داغ میشه
لطفا راهنماییم کنید مشکل کجاست؟
راستی این مقاومت نقشش چیه؟برد دولایه هستش ارتباط قطعات با هم معلوم نیست
با تغییر این مقاومت ،فرکانس رسیورو هم برای گرفتن تصویر باید تغییر بدم؟ مثلا اگه قرار باشه رو 33 اهم روی یک فرکانس تصویر بگیرم اگه مقاومت 500 اهم بشه فرکانسم تغییر میکنه؟
----------------------------------------------------------

دیدگاه