اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت سنج های پلیس؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت سنج های پلیس؟

سلام. کسی می دونه سرعت سنج های پلیس چطوری کار می کنند؟ اساس کارشون چطوریه؟ ممنون میشم کمک کنید یا یه منبعی معرفی کنین.

پاسخ : سرعت سنج های پلیس؟

سلام
    http://ea.blogfa.com/post-164.aspx

"دوربین های کنترل سرعت" رو سرچ کنید.
    یا "speed control+LIDAR"

دیدگاه

هفته پیش با یک آقایی و پسرش نشسته بودیم، برگشت گفت تو می دونی این دستگاه های پلیس چطوری کار میکنن؟ گفتم شما فرض کن یه چیزی شبیه رادار فقط بجای موج، یه جور لیزر می فرسته.
      گفت نهههههههه، اینجوری کار نمیکنه، می یه روشی پیدا کردم، که دستگاه نمی تونه سرعت منو بگیره! گفتم چطوری، گفت هر وقت از دور می بینم که پلیس واستاده، سریع دنده رو خلاص میکنم! گفتم خوب بعدش، گفت همین دیگه! فقط سریع دنده رو خلاص کن! :eek: گفتم بیشین بابا، مارو فیلم نکن! گفت به جان تو، اینم بود، بابا، بردیا، مگه نه؟ پسرش هم گفت چرا دقیقا، ما که از ... میومدیم، بابام چند بار اینکار رو کرد، پلیس نتونست بگیرتش! منم گفتم، بهروز خان، شما که راست میگی، ولی به روباه گفتن شاهدت کو، گفت دمبم.

احتمالا می تونین حدس بزنین جای اون سه تا نقطه اسم کدوم شهر رو باید قرار داد!

شهریار
      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

البته مطمئنم که در مورد دنده خلاص کردن شوخی می کردی :mrgreen:

ولی از شوخی گذشته , سرعت سنجهای جاده ای به دو روش راداری و لیزری انجام میشه. اخیرا یک شرکت ایرانی داره روی سرعت سنجی با تکنیکهای پردازش تصویر کار می کنه که هنوز در مرحله آزمایشی قرار داره ( تا 3 ماه پیش که دیدمشون )

ولی تکنیک اندازه گیری لیزری سرعت رو می تونین توی این تاپیک به زبان بسیار ساده توضیح داده شده. باز هم اگر سوالی بود هستیم در خدمت.

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21018.0
        It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
        گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
        چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

سلام ....................

جناب چراغی فر میتونید اسم اون شرکت رو بفرمایید ؟ از کجا میشه روند پیشرفت کارشون رو متوجه شد؟ یک مقدار راهنمایی میکنید؟ممنون و موفق باشید .

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

اسمش یادم نیست. توی امیرآباد بود روبروی دانشکده اقتصاد. طبقه دوم.
            چون برای مصاحبه زنگ زده بودن و قبلا هم مکاتبه مشخصی باهاشون نداشتم.
            ولی یادمه که روی پروژه سرعت سنجی از روی پردازش تصویر ، بصورت آنلاین، کار می کردند و آخرهای کارشون بود.
            انصافا که در مقایسه با سایر شرکتها ، تخصصی تر کار می کردند.
            البته روی یه موضوع داغ دیگه هم وقت می گذاشتند. ...

مخلص شما
            رضا
            It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
            گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !

دیدگاه

ممنون جناب چراغی فر ...

حقیقتش منم با یکی از دوستان داشتیم یه مدت روی یه همچین طرحی (البته مشابهش ..) تحقیق میکردیم . حالا که شما فرمودید دوباره یاد اون موقع افتادم . حالا میشه رفت این شرکت رو از نزدیک دید؟ با مسئولاش صحبت کرد؟
              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

تا اونجایی که یادم میاد , آخرهای پروژه بود و یه جوابهایی گرفته بودند.
                اینکه مایل باشن در این مورد صحبت کنند یا نه رو نمیدونم. البته همونطوری که عرض کردم شماره ندارم ازشون.
                بنظر نمیاد که موضوع جدیدی باشه , شاید از اینترنت بشه مطالبی گیر آورد.

مخلص شما

دیدگاه

سلام

من یه راهنمایی از شماها می خواستم . من در مورد دوربین سرعت سنج پلیس یه تحقیق دارم انجام می دم . این تحقیق مربوط به درس " گرافیک کامپیوتری " هست.
                  این سرعت سنج از نوع لیزری یا راداری نیست و با استفاده از پردازش روی عکس ،سرعت خودرو را می سنجه .
                  توی همین تاپیک آقای " رضا چراغی فر" یه اشاره کوتاه داشتن .
                  من یه اطلاعات خیلی مختصر در مورد این دوربین دارم .
                  این دوربین از خودرو دوتا عکس می گیره . عکس اول را میگیره . عکس دوم را مثلا ( نیم ثانیه ) بعد از همون خودرو می گیره . البته این فاصله زمانی که گفتم فرضیه و دقیقشو نمی دونم . حالا دوتا عکس داریم . تمام پیکسلهای دوتا عکس توسط تابع (subtraction) که فرمولش اینه ( g( x,y)=f(x,y)-h(x,y) ) از هم کم می شن . جاهایی که توی هر دوتا عکس یکسان هستن ، (منظورم محیط اطراف خودروی در حال حرکته ) صفر می شن و در پردازش نهایی که همون تابع
                  g( x,y) هست، وجود ندارن . تنها پیکسلهایی باقی می مونن که مربوط به خودرو هستن و چون خودرو در حال حرکت هست مقدار مسافت در همین (نیم ثانیه ) مشخص می شه . حالا دوربین با استفاده از مقدار جابجایی خودرو که به دست آورده و مقدار زمانی که به دوربین دادن، می تونه سرعت خودرو را به دست بیاره و بسنجه که سرعتش بالاتر از حد مجازه یا نه .

اطلاعات من در همین حده و هیچ سند معتبری برای تحقیقم ندارم و دنبال " ساختمان و نحوه ی کار این دوربین " هستم .
                  حالا از شما راهنمایی می خوام چون هرچی دنبال این موضوع توی سایت های فارسی گشتم ،چیزی پیدا نکردم و اکثر سایت ها در مورد دوربین سرعت سنج پلیس از نوع لیزری و راه های مقابله با اون بود. واقعا نمی دونم چه جوری منابع معتبر و کامل به دست بیارم .در مورد سایت های غیر فارسی هم نمی دونم باید چه چیزی را سرچ کنم .
                  فقط یه سایت فارسی پیدا کردم که فکر می کنم که این دوربین را برای فروش تبلیغ کرده که آدرسش را می ذارم . ولی دقیقا نمی دونم همونی هست که من دنبالشم یا نه چون فقط تبلیغه و هیچ توضیح اضافه و مفید نداده .

http://www.basirtech.com/products/sd-fa.htm

لطفا راهنماییم کنید و اگر منبعی در دست دارید در اختیار من بزارید .

با تشکر
                  موفق باشید .

دیدگاه

اگر انگلیسی میخواهی که توی IEEE با یه سرچ ساده ده ها روش در این باره خواهد آورد .
                    فارسی رو شرمنده ات هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    شاید توی پایان نامه ها روشهایی به درد بخور به فارسی باشه.

دیدگاه

دقت این دوربینها چقدره؟
                      www.k1k.ir
                      www.yadak-khodro.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahabamo
                        سلام. کسی می دونه سرعت سنج های پلیس چطوری کار می کنند؟ اساس کارشون چطوریه؟ ممنون میشم کمک کنید یا یه منبعی معرفی کنین.
                        سلام به برای گرفتن سوالتون به وبلاگ bargh1391@blogfa.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X