من خیلی از چیزایی که توی کشورمون گیر میاد رو دلم می خواد بخرم ولی نمی خرم. یکیش همین هویه های خاص هستش. این هویه شما مارک نسبتا خوبی هستش ولی چون مشهور نیست سخته که نوکش رو گیر بیاری(لوازم این ابزارها سخت گیر میاد). الان هویه Weller هم گیر میاد. منم دلم له له میزنه واسه یکیش ولی نمی خرم. چون این دردسرها رو داره. اگه اهل تهران هستین بازار رو بگردید شاید گیرتون اومد.
با سلام و درود
مطمئن هستید که هویه TQ-95 سرامیکی است؟
این تصویر را مشاهده نمایید:
طبق تصاویر موجود نوک این هویه توخالی است که در بازار پیدا می شود.
من خودم یه هویه تقریبا شبیه این دارم. نوک هویه رو که بخوای عوض کنی هیترش رو می تونی ببینی. هیترشون معمولا سفید رنگ هستن. منم فقط شنفتم که میگن سرامیکی هستن. هر چی که هست زیاد خوب نیستن.
این تصویری که گذاشتین توی یه آرم هست که نوشته KNOKOO عین مارک HAKKO هستش که به نظرم بعد از ولر که بهترین سازنده هویه هستن، هستش. چینیا دارن از این آرمها هم سو استفاده میکنن؟ مثل گوشی های چینی با آرم نزدیک به NOKIA یا شلوارهای Adibass؟
من هم یکی از همین ها دارم. حدود فکر کنم 2 سالی هست. اوایل خوب بود(نه عالی) ولی الان زیاد جالب نیست. ازش راضی نیستم. نوکش رو شما تا حالا خریدین؟ از کجا؟
نه راستش چون یه ماهی هست که هویه رو خریدم و نوکش سالمه و همونطور که گفتم نوک مخصوص هویه هیتره
که داخل سایت هم موجوده روی لینکی که گذاشتم برید داخلش و در بخش محصولات مرتبط هستش
دیدگاه