اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای باتری بکاپ آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای باتری بکاپ آردوینو

نوشته اصلی توسط mohammad_pc021 نمایش پست ها
    سیم ها رو که اگر بخوام عوض کنم باید کل سیمکشی دستگاه و عوض کنم
    البته مشکل از سیم نیست , دوتا سیم و موازی هم بستم و به آردوینو متصل کردم که اگر مشکل مقاومت سیم هستش اینطوری نصف بشه اما مشکل همچنان همون بود
    قطر سیم ها هم البته بد نیست درکل فکر نمیکنم مشکل از جزئیات کار باشه باید مشکل از همون دیود اصلی باشه
    مدار رو کامل (اما غیر استاندارد و بهم ریخته) بستمش خازن 10 میکرو و اون دیود پشت رله رو هم وصل کردم فقط باتری و متصل نکردم
    مودم همچنان به سختی روشن میشه و توی پیک مصرف ریست میشه
    خازن رو هم الان دیدم نوشتین فقط یه 2200 چشم خازن 4700 و حذف میکنم
    من میگم مشکل اصلی که از خود دیود هستش, فکر کنم بهترین کار افزایش نیم ولت ورودیه

شما نیم ولت ورودی رو زیادش کنید به خاطر افت ولاژ دیود تا ببینم مشکل میشه یا نه...سیم هارو هم یه سیم کلفت تر بزارید
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      شما نیم ولت ورودی رو زیادش کنید به خاطر افت ولاژ دیود تا ببینم مشکل میشه یا نه...سیم هارو هم یه سیم کلفت تر بزارید
      موفق باشی
      مهندس جان شرمنده ولی دقیقا همین کار و نمیدونم باید چطورانجامش بدم
      چطوری نیم ولت ورودی و زیاد کنم با جریان 2 آمپر؟

دیدگاه

مهندس جان شرمنده ولی دقیقا همین کار و نمیدونم باید چطورانجامش بدم
        چطوری نیم ولت ورودی و زیاد کنم با جریان 2 آمپر؟
        منبع تغذیه داری؟؟که الان با یه منبع تغذیه تست کنی اگه جواب داد بعدش یه تغذیه دیگه تهیه کنی
        فعلا یه خازن 2200 بزار با 470 و 1000میکروفاراد هم تست کن
        بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

منبع تغذیه داری؟؟که الان با یه منبع تغذیه تست کنی اگه جواب داد بعدش یه تغذیه دیگه تهیه کنی
          فعلا یه خازن 2200 بزار با 470 و 1000میکروفاراد هم تست کن
          بدرود
          نه منبع تغذیه ای ندارم که 5.5 بده ولی احتمال قوی جواب بده و دیگه نباید مشکلی باشه
          البته یه چیزی نیاز دارم که هم خروجی باتری رو 5.5 کنه و هم خروجی آداپتور رو
          با خازن ها زیاد بازی کردم اینو اضافه کنم ک خود دستگاه 5 تا خازن 470 داره برا جلوگیری از ریست شدن میکرو
          خازن ها رو هم زیاد جابجا کردم تاثیری تو مشکل نداشت همچنان مودم تو پیک مصرف ریست میشه
          فقط نمیدونم رگلاتوری هست که نیم ولت اضافه کنه ولتاژ رو یا نه

دیدگاه

نه منبع تغذیه ای ندارم که 5.5 بده ولی احتمال قوی جواب بده و دیگه نباید مشکلی باشه
            البته یه چیزی نیاز دارم که هم خروجی باتری رو 5.5 کنه و هم خروجی آداپتور رو
            با خازن ها زیاد بازی کردم اینو اضافه کنم ک خود دستگاه 5 تا خازن 470 داره برا جلوگیری از ریست شدن میکرو
            خازن ها رو هم زیاد جابجا کردم تاثیری تو مشکل نداشت همچنان مودم تو پیک مصرف ریست میشه
            فقط نمیدونم رگلاتوری هست که نیم ولت اضافه کنه ولتاژ رو یا نه
            نبم ولت اضافه می کنه ول جریان رو کم یه بار هم دیود سری کن تا افت ولتاژ بیشتر بشه ببین رفتارش چطوریه
            شما کلا خازن نزار چون میگین خودش خازن داره بزار با خازن های خودش ببین جواب میده یانه خازن 10میکرو رو هم یه بار برش دار یه بار بزارش ببین چی میشه
            ولی بازم بگم خیلی جالبه که ماژول به این دهم های ولتاژ حساسه اگه می تونستی یه تغذیه 12ولت بزاری بعد خروجی دیود رو بدی به یه رگولاتور7805 وجریانش رو ههم با یه ترانزیستور افزایش بدی خوب میشد.حالا بازم تست بزن ببین چی میشه
            موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نبم ولت اضافه می کنه ول جریان رو کم یه بار هم دیود سری کن تا افت ولتاژ بیشتر بشه ببین رفتارش چطوریه
              شما کلا خازن نزار چون میگین خودش خازن داره بزار با خازن های خودش ببین جواب میده یانه خازن 10میکرو رو هم یه بار برش دار یه بار بزارش ببین چی میشه
              ولی بازم بگم خیلی جالبه که ماژول به این دهم های ولتاژ حساسه اگه می تونستی یه تغذیه 12ولت بزاری بعد خروجی دیود رو بدی به یه رگولاتور7805 وجریانش رو ههم با یه ترانزیستور افزایش بدی خوب میشد.حالا بازم تست بزن ببین چی میشه
              موفق باشی
              خازن ده میکرو رو که وصل میکنم حس میکنم راحت تر مودم روشن میشه(البته همچنان با تاخیر و سخت)
              بدون خازن اضافی هم تست کردم دستگاه روشن میشه ولی تو پیک کم میاره
              برا جریان میتونم از آداپتور 3 آمپر استفاده کنم فقط این نیم ولت یه طوری جبران بشه
              دیود های سری هم امتحان کردم که خب با دوتا دیود سری دستگاه خیلی زود بعد 4 یا 5 تا چشمک ریست میشد
              با سه تا دیود سری مودم که همون لحظه اول ریست میشد آردوینو هم چراغش کم نور شده بود به سختی روشن بود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تغییر دادن ولتاژ ورودی هم دردسره چون هم شارژ باتری بکاپ با 5 ولته هم ماژول هم میکروکنترلر

دیدگاه

خازن ده میکرو رو که وصل میکنم حس میکنم راحت تر مودم روشن میشه(البته همچنان با تاخیر و سخت)
                بدون خازن اضافی هم تست کردم دستگاه روشن میشه ولی تو پیک کم میاره
                برا جریان میتونم از آداپتور 3 آمپر استفاده کنم فقط این نیم ولت یه طوری جبران بشه
                دیود های سری هم امتحان کردم که خب با دوتا دیود سری دستگاه خیلی زود بعد 4 یا 5 تا چشمک ریست میشد
                با سه تا دیود سری مودم که همون لحظه اول ریست میشد آردوینو هم چراغش کم نور شده بود به سختی روشن بود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تغییر دادن ولتاژ ورودی هم دردسره چون هم شارژ باتری بکاپ با 5 ولته هم ماژول هم میکروکنترلر
                شما تنهاراهی که داری اینه که یه ولتاژ5.5 تهیه کنی با اداپتور 3امپر تست کن ببین چجوریه
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما تنهاراهی که داری اینه که یه ولتاژ5.5 تهیه کنی با اداپتور 3امپر تست کن ببین چجوریه
                  موفق باشی
                  بله درسته ولی این نیم ولت و نمیدونم چطور تامین کنم
                  آداپتور 3 فعلا ندارم باید فردا برم بخرم
                  بازم خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و راهنماییم کردین متشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X