اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری کردن ولتاژ های مختلف پاور؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سری کردن ولتاژ های مختلف پاور؟

سلام دوستان
    یک سوال دیگه برام پیش اومد
    برای اینکه جریان بالاتری در پاور هایی که شاخه ی 12 ولت اونها دو ریل هست میتونیم با موازی کردن 8 پین سی پی یو و 4 پینهای مولکس حداکثر جریان رو داشته باشیم؟
    مثلا این پاور دو شاخه ی 12 ولت 15 امپری داره
    هذا الموقع الالكتروني للبيع! green-case.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، green-case.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      یک سوال دیگه برام پیش اومد
      برای اینکه جریان بالاتری در پاور هایی که شاخه ی 12 ولت اونها دو ریل هست میتونیم با موازی کردن 8 پین سی پی یو و 4 پینهای مولکس حداکثر جریان رو داشته باشیم؟
      مثلا این پاور دو شاخه ی 12 ولت 15 امپری داره
      هذا الموقع الالكتروني للبيع! green-case.com هل هو أول وأفضل مصادر جميع المعلومات التي تبحث عنها. من ضوء الموضوعات العامة إلى مزيد من الموضوعات التي كنت لتتوقعها هنا، green-case.com تمتلكها جميعًا. نأمل أن تجد ما تبحث عنه!

با سپاس
      سلام
      تمام سیم های زر پاور 12 ولت هستن نارنجی ها3.3 ولت وقرمز 5 ولت

شما همه سیم های زرد رو باهم یکی کنید تمام سیم های مشکی رو هم یکی تا جریان به راحتی ازش گرفته بشه
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        تمام سیم های زر پاور 12 ولت هستن نارنجی ها3.3 ولت وقرمز 5 ولت

شما همه سیم های زرد رو باهم یکی کنید تمام سیم های مشکی رو هم یکی تا جریان به راحتی ازش گرفته بشه
        موفق باشید
        سلام مجدد
        ممنون
        در حالت تک ریل درست ، یک پاور هم که باز کردم همه ی سیم های زیر یکجا لحیم شدند اما پاور دو ریل باز نکردم و در این حالت تمامی سیم های زرد رو به هم متصل کنیم مشکلی به وجود نمیاره؟ و اصلا دلیل اصلی که بعضی پاور ها دو ریل هستند چی هست؟
        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
          سلام مجدد
          ممنون
          در حالت تک ریل درست ، یک پاور هم که باز کردم همه ی سیم های زیر یکجا لحیم شدند اما پاور دو ریل باز نکردم و در این حالت تمامی سیم های زرد رو به هم متصل کنیم مشکلی به وجود نمیاره؟ و اصلا دلیل اصلی که بعضی پاور ها دو ریل هستند چی هست؟
          با سپاس
          سلام
          تا بحال دو ریل رو تست نکردم (پس نظری در این باره نمیدم )ولی واسه این که مشکلی پیش نیاد سر راه هرکدوم یه دیود بزار و خروجی دیود رو باهم یکی کن اینجوری هیچ مشکلی نیست.

موفق باشید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میتونی دوتا 12 ولت رو با اهمتر اندازه بگیری (موقعی که خاموشه) اگر به هم اتصال داشت معلومه از داخل به هم وصله که معمولن اینطوره
            اگر به هم وصل باشه از هر کدوم میتونی استفاده کنی و نیازی نیست با هم موازی کنی
            موازی کردن در صورتی هست که بخوای کمترین افت ولتاژ رو در موقع مصرف داشته باشی
            یک چیز دیگه اینکه این پاورها ولتاژهاش به هم وابسته هستند یعنی اگر بخوای تنها از 12 ولت مصرف کنی ممکنه مشکلی پیش بیاد
            برای اینکه درست کار کنه بهتره یک مقاومت مثلن 5 اهم 10 وات بطور دائم دو سر ولتاژ 5 ولتش ببیندی
            البته اگر مشکلی نداشت لازم نیست این کار رو کنی به هر حال میشه تست کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood Kheradmand نمایش پست ها
              میتونی دوتا 12 ولت رو با اهمتر اندازه بگیری (موقعی که خاموشه) اگر به هم اتصال داشت معلومه از داخل به هم وصله که معمولن اینطوره
              اگر به هم وصل باشه از هر کدوم میتونی استفاده کنی و نیازی نیست با هم موازی کنی
              موازی کردن در صورتی هست که بخوای کمترین افت ولتاژ رو در موقع مصرف داشته باشی
              یک چیز دیگه اینکه این پاورها ولتاژهاش به هم وابسته هستند یعنی اگر بخوای تنها از 12 ولت مصرف کنی ممکنه مشکلی پیش بیاد
              برای اینکه درست کار کنه بهتره یک مقاومت مثلن 5 اهم 10 وات بطور دائم دو سر ولتاژ 5 ولتش ببیندی
              البته اگر مشکلی نداشت لازم نیست این کار رو کنی به هر حال میشه تست کرد
              سلام
              ممنون
              با مولتی متر چک کردم به هم متصله
              سیم مثبت متصل برای سی پی یو ترکیبی از مشکی و زرده و مثل بقیه زرد تک رنگ نیست
              این پاور 785 گرین هست توضیح خود گرین در سایتش این هست دو ریل بودن باعث میشه نویز روی ریل اول که برای سی پی یو هست اثر نذاره
              این مورد هم نوشته محدودیت امپر برای ریل سی پی یو هست اما اگه سی پی یو مثلا تا 15 امپر فقط جریان بگیره ریل دوم میتونه تا 45 هم تحمل کنه (ریل اول محدودیت 28 امپری داره)
              حالا با این موارد چطور به چنین نحو به هم متصل هستند؟
              این هم لینک این پاور
              http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=gp785b
              با سپاس
              ------
              ویرایش: به دلیل اینکه این تاپیک برای سری کردن بود تاپیک جدید زدم تا دیگر دوستان هم ببینند:
              http://www.eca.ir/forums/thread75075.html
              جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۴:۴۰ ۱۳۹۵/۰۹/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X