چرا ناراحتی پاتریک!
+ امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
- از دیدنش ناراحت شدی؟
+ نه
پس چی ناراحتت کرده
+ اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
------------------------------------------------------------------------------------------------------ محصولات
تا اونجایی که من متوجه شدم (البته شاید نادرست و اشتباه متوجه شدم لطفا اگر دوستان میشه راهنمایی بیشتر کنند)
feildbus یه خانواده کلی هستنش که بعدها با توجه به سازندگاه مختلف انواع دیگری که همگی زیر مجموعه فیلدباس هستند تولید شد.مثل profibus-modbus.can و.....
modbus و profibus براساس همون master-slave میباشد .با این تفاوت که در مد باس فقط یک master وجود دارد که به دیگر slave ها پاسخ میده.و چون بر اساس rs232 و rs485 کار میکنه.یکی اینکه سرعتش نسبت به دگیر پروتکل ها پایین هستش و دیگر اینکه نمیتوان از چندین master استفاده نمود.در حالی که برای پروفیباس این مشکلات رفع گردیده است
اگر تا اینجا دوستان تصدیق میکنند اطلاع بدهند.
اما یه سوال دیگر هم داشتم
فیلد باس میاد و بصورت شبکه تجهیزات بهم با یه کابل وصل میشن.و ارتباط انها با سیستم کنترل اصلی نیز فقط با همون یه زوج کابل امکان پذیر استش.
حالا فرض کنیم چند تجهیز دیجیتال و چند تا هم انالوگ (مثلا سیگنال استاندارد 4- 20 میلی امپر).خوب اولا اینکه این تجهیزات انالوگ چه طوری با این زوج کابل میتونه اطلاعات رد وبدل کنه.اخه یه جایی خوندم سیگنال انالوگ را روی دیجیتال سوار میکنه؟(یا اینکه خود تجهیز داخلش مبدل انالوگ ب دیجیتال داره و این سیگنال دیجیتال به صورت سریال روی باس ارسال میشه)لطفا اگر دوستان تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه دارند دریغ نکنید
مرسی
دیدگاه