اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرینترهای حرارتی چگونه کار می کنند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پرینترهای حرارتی چگونه کار می کنند؟

با سلام
    می خواستم بدونم کسی از دوستان تا حالا با پرینترهای حرارتی سروکار داشته و اصول کارشون رو می دونه که چه طوری هستش؟اینکه چطور برای چاپ کاغذ از حرارت استفاده می کنه و کلا چه عاملی این گرما رو به کاغذ انتقال می ده؟ لیزر ؛ المنت یا.....
    :applause:

پاسخ : پرینترهای حرارتی چگونه کار می کنند؟

بابا یکی جواب بده دیگه.یعنی هیچکس تا حالا با این پرینترها سرو کار نداشته ؟؟؟ :question: :question: :question: :question: :question:
    یه راهنمایی: این پرینترها تو دستگاههای POS( پایانه های فروشگاهی)و عابر بانک ها هم بکار می رن
    PLEASE SoS

دیدگاه

سلام
      من با اینها سر و کار نداشتم اما می دونم کلید کارشون تو کاغذ مخصوصشه. وقتی کاغذشونو حرارت بدی تیره میشه. بقیه ی کار سادست. کافیه یک یا ماتریسی از سوزن المنتی داشته باشی. من که با فندکم باهاشون شکلای خوشگلی می کشیدم.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آقا خدا حفذت کنه ؛ بازم مرام داشتی یه چیزی می دونستی گفتی
        یعنی بجز شما هیچ کس دیگری تا حالا یه پرینتر حرارتی ندیده؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

خواهش می کنم
          البته کم کم جاشو به پرینترهای جدید مثل جوهر افشان و لیزری میده تا محدودیت کاغذ نباشه
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

من با دستگاههایی که از این نوع پرینتر استفاده می کنند زیاد کار کردم اما از ساختار داخلی اونها زیاد سر در نمیارم . تا اونجا که من میدونم نظر دوستمون درسته.
            اصل قضیه کاغذشونه. اگه با ته خودکار هم با سرعت روی کاغذشون بکشی مسیر حرکت خودکار یه خط سیاه میافته که علتش حرارت حاصل از اصطحکاک خودکاره.
            این کاغذ ها پشت و رو دارند و فقط از یه طرف کار میکنند.
            تا اونجا که من فهمیدم کاغذ بین یه صفحه کربنی و یه هد پرینتر که شامل تعدادی سوزن داغه گیر مافته و طبق دیتایی که به هد داده میشه سوزنها روی کاغذ ضربه میزنند که در مجموع حرف دلخواه رو نشون میده. این کاغذ ها چندان گران قیمت نیستند و مزیت این پرینترها در استهلاک (اگه غلط نوشتم ببخشید) اونهاست که به علت عدم وجود ریبون یا کارتریج خیلی کمه و عمرشون طولانیه.و از همه مهمتر کم هجم بودنشون .
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام
              تعمیرات پرینتر حرارتی و ریبون رنگی شرکت fargo انجام میدم .
              اگه کمکی میتو نم انجام بدم بگو .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                تا اونجا که من فهمیدم کاغذ بین یه صفحه کربنی و یه هد پرینتر که شامل تعدادی سوزن داغه گیر مافته و طبق دیتایی که به هد داده میشه سوزنها روی کاغذ ضربه میزنند که در مجموع حرف دلخواه رو نشون میده. این کاغذ ها چندان گران قیمت نیستند و مزیت این پرینترها در استهلاک (اگه غلط نوشتم ببخشید) اونهاست که به علت عدم وجود ریبون یا کارتریج خیلی کمه و عمرشون طولانیه.و از همه مهمتر کم هجم بودنشون .
                درسته ولی در چاپگرهای حرارتی ، سوزنها به کاغذ ضربه نمی زنند و فقط مماس بر سطح کاغذ قرار می گیرند. میزان نزدیکی سوزنها به ماغذ و احیانا فشار اونها هم روی تصویر نهایی تاثیر داره.

با اینکه این تکنیک یکی از روشهای اولیه ساخت چاپگر به شمار میره ولی هنوز هم در زمینه پزشکی کاربرد داره
                It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

چه طوری میشه یه هد پرینتر حرارتی ساخت؟
                  [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X