اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص باقی مانده امپر باتری خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص باقی مانده امپر باتری خودرو

سلام
    من به واسطه کار در بیرون از شهر و نیاز به بر۲۲۰ ولت از یک اینورتر تبدیل ۱۲ به ۲۲۰ استفاده میکنم که با باتری ۷۴ امپر روی ماشین تا کنون مشکلم را حل کرده.ولی موضوع این هست که وقتی چند ساعت استفاده میکنم باتری خالی میکنه و خودرو دیگه استارت نمیخوره . میخاستم بدونم ایا راهی یا دستگاهی هست من بتونم با اون میزان باقی مانده امپر داخل باتری را چک کنم تا قبل از خالی کردن خودرو روشن کنم و شارژ مجدد شود.؟
    ممنونم
    ببخشید اگر جای مناسبی سوال نپرسیدم .
    جدیدترین ویرایش توسط morteza79; ۱۷:۱۹ ۱۳۹۶/۱۱/۲۶.

پاسخ : تشخیص باقی مانده امپر باتری خودرو

با سلام
    معمولا در باتری ها جریان همراه با ولتاژ کاهش پیدا میکند (توان باتری یا همان آمپر ساعت آن ثابت است ) و لذا باتری کاملاً شارژ اتوموبیل ولتاژی حدود14- 13.7 ولت دارد زمانی که این ولتاژ به 12.5 ولت رسید باتری میبایست شارژ گرددبنابراین شما میتوانید از کاهش ولتاژ باتری ماشین هم به دشارژ شدن آن و زمان شارژ پی ببرید این روش آسان تر از اندازه گیری جریان کاهش یافته باتری است هر چند که ممکن است به اندازه آن دقیق نباشد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza79 نمایش پست ها
      سلام
      من به واسطه کار در بیرون از شهر و نیاز به بر۲۲۰ ولت از یک اینورتر تبدیل ۱۲ به ۲۲۰ استفاده میکنم که با باتری ۷۴ امپر روی ماشین تا کنون مشکلم را حل کرده.ولی موضوع این هست که وقتی چند ساعت استفاده میکنم باتری خالی میکنه و خودرو دیگه استارت نمیخوره . میخاستم بدونم ایا راهی یا دستگاهی هست من بتونم با اون میزان باقی مانده امپر داخل باتری را چک کنم تا قبل از خالی کردن خودرو روشن کنم و شارژ مجدد شود.؟
      ممنونم
      ببخشید اگر جای مناسبی سوال نپرسیدم .
      با سلام:
      در اینورتر های مدرن، وقتی ولتاژ تخلیه شدید می شود، یک بوق یا آلارم به صدا در آمده و اینورتر را خاموش می کند. اگرکارشما در بیرون منزل و در جایی که برق نیست بسیار مهم است، و هزینه جانبی زیاد برایتان مشکل ساز نیست، از یک باتری دیگر فول شارژشده با شارژر در منزل، شارژ و پس از استفاده و تخلیه مجددا به منزل یا هر جایی دیگر شارژ مجدد گردد. یا در هنگام استفاده جهت جلوگیری ازتخلیه باتری خودرو را روشن نگه داشته یا هر چند دقیقه یک بار یک استارت بزنید و دوباره خودرو را خاموش کنید.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام دوستان
        من هم یه نظر کوچیک بدم
        با اپ امپ میتونید یه مدار بسازید که وقتی ولتآژ به 12.5 رسید یه الارم ال ای دی یا ... رو روشن کنه اون وقت متوجه میشید که بارتی باید شارژ بشه
        با میکرو کنترلر avr هم میشه
        موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تشکر از همگی دوستان
          جدیدترین ویرایش توسط morteza79; ۱۷:۵۹ ۱۳۹۶/۱۱/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
            با سلام
            معمولا در باتری ها جریان همراه با ولتاژ کاهش پیدا میکند (توان باتری یا همان آمپر ساعت آن ثابت است ) و لذا باتری کاملاً شارژ اتوموبیل ولتاژی حدود14- 13.7 ولت دارد زمانی که این ولتاژ به 12.5 ولت رسید باتری میبایست شارژ گرددبنابراین شما میتوانید از کاهش ولتاژ باتری ماشین هم به دشارژ شدن آن و زمان شارژ پی ببرید این روش آسان تر از اندازه گیری جریان کاهش یافته باتری است هر چند که ممکن است به اندازه آن دقیق نباشد .
            درود بر شما
            لطفا برای من که اطلاعاتم در این زمینه کم هست توضیح میدید که چطوری ولت باتری را اندازه بگیرم.من یه دستگاه ولت متر اگر اشتباه نکنم از همین هایی که دو تا سیم قرمز وسیاه داره و AC یا DC و چیزای دیگه روش نوشته دارم . با همون میشه؟
            در ضمن اینورتر من در ولت ۱۰.۵ خودکار برق را قطع میکنه ولی این مقدار برای استارت کافی نیست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام دوستان
            من هم یه نظر کوچیک بدم
            با اپ امپ میتونید یه مدار بسازید که وقتی ولتآژ به 12.5 رسید یه الارم ال ای دی یا ... رو روشن کنه اون وقت متوجه میشید که بارتی باید شارژ بشه
            با میکرو کنترلر avr هم میشه
            موفق باشید

درورد برشما
            این هایی که گفتید را از کجا میتونم تهیه کنم و کدومش برای من که اطلاعات کمی در این زمینه دارم راحت تر هست کار با اون.
            دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza79 نمایش پست ها
              درود بر شما
              لطفا برای من که اطلاعاتم در این زمینه کم هست توضیح میدید که چطوری ولت باتری را اندازه بگیرم.من یه دستگاه ولت متر اگر اشتباه نکنم از همین هایی که دو تا سیم قرمز وسیاه داره و AC یا DC و چیزای دیگه روش نوشته دارم . با همون میشه؟
              در ضمن اینورتر من در ولت ۱۰.۵ خودکار برق را قطع میکنه ولی این مقدار برای استارت کافی نیست.

درورد برشما
              این هایی که گفتید را از کجا میتونم تهیه کنم و کدومش برای من که اطلاعات کمی در این زمینه دارم راحت تر هست کار با اون.
              سلام اگر تجربه ساخت مدار رو ندارین میتونید از ماژول اماده نشان دهنده ولتاژ استفاده کنید که مقدار ولتاژ رو نشون میده
              مثلا این یکی از ماژول هاییه که میتونه فقط ولتاژ رو نشون بده

موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام
                از ولتمتر میتوانید برای اندازه گیری ولتاژ استفاده نمایید در حالت اندازه گیری ولتاژ دی سی VDC سیم قرمز را به قطب مثبت باتری و سیم سیاه را به قطب منفی باتری متصل نمایید و ولتاژ را روی ولتمتر بخوانید با توجه به آنکه اینورتر شما در ولتاژ 10.5 ولت باتری ً این ولتاژ را قطع میکند بهتر است همین ولتاژ را روی مثلاً 12 ولت تنظیم نمایید و در این ولتاژ قطع نماید تا باتری بیش از حد خالی نشود نیازی به ساختن مدار دیگری نیست ولی باید به مدارات الکترونیک بخصوص اینورتر ها آشنایی داشته باشید و یا از کسی که آشنایی دارد درخواست نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                  با سلام
                  از ولتمتر میتوانید برای اندازه گیری ولتاژ استفاده نمایید در حالت اندازه گیری ولتاژ دی سی VDC سیم قرمز را به قطب مثبت باتری و سیم سیاه را به قطب منفی باتری متصل نمایید و ولتاژ را روی ولتمتر بخوانید با توجه به آنکه اینورتر شما در ولتاژ 10.5 ولت باتری ً این ولتاژ را قطع میکند بهتر است همین ولتاژ را روی مثلاً 12 ولت تنظیم نمایید و در این ولتاژ قطع نماید تا باتری بیش از حد خالی نشود نیازی به ساختن مدار دیگری نیست ولی باید به مدارات الکترونیک بخصوص اینورتر ها آشنایی داشته باشید و یا از کسی که آشنایی دارد درخواست نمایید.
                  تشکر از پاسخ کاملتون
                  با توجه به این اینکه من به مدار اشنایی ندارم پس تغییر مدار از ۱۰ به ۱۲ جهت قطع کردن منتفی هست...
                  ولی من یه ولت متر دارم که عکسش را میزارم
                  روی حالتی که تنظیم کردم و در عکس مشخص هست ایا همون برای اندازه گیری مناسب هست؟
                  اگر اره حالا وقتی عقربه میاد بالا کدوم یکی از نوشته های نمایشگر نشان دهنده ولت مورد نظر باتری هست؟

دیدگاه

با سلام
                    چون شما حداکثر رنج را 50 ولت انتخاب کرده اید لذا از بالا خط دوم رنج ها با حداکثر 50 را باید قرائت کنید کار کرد با مولتی متر آنالوگ برای کسانیکه به کارکرد آن آشنایی ندارند کمی مشکل است ولی بتدریج آشنا میشوید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X