اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان الکتریکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محدود کردن جریان الکتریکی

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
    نه سلام و نه علیک
    این یعنی چی که جواب تاپیکی رومیدی که آخرین پستش مربوط به سال 97 است میخواهی آمار پست ها تو بالا ببری ؟ تازه واردی ؟؟؟ اینجا جای اینکارها نیست آمارمزخرفات زود بیرون میزنه از سایت اخراج میشی حالا میبینی !!!
    دوست من بعضی ها هم هستند به تاریخ آحرین پست دقت نمیکنند راهش اینه یا تاپیکهای قدیمی بسته بشه یا مثل بعضی از انجمنها اگر مدتی تاپیک غیر فعال بود به کسی که پست جدیده میده هشدار داده بشه ....باید دید مهندس مومنی وقت دارند این روش را پیاده کنند یا خیر
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

درود
      من باشما موافق نیستم کسی که به سیر پرسش و پاسخ ها و تاریخ آنها توجه نمیکند صرفنظر از صلاحیت علمی داشته و نداشته اش حق اظهار نظر در مورد آن مطلب ندارد این مشکل از قوانین سایت ناشی میگردد که اگر شخصی تعداد پستهایش به حد نصابی نرسد حق ایجاد تاپیک جدید ندارد لذا اشخاص تازه وارد شروع به ارسال پستهای بی ربط برای بالا بردن آمار میکنند تا بتوانند تاپیک جدید ایجاد کنند و به همین دلیل ما هر روز شاهد پایین آمدن تعداد اعضای دلسوز و فعال در این سایت هستیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        من باشما موافق نیستم کسی که به سیر پرسش و پاسخ ها و تاریخ آنها توجه نمیکند صرفنظر از صلاحیت علمی داشته و نداشته اش حق اظهار نظر در مورد آن مطلب ندارد این مشکل از قوانین سایت ناشی میگردد که اگر شخصی تعداد پستهایش به حد نصابی نرسد حق ایجاد تاپیک جدید ندارد لذا اشخاص تازه وارد شروع به ارسال پستهای بی ربط برای بالا بردن آمار میکنند تا بتوانند تاپیک جدید ایجاد کنند و به همین دلیل ما هر روز شاهد پایین آمدن تعداد اعضای دلسوز و فعال در این سایت هستیم.
        خوب
        حالا مشکل تو چیه؟
        بر فرض که طرف به خاطر بالا بردن پاسخهاش جواب پست های قدیمی رو میده
        مشکل تو با این قضیه چیه؟
        چایی کم رنگه، خوب نخور
        تاریخ سوال قدیمیه ، شما نخونش
        اگه جواب غلطه یا چرت و پرته ، بله جای اعتراض داره
        اما چون این سوال مال ۲ سال پیش بوده معنیش این نیست که این سوال تاریخ انقضاش گذشته و برای دیگران پیش نمیاد و تو گوگل جستجو نمیشه و به این سایت هدایت نمیشه و کس دیگه از اون پاسخ استفاده نخواهد کرد
        وقتی برای خودت سوالی پیش بیاد و بگردی یجا جواب و پیدا کنی فرقی برات داره جواب مال چه زمانی هست؟
        شایدم جوابها بیات میشن و ما نمیدونیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david54 نمایش پست ها
          خوب
          حالا مشکل تو چیه؟
          بر فرض که طرف به خاطر بالا بردن پاسخهاش جواب پست های قدیمی رو میده
          مشکل تو با این قضیه چیه؟
          چایی کم رنگه، خوب نخور
          تاریخ سوال قدیمیه ، شما نخونش
          اگه جواب غلطه یا چرت و پرته ، بله جای اعتراض داره
          اما چون این سوال مال ۲ سال پیش بوده معنیش این نیست که این سوال تاریخ انقضاش گذشته و برای دیگران پیش نمیاد و تو گوگل جستجو نمیشه و به این سایت هدایت نمیشه و کس دیگه از اون پاسخ استفاده نخواهد کرد
          وقتی برای خودت سوالی پیش بیاد و بگردی یجا جواب و پیدا کنی فرقی برات داره جواب مال چه زمانی هست؟
          شایدم جوابها بیات میشن و ما نمیدونیم
          با سلام و احترام
          با کلیت نظر شما موافقم ولی با طرز بیانتان خیر، ممکن است یک نفر در جستجوی سوالش به این سایت برسد و تجربه ایی در مورد سوالی که قدیمی میباشد داشته باشد، نوشتن آن تجربه مشکلی ندارد. اتفاقا یکی از سرفصلهای نسبتا جدید در آموزش ، بحث "مدیریت دانش" میباشد که اساس آن برپایه مکتوب نمودن تجربیات میباشد.
          اما نکته ایی که نباید فراموش کنیم این است که اینجا یک انجمن تخصصی میباشد و همه ما باید هنگام پیام فرستادن دقت بیشتری در انتخاب کلماتمان بنماییم.
          موفق باشید.
          جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۷:۳۸ ۱۴۰۱/۰۱/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
            با سلام و احترام
            با کلیت نظر شما موافقم ولی با طرز بیانتان خیر، ممکن است یک نفر در جستجوی سوالش به این سایت برسد و تجربه ایی در مورد سوالی که قدیمی میباشد داشته باشد، نوشتن آن تجربه مشکلی ندارد. اتفاقا یکی از سرفصلهای نسبتا جدید در آموزش ، بحث "مدیریت دانش" میباشد که اساس آن برپایه مکتوب نمودن تجربیات میباشد.
            اما نکته ایی که نباید فراموش کنیم این است که اینجا یک انجمن تخصصی میباشد و همه ما باید هنگام پیام فرستادن دقت بیشتری در انتخاب کلماتمان بنماییم.
            موفق باشید.
            باسلام و احترام متقابل
            فرمایش شما متین که باید در پیامهایمان در انتخاب کلمات بیشتر دقت کنیم
            بنده هم موافقم و معتقدم هر کلمه و واژه هرجند مترادف هم داشته باشد اما هرکدام بار معنایی اختصاصی خود را دارد و باید دقت نمود تا کلمه درست استفاده شودتا مطلب را درست منتقل کنیم
            بنده هم در پاسخ ایشان توهینی نکردم و قصدم دادن پیام شدید الحن امابدون توهین بود
            ایشان همین پاسخ را به من در پست دیگری داده بود
            درحالیکه من نه دنبال بالا بردن پاسخ های خود هستم و نه میدانم بالا رفتن تعداد پاسخ ها چه امتیازی دارد
            وقتی سوالی را که قبلا خودم داشتم وتوانسته بودم چوابش زا بیابم را میبینم که برای کس دیگر پیش آمده و جوابهای موجود کمی گیج کننده است سعی میکنم پاسخش را با زبانی ساده و قابل فهم بدهم تا مثل من فهمیدنش طولانی نشود و از اینکه به کسی چیزی یاد بدهم لدت میبرم که یکی از لدتهای پایه ای انسان که مغفول مانده لذت یاد دادن است
            که ابشان همین پاسخ اینجا را به من دادند
            بعد دیدم اینجا هم باز همین اعتراص را کرده اند کع من هم گفتم بر فرض صحت دلیل اعتراص ایشان چیست . اگر گمراه کننده و خطا و بی ربط است اعتراض بجا است وگرنه چون تو خوشت نمی آید خوب شما تاپیکهای قدیمی را نخوان
            جدیدترین ویرایش توسط david54; ۰۷:۴۶ ۱۴۰۱/۰۱/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X