اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش محاسبه مقدار مقاومت سری با سون سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روش محاسبه مقدار مقاومت سری با سون سگمنت

سلام، برای راه اندازی 6 عدد سون سگمنت 4تایی کاتد مشترک 0.56 اینچی فروشگاه میخوام از چهار تا 74HC595 استفاده کنم خروجی 74hc595 مقدار 35mA هستش و یه سری اطلاعات توی دیتاشیت سون سگمنت پیدا کردم حالا میخوام بدونم مقدار مقاومتی که باید با خروجی 74HC595 سری کنم چقدر باشه که بدمش به سون سگمنت. اطلاعات سون سگمنت این مقادیر توی عکس هستش. نحوه محاسبه مقاومت سری رو لطفا بفرمایید چطور هستش؟

پاسخ : روش محاسبه مقدار مقاومت سری با سون سگمنت

نوشته اصلی توسط mousa1994 نمایش پست ها
    سلام، برای راه اندازی 6 عدد سون سگمنت 4تایی کاتد مشترک 0.56 اینچی فروشگاه میخوام از چهار تا 74HC595 استفاده کنم خروجی 74hc595 مقدار 35mA هستش و یه سری اطلاعات توی دیتاشیت سون سگمنت پیدا کردم حالا میخوام بدونم مقدار مقاومتی که باید با خروجی 74HC595 سری کنم چقدر باشه که بدمش به سون سگمنت. اطلاعات سون سگمنت این مقادیر توی عکس هستش. نحوه محاسبه مقاومت سری رو لطفا بفرمایید چطور هستش؟

ولتاژ خروجیش چقدره از هرپایه ای سی تون ؟
    بنظر من محاسبه نمیخاد زیاد اگر جای شما بودم یه مقاومت 330 اهم یا 470 اهم میزاشتم سر پایه منفی مشترکش چیز خیلی بزرگی هم نیست که بخایم تا یک اهم در انتخابش دقیق باشیم
    جاده ی موفقیت سر راست نیست
    پیچی وجود دارد به نام شکست
    دور برگردانی به نام سردر گمی
    سرعت گیر هایی بنام دوستان
    چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
    چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
    تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
    اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
    موتوری به نام استقامت
    و راننده ای بنام خدا
    به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

پاسخ : روش محاسبه مقدار مقاومت سری با سون سگمنت

سلام میخوام روش محاسبه رو یاد بگیرم خروجی آی سی فکر کنم 5ولت هستش ولی ولتاژ سون سگمنت رو نمی دونم باید چند در نظر گرفت چون مقادیر مختلفی توی دیتاشیت نوشته و اینکه جریان سون سگمنت رو چند میلی آمپر بگیرم جدول توی تصاویر پست اول فکر کنم جریان رو 20 میلی آمپر در نظر گرفته.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X