اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل برق 220/50hz به 110/25hz ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل برق 220/50hz به 110/25hz ؟

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز قبلا راجع به موتور یونیورسال توضیحاتی خدمت
    شما عرض کردم فن dc رو میتونین با کاهش ولتاژ دورش رو کم و با
    افزایش ولتاژ البته مجاز دورش رو زیاد کنید برای آزمایش میتونین
    همین فن های داخل کیس کامپیوتر و غیره رو تست کنید موتور
    یونیورسال هم با دیمر میتونین دورش رو کم و زیاد کنید در مورد
    فن dc مورد نظرتون تحقیق کنید و بعد خریداری کنید
    سلام مجدد ، ممنون
    توضیحی که فرموده بودید رو راستش من زیاد متوجه نشدم چون بعضی فن ها هم خازنشون مشخص نیست که از خازن بفهمم القایی هست یا خیر
    امروز دو جا برای خرید هواکش رفتم ، دور کمتر از 1300 نداشتن ازشون پرسیدم القایی هستن یا خیر گفتن نمیشه دورشون رو کم کرد میسوزه که متوجه شدم القایی هستن
    من جایی رفتم که هواکش و هود و... میفروختن هواکش DC هم نداشتن ، چه جایی باید برای فن DC یا AC یونیرسال برم تا پیدا کنم؟ یا اگه القایی هم باشه دورش 700 باشه که صدای زیادی تولید نکنه ، بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
      سلام مجدد ، ممنون
      توضیحی که فرموده بودید رو راستش من زیاد متوجه نشدم چون بعضی فن ها هم خازنشون مشخص نیست که از خازن بفهمم القایی هست یا خیر
      امروز دو جا برای خرید هواکش رفتم ، دور کمتر از 1300 نداشتن ازشون پرسیدم القایی هستن یا خیر گفتن نمیشه دورشون رو کم کرد میسوزه که متوجه شدم القایی هستن
      من جایی رفتم که هواکش و هود و... میفروختن هواکش DC هم نداشتن ، چه جایی باید برای فن DC یا AC یونیرسال برم تا پیدا کنم؟ یا اگه القایی هم باشه دورش 700 باشه که صدای زیادی تولید نکنه ، بازم ممنون
      سلام چرا راه دور رفتی برو توی پارکینگ ماشین رو باز کن فن ها ی خنک کننده مثلا رادیاتور رو میبینی مال ماشین من 12vdc , 50w هست با کاهش v dc میتونی دورش رو کم و زیاد کنی اگه کارتو
      راه می اندازه میتونی از اونها بخری
      جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۲۰:۵۱ ۱۳۹۸/۰۴/۲۹.
      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dostajn نمایش پست ها
        سلام
        دوستان بنده یه مسئله دارم تقریبا برعکس ایشون!
        یه برق 110 ولت 50 هرتز دارم و می خوام یه موتور 220 ولت 50 هرتز رو درایو کنم.
        راهی برای این کار هستش؟
        می تونم از یه میکرو و با استفاده از ترایاک هر دو سیکل کامل یه سیکل رو عبور بدم و یکی رو خاموش کنم ؟اینجوری فرکانس میشه 25 هرتز
        برام چرخش موتور مهم هستش و کاهش دور مساله ای نیست....
        سلام
        دوستان کسی در این رابطه نظری نداره؟

دیدگاه

سلام
          برای اینکار در واقع یک اینورتر لازم دارین و از لحاظ اقتصادی اصلا توجیهی برای اون وجود نداره

به نظر من

1- از تعدادی فن کوچکتر استفاده کنید و با قطع وصل بعضی ها به هوادهی مورد نظر برسید

2- از فن 12 ولت استفاده کنید اون طوری با یک ولوم و مدار ولتاژ متغیر dc می تونید به دور مورد نظر برسید

3- فکر اینورتر رو از سرت بیرون کن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
            سلام چرا راه دور رفتی برو توی پارکینگ ماشین رو باز کن فن ها ی خنک کننده مثلا رادیاتور رو میبینی مال ماشین من 12vdc , 50w هست با کاهش v dc میتونی دورش رو کم و زیاد کنی اگه کارتو
            راه می اندازه میتونی از اونها بخری
            سلام مجدد
            ممنون برای توضیحات ، داخل پ-خ هم توضیحاتتون رو خوندم ، بنده شهرستان هستم و هواکش سرعت پایین نتونستم پیدا کنم ، داخل سایت ها هم سرعتشون بالای 1000 هست اونایی که دورموتورشون پایین هست چون سایزشون خیلی بزرگه ، من حدود 25 سانت میخواستم داخل سایت ها هم نبود
            در مورد ایده ی فن رادیات ، خیلی ایده ی خوبی بود ، البته رادیات بزرگ بود رفتم فن کولر پراید رو دیدم 25 سانت بود حدودا ولی پره هاش نشون میداد که کارایی خاصی نداره از طرفی ارزش نداشت فنش رو بخرم پره هواکش هم بخرم به هم وصل کنم چون شاید وصل نمیشد دیگه به کارم نمی اومد، بیخیال شدم با همون هواکش کنار اومدم دیگه ارزش این همه وقت گذاشتن نداشت اگه ی روزی خدای ناکرده به مشکل خورد اونوقت مجبورم برم سراغ همین فن ها با تعویض پره
            بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
              سلام مجدد
              ممنون برای توضیحات ، داخل پ-خ هم توضیحاتتون رو خوندم ، بنده شهرستان هستم و هواکش سرعت پایین نتونستم پیدا کنم ، داخل سایت ها هم سرعتشون بالای 1000 هست اونایی که دورموتورشون پایین هست چون سایزشون خیلی بزرگه ، من حدود 25 سانت میخواستم داخل سایت ها هم نبود
              در مورد ایده ی فن رادیات ، خیلی ایده ی خوبی بود ، البته رادیات بزرگ بود رفتم فن کولر پراید رو دیدم 25 سانت بود حدودا ولی پره هاش نشون میداد که کارایی خاصی نداره از طرفی ارزش نداشت فنش رو بخرم پره هواکش هم بخرم به هم وصل کنم چون شاید وصل نمیشد دیگه به کارم نمی اومد، بیخیال شدم با همون هواکش کنار اومدم دیگه ارزش این همه وقت گذاشتن نداشت اگه ی روزی خدای ناکرده به مشکل خورد اونوقت مجبورم برم سراغ همین فن ها با تعویض پره
              بازم ممنون
              سلام موفق باشی دوست عزیز
              قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X