اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شیوه ی درست راه اندازی دیود زنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شیوه ی درست راه اندازی دیود زنر

نوشته اصلی توسط sarlak74 نمایش پست ها
    اگر ولتاژ ورودی ثابت باشه می شه همچین کاری رو کرد و با یه مقاومت راه اندازی کرد ولی اگر ولتاژ ورودی تغییر کنه نمی شه ولتاژ ورودی من از 40 تا 70 ولت متغیر بود.یکی از خواص رگولاتور ها هم همین هست که با ولتاژ های ورودی متفاوت ولتاژ رو در خروجی ثابت نگه می داره ولی با سری کردن مقاومت با رله نمی شه همچین کاری رو انجام داد.
    نکته همینجاست. زنر هم که خروجیش ثابت نیست!
    به همین علت واقعا هنوزم دلیل کاربرد زنر برای من روشن نشده

دیدگاه

فرقش این هست که با دیود زنر نهایت تغیرات ولتاژ من توی اون مدار پنج الی شش ولت هست ولی با مقاومت توی بهترین شرایط ١٥ ولت تغیرات دارم
      جدیدترین ویرایش توسط sarlak74; ۱۷:۵۶ ۱۳۹۸/۱۲/۲۱.

دیدگاه

از دیود زنر میشه به عنوان بدترین رگولاتور استفاده کرد ولی از تقسیم مقاومتی بهتره

دیدگاه

از کجا بفهمیم مثلا یک زنر 5 ولتی در برابر چه مقادیری از ولتاژ، میتونه خروجی رگوله شده ی 5 ولت بما بده؟
          ایا اصولا این سوال پاسخ مشخصی داره یا باید از راه آزمون و خطا و اندازه گیری و در نظر گرفتن اون مقاومت سری شده ، به پاسخ رسید

دیدگاه

بستگی به جریان عبوری از دیود زنر داره حد اقل ٢ تا ٤ میلی امپر باید به دیود زنر جریان وارد بشه تا ولتاژی که مد نظر داریم رو به ما بده البته ممکنه تا تقریبا نیم ولت اختلاف داشته باشیم( نیم ولت رو از تجربه روی دیود زنر ٢٤ ولت می گم) و هم چنین اگر دیود زنر رو با یه دیود هم رنج دیگه تعویض کنیم ممکنه ولتاژ کمی تغییر کنه در ضمن گرما و سرما هم روی ولتاژ دیود زنر تاثیر داره

دیدگاه

سلام. یه ولتاژ ورودی داریم که از صفر ولت شروع میشه و تا 13 ولت به نهایت میرسه ، چطور میشه با دیود زنر 12 ولت کاری کرد که وقتی ولتاژ به 12 رسید یک رله 12 ولت رو راه اندازی کنه . باتوجه به اینکه رله های 12 ولت معمولا از ولتاژ 9 به بالا عمل می کنن قصد ما اینه که رله فقط زمانی که ولتاژ به 12 رسید عمل کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sahel1 نمایش پست ها
                سلام. یه ولتاژ ورودی داریم که از صفر ولت شروع میشه و تا 13 ولت به نهایت میرسه ، چطور میشه با دیود زنر 12 ولت کاری کرد که وقتی ولتاژ به 12 رسید یک رله 12 ولت رو راه اندازی کنه . باتوجه به اینکه رله های 12 ولت معمولا از ولتاژ 9 به بالا عمل می کنن قصد ما اینه که رله فقط زمانی که ولتاژ به 12 رسید عمل کنه
                سلام و درود،
                بفرمایید اینم نقشه مدار :

برای مثال ، اگر میخواهید مدار در 12 ولت فعال بشه، باید از زنر 11 ولت استفاده بشه.
                یعنی ولتاژ وصل کردن = ولتاژ زنر + 1 ولت
                موفق باشید

دیدگاه

یه برد چای ساز که موقعی که دکمه on رو میزنم روشن نمیشه برق دو سر بوبین رله میاد اما وقتی رله به مدار وصله ولتاژ روی پایه های رله به 2.3 ولت کاهش پیدا میکنه ولی وقتی رله رو جدا میکنم 12.2 ولت نشون میده باید یه دونه از پا یه های رله رو موقعی که مدار در حالت on قرار داره به صورت دستی جدا کنم و دوباره تو همون حالت وصل کنم تا بوبین رله کار کنه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

اینم عکس برد نقاطی که با رنگ نارنجی مشخص شده دو سر بوبین رله هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein 1999 نمایش پست ها
                    یه برد چای ساز که موقعی که دکمه on رو میزنم روشن نمیشه برق دو سر بوبین رله میاد اما وقتی رله به مدار وصله ولتاژ روی پایه های رله به 2.3 ولت کاهش پیدا میکنه ولی وقتی رله رو جدا میکنم 12.2 ولت نشون میده باید یه دونه از پا یه های رله رو موقعی که مدار در حالت on قرار داره به صورت دستی جدا کنم و دوباره تو همون حالت وصل کنم تا بوبین رله کار کنه ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند

اینم عکس برد نقاطی که با رنگ نارنجی مشخص شده دو سر بوبین رله هستش
                    درود،
                    هر چند مشکل شما ارتباطی با این تاپیک نداره ، اما این مشکل عموما به دلیل کاهش ظرفیت خازن پلی استر قرمز یا mkt زرد روی برد میباشد.
                    موفق باشید..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X