اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق رایگان با شمع موتورسیکلت؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق رایگان با شمع موتورسیکلت؟

دوستان این سایت رو ببنید با چه جدیتی میگه که برق رایگان واقعیت داره خودتون ببنید و نظر بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آبرنگ نمایش پست ها
      دوستان این سایت رو ببنید با چه جدیتی میگه که برق رایگان واقعیت داره خودتون ببنید و نظر بدید
      http://freeenergy.blog.ir/
      دوست عزیز. هرجا و به هر نحوی چیزی از برق رایگان شنیدید بدونید دروغ محضه! قانونی داریم به اسم پایستگی انرژی که باعث میشه انرژی رایگانی وجود نداشته باشه!
      باد و انرژی خورشیدی و امثالهم هم رایگان نیستن و قانون پایستگی انرژی رو نقض نمیکنن. اینم گفتم که یه وقت انرژی های پاک رو با کلیپای هندی و پاکستانی اشتباه نگیرید.

دیدگاه

http://freeenergy.blog.ir/
        نمیدونم واقعا قصدت اینکه فقط بعضیا بیان وقتشونو هدر بدن این کلیپارو ببینن یا چی
        ولی بردار من ببینید انرژی رایگان نه بهتره بگیم انرژی بی پایان این نوع تعریف برای چیزیه که بدون نیاز به منبع تولیه مثل سوخت فسیلی انرژی برای ما تامین بکنن
        تولید برق بوسیله آهنربا و سیم پیچ که توی این گلیپ هست چیز جدید و یا عجیبی نیست تین در واقع اصول پایه کارکرد دینام هست
        دینام انرژی مکانیکی یا همون چرخشی رو به برق تبدیل میکنه
        آهنربای داخل دینام هم انرژیش ابدی نیست ساخته برای اینکه آهنربا روی سیم پیچ مجاور الکتریسیته القا بکنه باید اطرافش به حرکت دربیاد تا جهت شار مغناطیسی تغییر بکنه و سیم پیچ شار مغناطیسی رو به شکل جریان متناوب تولید بکنه
        پس خود آهنربا منبع انرژی محسوب نمیشه بلکه کمک میکنه برای تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی

اگه یک دینام رو بخوایم بچرخونیم انرژی زیادی میخواد چون آهنربا از خودش مقاومت بازدارندگی نشون میده
        پس هرچقدر ما از دینام جریان بیشتری بگیریم چرخوندن دینام مشکلتر میشه
        فعلا با تکنولوژی های موجود بهترین و پر بازده ترین منابع انرژی نیروگاه اتمی با سوخت اورانیوم و توربینهای بادی و آبی هستن که از نیروی طبیعت استفاده میکنن مثل فشار آب و باد.

دیدگاه

به جای شمع موتور از این شمع استفاده کن حتما جواب میگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            به جای شمع موتور از این شمع استفاده کن حتما جواب میگیری

این روشن کردن لامپ با شمع ماشین رو بذارید در کنار راه انداختن یک موتور و یک ژنراتور با هم . به طوریکه سیستم بطور خود کار یکی برق تولید کنه اون یکی نیروی محرکه . یادمه 15 سالم بود تازه با مفاهیم فیزیک الکتریسیته و ژنراتور آشناشده بودم این فکر به سرم زده بود که آره چرا که نه ! حتما شدنیه

حالا اینا همه در برابر اون کلیپ که یک سیم پیچ رو به دو سر شارژر زده بود و باهاش موبایل شارژ میکرد اصلا هیچی نیست . اصل فیلم هندی اونجاست
            جناب مدیر انجمن عذر خواهی میکنم من اهل اسپم دادن نیستم ولی می طلبید !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها

این روشن کردن لامپ با شمع ماشین رو بذارید در کنار راه انداختن یک موتور و یک ژنراتور با هم . به طوریکه سیستم بطور خود کار یکی برق تولید کنه اون یکی نیروی محرکه . یادمه 15 سالم بود تازه با مفاهیم فیزیک الکتریسیته و ژنراتور آشناشده بودم این فکر به سرم زده بود که آره چرا که نه ! حتما شدنیه

حالا اینا همه در برابر اون کلیپ که یک سیم پیچ رو به دو سر شارژر زده بود و باهاش موبایل شارژ میکرد اصلا هیچی نیست . اصل فیلم هندی اونجاست
              جناب مدیر انجمن عذر خواهی میکنم من اهل اسپم دادن نیستم ولی می طلبید !!
              جواب همه ی این مدار های و ابداعات مسخره رو میتونید توی این چنل پیدا کنید
              آقای مهدی صدقدار کاملا توضیح میدن که چرا این نوع مدار ها کار نمیکنن و همه فیک هستند(با ذکر مثال)

لینک بدون نیاز به فیلتر شکن:https://www.dideo.ir/ch/yt/UCJ0-OtVp...tA/electroboom
              دوستانی که هنوز فکر میکنن این چیز ها واقعی و میشه با چند تا شمع و آهنربا برق به اصطلاح رایگان درست کرد
              لطف کنن یکم این ویدیو ها رو با دقت نگاه کنن تا بفهمن(دقت لازمه)

دیدگاه

پس کلا اینجور کلیپ ها کلاهبرداری هستن پس خودش توی کلیپ چجوری روشن میکنه لامپ رو؟
                فتوشاپه دوست عزیز

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X