اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک از مهندسین گرامی برای تشخیص نوع کلید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک از مهندسین گرامی برای تشخیص نوع کلید

سلام دوستان.ی دستگاهی رو باز کردم و میخوام شبیهشو بسازم.از ی کلید استفاده کرده که مشخصات کلید توی سایت آمازون که لینکش پایینه هست.عملکرد مدار به این صورته:کلید فشار داده میشه،دستگاه شروع به کار میکنه،زمانی که ی مانع مقابل گیرنده IR قرار بگیره دستگاه خاموش میشه.بعد دوباره کلید فشار داده میشه و ... ادامه همین روند.
    حالا سوالم اینه،یعنی این کلید با قطع جریان خودش به حالت آف برمیگرده؟اصلا داریم همچین کلیدی؟ادرس سایت و عکس اتصال کلید روی دستگاه رو میذارم براتون.خیلی لطف میکنید کمک کنید.

پاسخ : درخواست کمک از مهندسین گرامی برای تشخیص نوع کلید

اگر دقت کنید در همون سایت آمازون نوع سوئیچ نوشته شده
    Switch Style : DPDT, Push Button Switch
    یعنی یک پوش باتن از نوع DPDT مخفف
    Double Pole Double Throw به معنی دو پل دوراهه هستش

دیدگاه

بله اینو میدونم.اما چیزی که برام سواله اینه که کلید لحظه ایه یا دائمی.نوشته latching یعنی دائمی.اگه اینطوره قاعدتا باید با فشار دوباره مدار قطع بشه.اما عملکرد دستگاه طوریه که با قطع جریان کلید قطع میشه.به نظر خودم کلید لحظه ایه.اما این نوشته latching گیج شدم.
      فک کنم اینطوره که با فشار لحظه ای کلید رله وصل میشه و بعد از اون رله بخاطر بایاس ترانزیستور روشن میمونه.تا زمانی که جریان قطع بشه

دیدگاه

کلید از نوع فشاری قفل شونده هستش
        یعنی بعد از فشرده شدن در حالت وصل قفل میشه و وصل باقی میمونه تا زمانی که مجدد فشرده بشه و اتصال قطع بشه
        Latching switches and momentary switches operate in different ways and therefore suit different applications. What is the difference between latching and momentary switches?

اگه مطمئن هستید که کلید شما دقیقا همینه پس احتمال داره حالت قفل کردن کلید خراب شده باشه
        جدیدترین ویرایش توسط 901878; ۱۱:۰۹ ۱۳۹۹/۰۴/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X