اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر سنسور راه پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر سنسور راه پله

نوشته اصلی توسط a.r.33 نمایش پست ها
    سلام چشمی راه پله یکسره شده و لامپ مداوم روشنه
    برد رو من تست کردم ب عمل کردن تایمر رله صدا میده و قطع و وصل میشه ولی قطع خروجی قطع نمیشه . رله رو هم عوض کردم همینجوریه
    ضمنا همه خازن ها رو تست کردم سالم بود ولوم ها رو هم تنظیم کردم دیود زنر ورودی رو هم عوض کردم ازونم نبود
    دیگه از چی ممکنه باشه
    با درود
    اگر برد شما در قسمت ورودی تغذیه یک خازن بزرگ و معمولا قرمز داره اون تعویض کن و همچنین ترانزیستور رله

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    اگر سنسور شما مدلی میباشد که تنظیم نور محیط نیز دارد، علت این رفتار سنسور در ساده ترین حالت میتواند تنظیم نبودن پتانسیومتر مربوطه باشد.
    موفق باشید.
    با درود
    شایدم ولوم تنظیم زمان روشنایی کم گذاشتن
    البته دیگه روشن نمیشه رو الان خوندم

سلام چشمی راه پله یکسره شده و لامپ مداوم روشنه
    برد رو من تست کردم ب عمل کردن تایمر رله صدا میده و قطع و وصل میشه ولی قطع خروجی قطع نمیشه . رله رو هم عوض کردم همینجوریه
    ضمنا همه خازن ها رو تست کردم سالم بود ولوم ها رو هم تنظیم کردم دیود زنر ورودی رو هم عوض کردم ازونم نبود
    دیگه از چی ممکنه باشه
    یه گزینه دیگه میتونه تنظیم نبودن برخی پارامتر ها باشه .. مثلا در برخی مدل ها دکمه ای جهت همیشه فعال یا اتوماتیک وجود داره
    و همچین با توجه به فرمایشات دوست گرامی پارامتر های دیگه که دوستمون اشارهه کردن مثل نور محیط و غیره
    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۱:۴۶ ۱۴۰۱/۱۰/۰۵.

دیدگاه

جدیدترین ویرایش توسط a.r.33; ۱۲:۳۸ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴.

دیدگاه

سلام یک برد چشمی هست مشکلش اینه با اینکه کسی رد نمیشه ولی خودش بلافاصله بعد خاموش شدن باز روشن میشه و همین روال ادامه داره. ایراد از کدوم قطعه میتونه باشه؟
        اینم عکس دوطرف برد:

جدیدترین ویرایش توسط a.r.33; ۱۶:۳۹ ۱۴۰۱/۱۰/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
          با درود
          اگر برد شما در قسمت ورودی تغذیه یک خازن بزرگ و معمولا قرمز داره اون تعویض کن و همچنین ترانزیستور رله

با درود
          شایدم ولوم تنظیم زمان روشنایی کم گذاشتن
          البته دیگه روشن نمیشه رو الان خوندم

یه گزینه دیگه میتونه تنظیم نبودن برخی پارامتر ها باشه .. مثلا در برخی مدل ها دکمه ای جهت همیشه فعال یا اتوماتیک وجود داره
          و همچین با توجه به فرمایشات دوست گرامی پارامتر های دیگه که دوستمون اشارهه کردن مثل نور محیط و غیره
          ولوم های مربوط به سنس و نور و تایمر رو هم تنظیم کردم ازون نبود
          خازن قرمز بزرگ ورودی رو هم تعویض کردم ازون نبود
          لینک عکس برد رو گذاشتم میشه با توجه به عکس بگید ترانزیستور رله کدومه؟ یه دیگه ممکنه از چه قسمتیش باشه؟

جدیدترین ویرایش توسط a.r.33; ۱۶:۱۴ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴.

دیدگاه

ولوم های مربوط به سنس و نور و تایمر رو هم تنظیم کردم ازون نبود
            خازن قرمز بزرگ ورودی رو هم تعویض کردم ازون نبود
            لینک عکس برد رو گذاشتم میشه با توجه به عکس بگید ترانزیستور رله کدومه؟ یه دیگه ممکنه از چه قسمتیش باشه؟

https://s2.uupload.ir/files/16727389...98491_da3i.jpg
            بالای تصویر ترانزیستور سمت چپی کنار فتوسل یه رنگ سفید روشه و انگار ترکیده .. این ترانزیستورا ارزونن هر سه تا رو عوش کن یا حدقل اونو
            این مشکلی احتمال میره مربوط به قسمت تایمینگ .. تایمینگ قطع میکنه .. که اونم احتمالا بخاطر خازن تایمینگ یا دیود زنر کوچیکا قرمزا باشه
            در کل ایراد از خازن های الکترولیت . دیود زنر ها .. و احتمال کمتر ترانزیستور ها باشه ..
            ولوم تایمینگ وسط بذار تشت کن .. بعد اخر بذذار تست کن و بعد اول بذار
            و در اخر هم به ولوم تنطیم نور شک کن و مداراتش چون وقتی روشن میشه نور خود لامپ روان مدار میران نور بهم میریزه

.و اینکه نگو خازن تست کردم درست بودن .. خرابی خارن زیاد خودشو نشون نمیده بهتره تعویض کنی
            الان اینا مربوط به مداری که روشن میشه ولی قطع نمیشه

نه اونی که تو خاموشی روشن میشد اوناحتمالا ولوم میزان نور تنظیم نبوده یا تغذیه
            جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۰:۱۰ ۱۴۰۱/۱۰/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
              بالای تصویر ترانزیستور سمت چپی کنار فتوسل یه رنگ سفید روشه و انگار ترکیده .. این ترانزیستورا ارزونن هر سه تا رو عوش کن یا حدقل اونو
              این مشکلی احتمال میره مربوط به قسمت تایمینگ .. تایمینگ قطع میکنه .. که اونم احتمالا بخاطر خازن تایمینگ یا دیود زنر کوچیکا قرمزا باشه
              در کل ایراد از خازن های الکترولیت . دیود زنر ها .. و احتمال کمتر ترانزیستور ها باشه ..
              ولوم تایمینگ وسط بذار تشت کن .. بعد اخر بذذار تست کن و بعد اول بذار
              و در اخر هم به ولوم تنطیم نور شک کن و مداراتش چون وقتی روشن میشه نور خود لامپ روان مدار میران نور بهم میریزه

.و اینکه نگو خازن تست کردم درست بودن .. خرابی خارن زیاد خودشو نشون نمیده بهتره تعویض کنی
              الان اینا مربوط به مداری که روشن میشه ولی قطع نمیشه

نه اونی که تو خاموشی روشن میشد اوناحتمالا ولوم میزان نور تنظیم نبوده یا تغذیه
              خازن هارو همه رو تعویض هم کردم نشد
              ولوم تنظیم نور رو کم میکنم کلا روشن نمیشه زیاد میکنم روشن میشه ولی خاموش نمیشه
              باشه ممنون ترانزیستورها رو تعویض میکنم ان شاالله ک درست بشه
              دیود زنری که مربوط به تایمینگ هست کدومه؟

دیدگاه

خازن هارو همه رو تعویض هم کردم نشد
                ولوم تنظیم نور رو کم میکنم کلا روشن نمیشه زیاد میکنم روشن میشه ولی خاموش نمیشه
                باشه ممنون ترانزیستورها رو تعویض میکنم ان شاالله ک درست بشه
                دیود زنری که مربوط به تایمینگ هست کدومه؟
                ولا دو ساعتی بود الان درگیر تعمیر محافظ برق خون مون بودم با حالی که اشنایی اندکی دارم ولی وارد جزئئیات مداری که جلوی چشام بود نشدم
                چون باید کلی ردیابی کنی تا بتونی پیدا کنی و کلی دیتاشیت ببینی
                فعلا که گویا محافظ درست کردم ولی مقاومت مناسب نداشتم و باز بی خیال شدم و یه چیزی زدم رفت و احتمال خرابی در اینده هست
                پس کار اعصاب خرد کنی هست این تعنیرات و قطعه مناسب نداشتن هم یک طرف

من از اینجا نمیتونم تشخبص بدم زنر فلان کدومه

زنر های این قسمت احتمال خرابی دارن ولی احتمال ضعیفی چون باری روی اون ها نیست و فقط وظیفه تنظیم ولتاز و رگوله و رو دارن
                پس زیاد درگیر زنر ها نباش .. بغیر زنر تغذیه
                بیشتر از هر چیزی به قسمت تایمینگ مربوطه که قطع نمیکنه .. میتونه خازن تایمینگ باشه و میتونه خود ایسی اسیب دیده در اون قسمت

ولوم میزان نور هم جای مناسبی ست کن چیزی حدود وسط و بنظرم از این قسمت هم نیست یعنی نور
                و خازن تایم یه خازن الکترولیت که بیش از هر چیزی اون متهم

ضعیف شدن تغذیه میتونه عملکرد رو بهم بریزه
                که باید حداقل خازن های بخش تغذیه تعویض بشن و حتی زنر

اگر اطلاعاتتون در این رابطه زیاد نیست بدید تعمیرکار و خودتونو اذیت نکنید
                چه بسا شاید چند برابر این پول رو برای جلب توجه به کسی انعام بدید
                موفق باشید
                جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۲:۴۲ ۱۴۰۱/۱۰/۱۶.

دیدگاه

سلام یک برد چشمی هست مشکلش اینه با اینکه کسی رد نمیشه ولی خودش بلافاصله بعد خاموش شدن باز روشن میشه و همین روال ادامه داره. ایراد از کدوم قطعه میتونه باشه؟
                  اینم عکس دوطرف برد:

https://s2.uupload.ir/files/16727387...87794_bbqx.jpg
                  دوستان در این مورد کسی میتونه راهنمایی کنه که احتمالا عیب از کدوم قسمت میتونه باشه؟ البته از تنظیم ولوم ها نیست . ولوم نور وقتی کمه کلا روشن نمیشه وقتی یکم زیاد میکنم روشن میشه ولی این اتفاق براش میفته که خاموش روشن میشه خود به خود
                  جدیدترین ویرایش توسط a.r.33; ۱۰:۲۹ ۱۴۰۱/۱۰/۱۸.

دیدگاه

دوستان در این مورد کسی میتونه راهنمایی کنه که احتمالا عیب از کدوم قسمت میتونه باشه؟ البته از تنظیم ولوم ها نیست . ولوم نور وقتی کمه کلا روشن نمیشه وقتی یکم زیاد میکنم روشن میشه ولی این اتفاق براش میفته که خاموش روشن میشه خود به خود
                    درود
                    دوست عزیز، خازن های الکترولیت برد دچار نشتی
                    شدن و باید با خازن ولتاژ بالاتر تعویض بشن.

دیدگاه

سلام دوستان ایا به نتیجه رسید تعمیر این برد یا نه منم همین مشکل مشابه رو دارم مدارمدام روشن و خاموش میشه ولتاژ پایه های آیسی ۴۹۴ نزدیک ۵ ولت هست خازن تغذیه پلی استر هم چک کردم مولتی متر درست نشون میده دیگه از چی میتونه باشه برد مشابهی داشتم که عیب از خازن تغذیه ورودی بود و با تعویضش ولتاژ ای سی به ۸ ولت رسید و برد درست شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط essi71 نمایش پست ها
                        سلام دوستان ایا به نتیجه رسید تعمیر این برد یا نه منم همین مشکل مشابه رو دارم مدارمدام روشن و خاموش میشه ولتاژ پایه های آیسی ۴۹۴ نزدیک ۵ ولت هست خازن تغذیه پلی استر هم چک کردم مولتی متر درست نشون میده دیگه از چی میتونه باشه برد مشابهی داشتم که عیب از خازن تغذیه ورودی بود و با تعویضش ولتاژ ای سی به ۸ ولت رسید و برد درست شد
                        دوست عزیز به نتایج مولتی متر اعتماد نکنید.
                        حتما خازن رو تعویض کنید.

دیدگاه

درود بر عزیزان. ببخشید میشه به من بگین آیا سنسور حرکتی دو سیمه دیواری مانند بقیه مدلهای سقفی سه سیمه، رله داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X