سلام من میخوام یه سون سگمنت 120*90که اند مشترک هست رو روشن کنم .پایه مشترک ولتاژ ۱۰ ولت و جریان ۲۰ میلی امپر رو میکشه دم دست چندتا tip 42 دارم که میخوام به وسیله فرمان به tip 42پایه ها رو خاموش و روشن کنم و اصلا نمیدونم چه مقومتی برا بیسش بزارم و اصلا چطوری ازش استفاده کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
محاسبه مقدار مقاومت جهت بایاس tip 42
Collapse
X
-
پاسخ : محاسبه مقدار مقاومت جهت بایاس tip 42
نوشته اصلی توسط Mta-efp نمایش پست هاسلام من میخوام یه سون سگمنت 120*90که اند مشترک هست رو روشن کنم .پایه مشترک ولتاژ ۱۰ ولت و جریان ۲۰ میلی امپر رو میکشه دم دست چندتا tip 42 دارم که میخوام به وسیله فرمان به tip 42پایه ها رو خاموش و روشن کنم و اصلا نمیدونم چه مقومتی برا بیسش بزارم و اصلا چطوری ازش استفاده کنم
ترانزیستور TIP42 یک ترانزیستور PNP هست. شما برای درایو یک 7سگمنت آند مشترک به ترانزیستور NPN به صورت OPEN COLLECTOR احتیاج دارید. آی سی ULN2803 یا ULN2003 کار شما رو راحت میکنه.*** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***
-
نوشته اصلی توسط Mta-efp نمایش پست هاسلام من میخوام یه سون سگمنت 120*90که اند مشترک هست رو روشن کنم .پایه مشترک ولتاژ ۱۰ ولت و جریان ۲۰ میلی امپر رو میکشه دم دست چندتا tip 42 دارم که میخوام به وسیله فرمان به tip 42پایه ها رو خاموش و روشن کنم و اصلا نمیدونم چه مقومتی برا بیسش بزارم و اصلا چطوری ازش استفاده کنم
شماتیک سون سگمنت اندد مشترک با tip42
از یه ترانزیستور npn استفاده کنید اصولی تره.مثل tip41جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۶:۴۳ ۱۳۹۹/۰۷/۱۶.eshop-hodhod.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست هامقاومت ها ی بیس بین 1 کیلو تا 10کیلو زیاد اهمیتی نداره.
شماتیک سون سگمنت اندد مشترک با tip42
از یه ترانزیستور npn استفاده کنید اصولی تره.مثل tip41
دیدگاه
دیدگاه