اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه کننده دقیق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه کننده دقیق

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    من هم با نظر ایشان موافق هستم. تعریف نویز در مقایسه کننده (نه آپ امپ) چیست؟
    با عرض سلام به شما. .......شما خودت کاربرد اپ امپ ...ها را بخون مخصوصا آنهایی که کم نویز هستند همه چیز دستگیرت میشه کاربرد ...اپ امپ کم نویز در تقویت کننده های
    ابزار دقیق معنی پیدا می کند ...جایی که یک تغییر خیلی کوچک مانند هارمونیک ریتم
    مثلا قلب یا مغز را باید بدون اثر امواج هارمونیک مقاومت دستگاه یا رفتار غیر خطی قطعات بیرونی و قطعات منبع تغذیه آشکار کرد .و اپ امپ خوب باید
    همه اینها را تا نهایت ممکن حذف کند و فقط سیگنال تمیز و دقیق را تقویت شده تحویل دهد .....و چیزهایی مانند این .......حالا اگه
    خواستی تا باز هم*. توضیح دهم ....ممنون*از بحث و گفتگوی علمی ...خیلی جالب است این گفتگوها .........
    جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۳:۲۲ ۱۴۰۰/۰۴/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
      با عرض سلام به شما. .......شما خودت کاربرد اپ امپ ...ها را بخون مخصوصا آنهایی که کم نویز هستند همه چیز دستگیرت میشه کاربرد ...اپ امپ کم نویز در تقویت کننده های
      ابزار دقیق معنی پیدا می کند ...جایی که یک تغییر خیلی کوچک مانند هارمونیک ریتم
      مثلا قلب یا مغز را باید بدون اثر امواج هارمونیک مقاومت دستگاه یا رفتار غیر خطی قطعات بیرونی و قطعات منبع تغذیه آشکار کرد .و اپ امپ خوب باید
      همه اینها را تا نهایت ممکن حذف کند و فقط سیگنال تمیز و دقیق را تقویت شده تحویل دهد .....و چیزهایی مانند این .......حالا اگه
      خواستی تا باز هم*. توضیح دهم ....ممنون*از بحث و گفتگوی علمی ...خیلی جالب است این گفتگوها .........
      با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
      من با مفهوم نویز در آپ امپ آشنایی دارم ولی سوالم از شما مشخصا اینه که از نظر شما تعریف نویز در مقایسه کننده چیه؟

دیدگاه

من با مفهوم نویز در آپ امپ آشنایی دارم ولی سوالم از شما مشخصا اینه که از نظر شما تعریف نویز در مقایسه کننده چیه؟
        تعریف من:عوامل محیطی که باعث میشه دقت مقایسه کننده کاهش پیدا کنه
        وچون تو اینجا دقت برام مهم هست قائدتا باید نویز پذیریش کم باشه
        مقایسه کننده هرچقدر تاثیرپذیریش از این عوامل کمتر باشه نویز پذیریش پایینه و دقتش بالاست
        جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۱۴:۲۱ ۱۴۰۰/۰۴/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
          تعریف من:عوامل محیطی که باعث میشه دقت مقایسه کننده کاهش پیدا کنه
          وچون تو اینجا دقت برام مهم هست قائدتا باید نویز پذیریش کم باشه
          با سلام و احترام
          میشه اون عوامل محیطی که مد نظرتونه رو چند موردش رو اشاره نمایید.
          (همینجا مشخصا میگم هدف از پرسش و پاسخ روشن شدن صورت مساله و باز نمودن ابعاد مختلف سوال میباشد. خدای نکرده برداشت بدی ازش نداشته باشید)

دیدگاه

با سلام مجدد
            اگه در صورت امکان یه مقداری بیشتر در مورد کاری که مدارتون قراره انجام بده و سیگنالهای ورودی مقایسه کننده مورد نظرتون توضیح بدید شاید بهتر بشه کمک کرد.
            موفق باشید.
            هنوز خودمم دقیق نمیدونمولی میخوام تو یه مقطع خاصی که ولتاژ افت جزئی کرد بشه توسط مقایسه کننده متوجه شد باید امتحان کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام و احترام
            میشه اون عوامل محیطی که مد نظرتونه رو چند موردش رو اشاره نمایید.
            (همینجا مشخصا میگم هدف از پرسش و پاسخ روشن شدن صورت مساله و باز نمودن ابعاد مختلف سوال میباشد. خدای نکرده برداشت بدی ازش نداشته باشید)
            سلام چرا برداشت بد داشته باشم
            مثلا اگه بخوام چند مورد بگم زمانی که توی مدار رله وجود داره یا ولتاژ ورودی نوسان داره یا تو بخشی از مدارمون نوسان ساز هست اینا احتمالا میتونن نویز بندازن (هرچند کم)

دیدگاه

با سلام به شما .....هر سیگنال غیر از..سیگنال اصلی که با سیگنال اصلی تولید بشه و یا مخلوط باشه سیگنال نویز
              گفته میشه .......

دیدگاه

با سلام به شما .....هر سیگنال غیر از..سیگنال اصلی که با سیگنال اصلی تولید بشه و یا مخلوط باشه سیگنال نویز
                گفته میشه .......
                با سلام مجدد
                در مورد آپ امپ AD620 که از انواع کم نویز معرفی نمودید در مشخصاتش آمده

و منحنی مربوط به نویز هم بصورت زیر میباشد. لطفا در ارتباط با تعریفی که از نویز بیان کردید و رابطه آن با مشخصه بالا و منحنی زیر نیز راهنمایی نمایید

با تشکر از شما

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشیدبنده دنبال یه مقایسه کننده خیلی دقیق هستم در حد تشخیص 0.005 اختلاف و تا جایی که امکانش هست مصرفش پایین باشه ونویز پذیریشم طبیعتا کم آیا op07 مناسبه؟از این اپ آمپ بهتر کسی میشناسه معرفی کنه؟ممنون
                  با سلام به شما .......چند تا op __ amp دقیق دیگر پیدا کردم اگر خواستی ......اعلام کنید .....با تشکر

دیدگاه

با سلام به شما .......چند تا op __ amp دقیق دیگر پیدا کردم اگر خواستی ......اعلام کنید .....با تشکر
                    با سلام تشکر میکنم.
                    بنده که نیازی ندارم(البته شاید روزی نیاز داشته باشم)ولی پیشنهادم این هست که شما مدلاشونو اعلام کنید تا شاید کسای دیگه هم بهره ببرند
                    باتشکر

دیدگاه

با سلام تشکر میکنم.
                      بنده که نیازی ندارم(البته شاید روزی نیاز داشته باشم)ولی پیشنهادم این هست که شما مدلاشونو اعلام کنید تا شاید کسای دیگه هم بهره ببرند
                      باتشکر
                      باعرض سلام....AD8629....CMRR=140*dB....وzero...drift..op ..amp

.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X