اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار ساده افزایش طول عمر رله!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

برای کاهش جریان پیک عبوری از دیود هست.
    فکر کنم منظورتون در اسنابر RCD هست.
    بله منظورم RD موازی با بوبین رله است. به هر صورت همین کاهش جریان را تصور میکردم. خیلی ممنون

دیدگاه

داشتن مقاومت زیاد در بیس و استفاده از خازن همزمان باعث میشه ترانزیستور برای درایو بوبین رله تایم بیشتری در مد لینیر باشه و باعث گرم شدن ترانزیستور می شود.

دیدگاه

من به صورت آماتوری از ترکیب RC موازی جایی برای دادن یک تریگر لحظه‌ای استفاده کرده بودم..
        اینجا با پایین اوردن ولتاژ بوبین بعد از چسباندن به افزایش طول عمر آن اندیشیده شده ؟ در محافظ برقهای دکوری بازاری که مدتها رله روشن است این تمهیدات را ندیدم آنها هم از نوعی قاعده فروش بیشتر استفاده کرده‌اند.. تقریبا یک نوع لایسنس محدود روی محصولات مسخره خود گذاشته‌اند؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
          من به صورت آماتوری از ترکیب RC موازی جایی برای دادن یک تریگر لحظه‌ای استفاده کرده بودم..
          اینجا با پایین اوردن ولتاژ بوبین بعد از چسباندن به افزایش طول عمر آن اندیشیده شده ؟ در محافظ برقهای دکوری بازاری که مدتها رله روشن است این تمهیدات را ندیدم آنها هم از نوعی قاعده فروش بیشتر استفاده کرده‌اند.. تقریبا یک نوع لایسنس محدود روی محصولات مسخره خود گذاشته‌اند؟!
          بله به نکته خوبی اشاره کردید در بهترین حالت یک مدار میتوانید طراحی کنید که پس از کنتاکت رله ولتاژ را تا نصف ولتاژ نامی کاهش بدهد که مسلما و بدیهاً طول عمر بوبین رو زیاد میکنه این کار با راه اندازی نصف ولتاژی و خازن شناور و یا چندین راه دیگه میتونید این کار رو بکنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X