اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار شفت انکدر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار شفت انکدر

سلام.
    سنسور مادون قرمز گیرنده ای که فروشنده به من داده به جای اینکه PIC-2319SMB
    باشه اینه HS0038
    حالا میخوام بدونم که مشکلی در مدارم پیش میاد اگه بخوام از این سنسور HS0038 استفاده کنم به جای PIC-2319SMB
    و دوم اینکه ظاهراً برای اینکه بخوام از سنسور مادون قرمز در مدار کنترل دور موتور dc استفاده کنم باید مدارشو ببندم .

من مدار زیر رو برای بستن انتخاب کردم و بستمش. :agree:

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1+%da%a9%d9% 86%d8%aa%d8%b1%d9%84+%d8%a7%d8%b2+%d8%b1%d8%a7%d9% 87+%d8%af%d9%88%d8%b1+%d8%aa%d9%88%d8%b3%d8%b7+%d8 %b3%d9%86%d8%b3%d9%88%d8%b1%d9%87%d8%a7%db%8c+%d9% 85%d8%a7%d8%af%d9%88%d9%86+%d9%82%d8%b1%d9%85%d8%b 2++1&SSOReturnPage=Check&Rand=0

اما همونطور که گفتم سنسور رو فروشنده جابه جا فرستاده :biggrin:و من میخوام که با همین ببندم. :redface:
    سوال اینجاست که بعد از بستن این مدار آیا با گذاشتن موتورم بین مدار فرستنده و گیرنده میشه جوابی رو گرفت که میخواستم از شفت بگیرم و یا از سنسورH22A1 ؟؟؟

ضمناً در مداری که آدرسشو بالا دادم اسم سنسور فرستنده نیومده و فقط گفته که 2 پایه است.
    منم 2 پایه خریدم. حالا این فرستنده 2 پایه و گیرنده HS0038 با هم جواب میدن؟؟؟ :question:
    احتیاجی هست که مدار فوق رو تغییر بدم؟چون اینطور که بستم جواب نداد گفتم شاید فرستنده و گیرنده با هم نمیخونن. oo:

ضمناً هر وقت که گیرنده رو از جاش در میارم و دوباره میذارم(با فرستنده و یا بدون اون) led برای یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه. چرا؟ مگه در مدار فوق نباید هر وقت کلید رو فشار میدم led روشن بشه؟ ولی زدن یا نزدن کلید توفیری نداره

ممنون میشم اگه زود جواب بدید. :cry2:

دیدگاه

کافیه طول موج فرستنده و گیرنده یکسان باشه و گیرنده زیاد در معرض نورهای محیط قرار نگیره.

بعدش من نمی دونم واسه چی این مدارا رو می بندید؟!

به فرستنده باید یه جریان DC حدود 5 میلی آمپر بدین و از گیرنده هم صفر و یک بگیرین. دیگه مدار نمی خواد که!
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام.
        درسته. :agree:
        من اشتباه میکردم. این مدار احتیاجی نیست که بسته بشه.
        خدا خیرتان دهاد. :applause:
        اما حالا که گیرنده و فرستنده رو همونطور که گفتید (البته جدا از مدار اصلی یعنی مدار موتور) می بندم، هیچ اتفاقی نمی افته. اومدم به پایه خروجی گیرنده یه LED وصل کردم تا تستش کنم ببینم جواب میده یا نه.
        فقط زمانی LED روشن میشه که گیرنده رو از جاش بلند میکنم و دوباره میذارم سر جاش! :redface:
        رفتم یه PDF درباره HS0038 خوندم توش نوشته بود که خروجیش فعال به صفر است و دارای فیلتر مخصوص برای عبور فرکانس معین.(این فرکانس معین هم نمیدونم چیه و چقدره) :nerd:
        بعد بین فرستنده و گیرنده مانع گذاشتم و برداشتم، هیچ تأثیری در خروجی(LED) نذاشت. :sad:
        میدونید چرا؟؟؟ من که پاک گیج شدم. احتمال دادم یا فرستنده یا گیرنده سوخته باشه. عوضشون کردم . بازم جواب نداد. :angry:

پایه 1: پایه 1 این گیرنده خروجی است که با LED به زمین وصلش کردم.
        پایه 2: زمینه.
        پایه 3: از VCC با یک مقاومت به پایه 3 وصل کردم و از پایه 3 با یک خازن به زمین اتصال دادم.

سوال دومم اینه که ممکنه فرستنده با گیرنده سازگاری نداشته باشه؟؟
        اصلاً برای فرستنده ها هم اسامی خاصی هست که مربوط به گیرنده های خاصی باشه؟؟
        فروشنده موقع فروش فرستنده فقط ازم پرسید که 2 پایه میخوام یا 3 پایه؟
        که منم چون توی مدارش دیده بودم گفتم 2 پایه. :redface:

دیدگاه

سلام .
          شفت اینکدر که اینقدر دردسر لازم نداره :دی
          2 تا 555 فقط برای یک شفت اینکدر :eek:
          یک دیود فرستنده . یک دیود گیرنده و دو تا مقاومت کافیه برای این کار oo:
          That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

واضحه که چرا جواب نمیده:دی
            شما اگه از گیرنده های 3 پایه استفاده کنید که فیلتر داخلی داره باید برای فرستندتون شکل مدوله شده با فرکانس 36 تا 40 کیلو هرتز بزارید ..
            خیلی راحت میتونید گیرندتون رو تست کنید .
            کافیه که به جای فرستنده ریموت کنترل تلوزیونتون رو قرار بدین و سیگنال خروجی رو ببینید :agree:

ولی اگه بخاین دردسرمدار کمتر بشه میتونید از گیرنده های 2 پایه استفاده کنید ...
            یا حتی میتونید از opto counter ها استفاده کنید..
            سر در نمیارم این همه زحمت برای چیه ؟؟ :bye

دیدگاه

با ریموت هم امتحان کردم. جواب نداد.
              ممنون میشم توضیح بدید که یعنی چی که باید برای فرستندم شکل مدوله شده با فرکانس 36 تا 40 کیلو هرتز بذارم؟؟

و همچنین درباره مدار زیر. چه طوری ببندم. و منظورتون از دیودها همون مادون قرمز فرستنده و گیرنده هست؟

یک دیود فرستنده . یک دیود گیرنده و دو تا مقاومت

ممنون

دیدگاه

ممکنه شماتیک مداری رو که بستید اینجا بزارین ؟؟ (چجوری با ریموت نتیجه نگرفتید ؟)
                این جوری بهتر به نتیجه میرسید .

همونطور که خودتون گفتید گیرنده ی شما فیلتر داخلی داره که فرکانسش معمولا روی 36 تا 40 کیلو هرتز تنظیم شده .
                برای همینه که اگه غیر از این فرکانس رو بهش بدید آی سی کار نمیکنه .
                این فرکانس رو روی فرستنده باید پیاده کنید . در گیرنده خود به خود حذف میشه .

من مداری اون زیر نمیبینم . دوباره پ کنید .

بله . منظورم از دیود ها همون مادون قرمز فرستنده و گیرندست .

راستی مگر شما نمیخاید یه شفت اینکدر ببندید ؟؟ پس چرا از اپتوکانتر های مخصوص این کار استفاده نمیکنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط desert
                  سلام.
                  درسته. :agree:
                  من اشتباه میکردم. این مدار احتیاجی نیست که بسته بشه.
                  خدا خیرتان دهاد. :applause:
                  اما حالا که گیرنده و فرستنده رو همونطور که گفتید (البته جدا از مدار اصلی یعنی مدار موتور) می بندم، هیچ اتفاقی نمی افته. اومدم به پایه خروجی گیرنده یه LED وصل کردم تا تستش کنم ببینم جواب میده یا نه.
                  فقط زمانی LED روشن میشه که گیرنده رو از جاش بلند میکنم و دوباره میذارم سر جاش! :redface:
                  رفتم یه PDF درباره HS0038 خوندم توش نوشته بود که خروجیش فعال به صفر است و دارای فیلتر مخصوص برای عبور فرکانس معین.(این فرکانس معین هم نمیدونم چیه و چقدره) :nerd:
                  بعد بین فرستنده و گیرنده مانع گذاشتم و برداشتم، هیچ تأثیری در خروجی(LED) نذاشت. :sad:
                  میدونید چرا؟؟؟ من که پاک گیج شدم. احتمال دادم یا فرستنده یا گیرنده سوخته باشه. عوضشون کردم . بازم جواب نداد. :angry:

پایه 1: پایه 1 این گیرنده خروجی است که با LED به زمین وصلش کردم.
                  پایه 2: زمینه.
                  پایه 3: از VCC با یک مقاومت به پایه 3 وصل کردم و از پایه 3 با یک خازن به زمین اتصال دادم.

سوال دومم اینه که ممکنه فرستنده با گیرنده سازگاری نداشته باشه؟؟
                  اصلاً برای فرستنده ها هم اسامی خاصی هست که مربوط به گیرنده های خاصی باشه؟؟
                  فروشنده موقع فروش فرستنده فقط ازم پرسید که 2 پایه میخوام یا 3 پایه؟
                  که منم چون توی مدارش دیده بودم گفتم 2 پایه. :redface:

من گیرندتو نگاه کردم. این گیرنده بدرد شفت انکودر نمی خوره. اگه هم با پالس راش بندازی ماکزیمم 800 هرتز کار می کنه که اصلا فاز نمیده. بی خیالش شو و یدونه HA22 یا هر چیزی همشکل اون. تو اینها فرستنده و گیرند مچ هستند. تازه شیار هم داره. مزیت آخرش اینه که برخلاف HS0038 مدار پالسی نمی خواد.

اگه واسه کارای دیگه می خوای HS0038 رو باش کار کنی باید LED رو با یه مقاومت 330 اهم سری کنی و بین خروجی و VS بگذاری . نه خروجی و زمین.
                  فرستنده هم باید با پالس مثل همون مداری که داری تحریک بشه و نکته اصلی اینه که باید طول موجش 950 نانومتر باشه . یعنی نمی تونی فرستنده ی بی نام و نشون استفاده کنی
                  با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دوست من .
                    همونطور که جناب ahmadmn گفتن بهتره از اپتوکانتر های مخصوص اینکار استفاده کنید . خیلی راحت و فقط با دو تا مقاومت میتونید جواب بگیرید .
                    توی شماتیکی که فرستادید دو تا ایراد دیدم :
                    1- مقاومت 330 اهم که با تغذیه سری کردید مقدارش زیاده .حتی میتونید این مقاومت رو نگذارید .
                    2- اون led که چون این گیرنده ها برای راه اندازی led ساخته نشده توانایی جریان دهی بالایی نداره .. یا نمیتونه led رو راه بندازه یا ممکنه بسوزه ..
                    در هر صورت انتخاب این ای سی برای شفت اینکدر اشتباهه و وقت تلف کردنه .
                    به قول بزرگی که میگه قبل از آنکه از نردبان موفقیت بالا بری اول مطمئن شو که نردبان خود را به دیوار مناسبی تکیه دادی :rolleyes:

بهتره دوباره برین پیش همون فروشنده و بگین که اپتوکانتر u شکل میخوام . چند تا مقاومت 1K . 10K 100K 1M 10M هم بگیر برای راه اندازیش .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X