سلام وقت بخیر. دوستان یه مقاومت فیوزی(شَنت ) دو دهم اهم دارم که دو سرش ولتاژی در حد میلی داره ( حدودا بین پنج میلی ولت تا بیست میلی ولت و البته با توجه ب مقدار مقاومتم جریانی بین 25 میلی امپر تا صد میلی امپر دارم ) . حالا میخوام با ولتاژ دو سر مقاومت یه ترانزیستور رو راه اندازی کنم ب طوری ک در بیست میلی ولت ترانزیستور روشن باشه تا زمانی ک میرسه به پنج میلی ولت قطع کنه . ضمنا هیچ منبع ولتاژ جداگانه ای برای راه اندازی ای سی یا هر قطعه ای ک نیاز ب جریان یا ولتاژ مجزا برای راه اندازی باشه ندارم .( در واقع تمام ولتاژی ک دارم همون ولتاژ دو سر مقاومته ) ممنون میشم اگه مدار یا پیشنهادی تو ذهنتون هست بگید .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راه اندازی ترانزیستور با ولتاژ و جریان میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : راه اندازی ترانزیستور با ولتاژ و جریان میکرو
درود
چون ولتاژ شما بسیار کم است در حد (میلی ولت) کار بسیار مشکلی است ابتدا باید ولتاژ وجریان را بالا بردیک راه استفاده از آپ -امپ های خیلی حساس با آفست بسیار کم است .البته برای آنها نیاز به منبع تغذیه دوبل دارید .که با توجه به آنکه ذکر کرده اید منبع ولتاژ دیگری در دسترس نیست لذا فکر نمیکنم همین هم عملی باشد.
من خودم زمانی میخواستم با استفاده از تغییرات ولتاژ دو سر یک المنت 220 ولتی که در اثر تغییرات دمایی مقاومتش افزایش پیدا میکرد(و طبعا ولتاژدو سرش افزایش می یافت) دمای آنرا کنترل کنم تغییرات ولتاژ در حد همین چند میلی ولت بود البته من محدودیت منبع ولتاژ تغذیه هم نداشتم ولی موفق نشدم.
-
نوشته اصلی توسط moslemnadi نمایش پست هاسپاسگزارم از پاسختون . یعنی ترانزیستوری نداریم ک ولتاژ راه اندازیش در حد میلی باشه؟
ترانزیستور های سیلیکونی با 0.7 ولت فعال میشن.
و ترانزیستور های ژرمانیومی هم با 0.3 ولت فعال
میشن که بسیار کمیاب هستن و تحمل جریان ناچیزی دارن.
یه تقویت کننده با آپ امپ معمولا بین 5 تا 30 میلی آمپر
مصرف میکنه و درسته که نیاز به تغذیه دوبل دارید.
دیدگاه
-
سلام. ممنونم بابت پاسختون. اینکه میگید یه تقویت کننده اپ امپ بین پنج تا سی میلی امپر جریان میکشه ، یعنی بر اساس طراحی مدار این اختلاف جریان کشی وجود داره ؟ یعنی دستمون بازه تو ساخت مداری که پنج میلی امپر بکشه فقط ؟ ممنون میشم اگه همچین مداری وجود داره تو انجمن ، لینکشو بفرستید. ب نظرم این جریان خیای خوبه و میشه روش مانور داد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moslemnadi نمایش پست هاسلام. ممنونم بابت پاسختون. اینکه میگید یه تقویت کننده اپ امپ بین پنج تا سی میلی امپر جریان میکشه ، یعنی بر اساس طراحی مدار این اختلاف جریان کشی وجود داره ؟ یعنی دستمون بازه تو ساخت مداری که پنج میلی امپر بکشه فقط ؟ ممنون میشم اگه همچین مداری وجود داره تو انجمن ، لینکشو بفرستید. ب نظرم این جریان خیای خوبه و میشه روش مانور داد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moslemnadi نمایش پست هافارسیشو نداری رفیق ؟
مواردی که میتو.انیم توضیحات فارسی پیدا کنیم اغلب به موضوعات عمومی با کاربرد گسترده محدود میگردد و در باره موضوعات خاص منابع فارسی بسیار محدود میباشد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moslemnadi نمایش پست هافارسیشو نداری رفیق ؟
میتونید با << مترجم صفحات گوگل >> سایت رو
فارسی کنید.
دیدگاه
-
مدار راه انداز راه اندازی درایور کردن اتصال رله به میکرو میکروکنترلر کنترل رله مدار راه انداز با اپتوکوپلر AVR درایور کردن با ترانزیستور uln2003 کنترل relay
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
https://blog.microele.com/interface-relay-with-microcontroller/
دیدگاه
-
ممنونم از توضیحاتتون. من این مدار رو ک عکسشو فرستادم پیدا کردم و تو پروتیوس شبیه سازی شد . منتها چند تا مشکل هست. اول اینکه چرا خروجی ترانزیستورم پنج ولت ندارم . الان اگه دقت کنید ولتاژ خروجیم شده ۳.۶ در حالی ک ولتاژی ک بکلکتور اومده ولتاژ منبعه ک پنج ولته. و اینکه وقتی به بیس ترانزیستور ولتاژ شش دهم ولت میدم ، فقط سه دهم ولت دارم تو خروجی ترانزیستورم. مگه نباید ترانزیستور توی شش دهم ب عنوان یه سویچ عمل کنهجدیدترین ویرایش توسط moslemnadi; ۱۳:۲۲ ۱۴۰۱/۰۲/۲۱.
دیدگاه
-
لطفا این عکس که داخل پیوند IMG گذاشتین رو
پاک کنین چون عکس باید به صورت لینک قرار
بگیره و نه اینکه کپی paste بشه.
موقع نقل قول باعث هنگ کردن مرورگرم شد.
زمانی که از ترانزیستور به عنوان تقویت کننده کلکتور
مشترک استفاده بشه،ولتاژ خروجی در حالت حداکثر
بین 0.6 تا 1.5 ولت ( بسته به عواملی مثل بتا،
ولتاژ ورودی، جریان بیس و..)
از ولتاژ تغذیه کمتر میشه.و این چیز عادی هست.
دیدگاه
-
با سلام به شما. ..در پاسخ به پست دوازده ....
شما میتوانید با ترانزیستور دارلینگتون خروجی میکرو را تقویت کنید ....تا ولتاژ ,,,زیاد کاهش،نیابد...
دارلیتگتون به شما MPAS13 ...و ساختن دارلینگتون با ترانزیستور BC547.....موفق باشید. ...
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
با سلام به شما. ..در پاسخ به پست دوازده ....
شما میتوانید با ترانزیستور دارلینگتون خروجی میکرو را تقویت کنید ....تا ولتاژ ,,,زیاد کاهش،نیابد...
دارلیتگتون به شما MPAS13 ...و ساختن دارلینگتون با ترانزیستور BC547.....موفق باشید. ...
دیدگاه
دیدگاه