سلام خدمت دوستان.یه قاب عکس دیجیتال قدیمی سونی داشتم که شاید ده سال استفاده نشده بود و باتری 3 ولتی قابل شارژی که روی برد لحیم شده بود و وظیفه جریاندهی برای ذخیره ی تنظیمات و تاریخ رو داشت فاسد شد.من اومدم مهندسی به خرج بدم
باتری رو از مدار خارج کردم و دو تا سیم به پایه های مربوطه لحیم کردم و پشت قاب عکس دیجیتال یه جا باتری سکه ای (3 ولتی) چسبوندم که در مواقعی که برق میره ساعت و تنظیمات حفظ بشه.بعد یادم اومد که دستگاه مواقعی که به برق هست جهت شارژ باتری این دو تا سیم که کشیدم بیرون ولتاژ 3 ولتی داره و فقط وقتی برق قطع میشه ازباتری استفاده میکنه،و چون باتری سکه ای من شارژی نیست باتری داغ میشه و احتمالاً در طولانی مدت خطرناکه (آتش سوزی و ...).
یه طرحی هم از کاری که قراره انجام بدم در پایین قرار میدم و سوالم اینه که برای اینکه سیم قرمز (که ولتاژی 3 ولتی داره) فقط از باتری برق بگیره ولی بهش برق نرسونه (چون باتریم شارژی نیست) میتونم سر راه یه دیود یکسوساز قرار بدم که در سیم قرمز جریان یکطرفه بشه؟ اگه پاسخ مثبت هست با چه مشخصاتی باشه؟(چون آشنایی به مشخصاتشون ندارم.)
پیشاپیش از همه ی دوستانی که با نظراتشون منو بهره مند میکنند کمال تشکر رو دارم.این هم تصویر:

یه طرحی هم از کاری که قراره انجام بدم در پایین قرار میدم و سوالم اینه که برای اینکه سیم قرمز (که ولتاژی 3 ولتی داره) فقط از باتری برق بگیره ولی بهش برق نرسونه (چون باتریم شارژی نیست) میتونم سر راه یه دیود یکسوساز قرار بدم که در سیم قرمز جریان یکطرفه بشه؟ اگه پاسخ مثبت هست با چه مشخصاتی باشه؟(چون آشنایی به مشخصاتشون ندارم.)
پیشاپیش از همه ی دوستانی که با نظراتشون منو بهره مند میکنند کمال تشکر رو دارم.این هم تصویر:

دیدگاه