پاسخ : مولتی متر
درود،
البته این ها روی کاغذ درست هستن ولی در عمل خیر،
مولتی متر DT9205 میگن تا 20 آمپر اندازه میگیره ولی در عمل با 8 آمپر پراب ها و شنت داخلی مولتی متر داغ و میکنه و گاها مولتی متر قاطی میکنه.
میگه تا 1000 ولت دیسی اندازه میگیره ولی وقتی به 600 ولت میرسه مولتی متر نازنین دار فانی رو آروم آروم وداع میگه.
در مورد خازن سنج هیچ مولتی متری دقیق نیست و تا 10 درصد خطا وجود داره. اگر حوزه کاری ما مدارات دقیق RF باشه، نیاز به اندازه گیری خازن هایی تا رنج پیکو فاراد داریم.
اما اگر بخواهیم منبع تغذیه و غیره تعمیر کنیم، گاها 2000 میکروفاراد هم کافی نخواهد بود.
دماسنج خیلی ضروری نیست ولی فرکانس متر کاها وجودش لازم میشه ، البته یه اسیلوسکوپ ارزون قیمت بهتر از فرکانس متر مولتی متر گرون قیمت هست.( در این قسمت با شما موافقم)
تست بهره ترانزیستور ( HFE ) در این مدل دقت پایینی داره
در مورد قسمت اهم متر کاملا درست میفرمایین و حرفی برای گفتن ندارم.
و اینکه باتری مولتی متر نهایت سالی دوبار عوض میشه.
پس نباید امکانات مولتی متر رو فدای باتری کرد.
اینها رو میگم چون خودم یه DT9205 دارم.
البته با 200 تومن نمیشه انتظار معجزه از مولتی متر داشت.
از نظر بنده مولتی متر VC97 به صرفه ترین هست .هر چند قیمتش داره میره بالا.
نوشته اصلی توسط کاکو
نمایش پست ها
البته این ها روی کاغذ درست هستن ولی در عمل خیر،
مولتی متر DT9205 میگن تا 20 آمپر اندازه میگیره ولی در عمل با 8 آمپر پراب ها و شنت داخلی مولتی متر داغ و میکنه و گاها مولتی متر قاطی میکنه.
میگه تا 1000 ولت دیسی اندازه میگیره ولی وقتی به 600 ولت میرسه مولتی متر نازنین دار فانی رو آروم آروم وداع میگه.
در مورد خازن سنج هیچ مولتی متری دقیق نیست و تا 10 درصد خطا وجود داره. اگر حوزه کاری ما مدارات دقیق RF باشه، نیاز به اندازه گیری خازن هایی تا رنج پیکو فاراد داریم.
اما اگر بخواهیم منبع تغذیه و غیره تعمیر کنیم، گاها 2000 میکروفاراد هم کافی نخواهد بود.
دماسنج خیلی ضروری نیست ولی فرکانس متر کاها وجودش لازم میشه ، البته یه اسیلوسکوپ ارزون قیمت بهتر از فرکانس متر مولتی متر گرون قیمت هست.( در این قسمت با شما موافقم)
تست بهره ترانزیستور ( HFE ) در این مدل دقت پایینی داره
در مورد قسمت اهم متر کاملا درست میفرمایین و حرفی برای گفتن ندارم.
و اینکه باتری مولتی متر نهایت سالی دوبار عوض میشه.
پس نباید امکانات مولتی متر رو فدای باتری کرد.
اینها رو میگم چون خودم یه DT9205 دارم.
البته با 200 تومن نمیشه انتظار معجزه از مولتی متر داشت.
از نظر بنده مولتی متر VC97 به صرفه ترین هست .هر چند قیمتش داره میره بالا.
دیدگاه