اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجهیزات و ابزار برای تعمیرات برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تجهیزات و ابزار برای تعمیرات برد

سلام دوستان

چند وقتیه دوره ی فنی برد میگذرونم ،سوالی برام پیش اومده در مورد اینکه تجهیزات مثلا مولتی متر و هویه و وسیله های مورد نیاز،میشه چیزی خرید که هم برای دوره آموزشی خوب باشه هم بدرد کار هم بخوره ،یعنی نخام چیز بهتری بخرم ،ایا همچین چیزی میشه ،یا برای تعمیرات باید تجهیزات بهتری داشت؟ الان دوتا وسیله از برادرم دارم یه هویه قلمی که اسمشم مشخص نیست اما خب کار میکنه ،و یک مولتی متر که توی بازار عین همونو دیدم ۱۹۰بود

برای مثال آیا من بیام این دستگاه gordak 952 رو بخرم دیگه بعد ها اگر وارد کار شدم همون کفافه؟

ممنون

پاسخ : تجهیزات و ابزار برای تعمیرات برد

سلام دوست من
    وقتی خواستی مغازه تعمیرات باز کنی، حتما باید ابزار چشمگیر و دهن پرکنی داشته باشی تا مشتری ذوق کنه و بیاد پیشت.
    ولی الان تنها نکته ای که به ذهنم میرسه، اینه که روی میز کار کنی
    و توی محیط کار، زیر پات فرش و موکت نباشه که به لحظه ای الکتریسیته ساکن ایجاد میکنه روی بدنت و تند و تند قطعه میسوزونی.

دیدگاه

درود
      تعمیرکاران با تجریه را یک دونه مولتی متر با کیفیت یک دونه هویه و قلع کش و یک منبع تغذیه را کفاف میدهد .من خودم الان 40 ساله با همین ها همه بردها را تعمیر میکنم بعضی از مواقع یکعدد خازن سنج هم دارم که نیاز میشه ودیگر هیچ حتی اسیلوسک.پ هم دارم ولی شاید تا بحال 5 بارهم استفاده نکردم بجای صرف هزینه هنگفت برای خرید ابزار وتجهیزات دانش و تجربه خود را بالا ببرید ضمنا هیچگاه ابزار و میز کار خود را جلو دید مشتری قرار ندهید.

دیدگاه

ابزار دستی ...دریل.... مینی فرز.....چکش...انواع آچار و پیچ کوشتی... منبع تغذیه....تعداد قطعات الکترونیک برای کار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X