پاسخ : چه شدت جریانی از ولتاژ ۲۲۰ ولت DC بی خطر است
برداشت من این هست که فیوز جریان خطا، نشتی جریان را تشخیص میده، یعنی نا برابر بودن جریان رفت فاز و برگشت نول،حالا این جریان از هر جا نشت کنه تفاوتی نداره چه فاز چه بدنه دستگاه یا به قول شما غیر مستقیم چون همون برق بدنه دستگاه هم داره از فاز میاد،با تحلیل من تفاوتی بین این چیزی که شما به مستقیم و غیر ستقیم نامگذاری کردی وجود نداره،در هر دو حالت جریان نشتی وجود داره و مساوی بودن جریان رفت فاز با برگشت نول بهم میخوره و فیوز عمل میکنه
من که فیوز با حساسیت 10 میلی آمپر کیفیت بالا نصب کردم، به نظر من که برای نشتی که شما میگی غیر مستقیم هم عمل میکنه و نیازی به ارت نیست، باز به نظر من خطر جایی هست که فاز و نول به صورت همزمان شخص رو بگیره و شخص روی یه صفحه عایق باشه و هیچ جریان نشتی به زمین اتفاق نیفته. حالا اگه جایی را من اشتباه تحلیل کردم، شما برام توضیح بده لطفا؟
نوشته اصلی توسط کاکو
نمایش پست ها
من که فیوز با حساسیت 10 میلی آمپر کیفیت بالا نصب کردم، به نظر من که برای نشتی که شما میگی غیر مستقیم هم عمل میکنه و نیازی به ارت نیست، باز به نظر من خطر جایی هست که فاز و نول به صورت همزمان شخص رو بگیره و شخص روی یه صفحه عایق باشه و هیچ جریان نشتی به زمین اتفاق نیفته. حالا اگه جایی را من اشتباه تحلیل کردم، شما برام توضیح بده لطفا؟
دیدگاه