اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع نویز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع نویز

سلام دوستان
    من یک پروژه ساخت دستگاه لمیناتور دارم
    تو این پروژه از آردوینو uno استفاده کردم و یک ال سی دی کارکتری ۱۶×۴
    که با ماژول I2C به آردوینو متصل کردم ، یدونه موتور گیریبکس ۱۲ ولت
    ۱۰ آمپر دارم که درایور موتور گیریبکس هم از ماژول bts7960
    استفاده کردم و ۴ تا المنت ۱۲۰۰ وات دارم که کار گرم کردن غلطک هارو انجام میده
    برای روشن و خاموش کردن المنت ها هم از ماژول رله ۵ ولت و ssr استفاده کردم ، برای سنس کردن دمای
    غلطک ها هم از سنسور mlx90614 استفاده کردم
    ۶ تا فن ۲۲۰ ولت دارم که با ماژول رله ۵ ولت و ssr اونارو روشن میکنم
    منبع تغذیه دستگاه سوئیچینگ ۱۲ ولت ۳۰ آمپر هست و برای تغذیه رله ها و آردوینو
    از ماژول کاهنده دی سی استفاده کردم.
    مشکلی که دارم اینه که وقتی دستگاه شروع به کار میکنه بعد از چند دقیقه
    ال سی دی بهم میریزه و اطلاعات ناقص و درهم نمایش میده
    فکر میکنم مشکل از نویز کارکرد المنت ها روی منبع تغذیه هست و نویز موتور
    در هر صورت برای رفع این مشکل چه راهکاری پیشنهاد میدید.
    راستی تغذیه ال سی دی را مستقیم از خود آردوینو گرفتم ولی مشکل حل نشد.
    میخوام یه فیلتر emi دی سی سر راه تغذیه آردوینو و ال سی دی قرار بدم
    بنظرتون حل میشه یا باید کار دیگه ای بکنم.
    به شدت نیاز دارم به راهنمایی هاتون
    پروژه باید تحویل بشه و هنوز این مشکل رفع نشده

پاسخ : رفع نویز

با درود
    روی پایه های تغذیه ال سی دی یه خازن 100 نانو وصل کن
    پایه های بیکار ال سی دی طبق دیتاشیت پایین کش بشن با مقاومت به زمین وصل بشن
    تغذیه میکرو و ال سی دی از بقیه مدار جدا باشه و از فیلتر هم استفاده کن

خازن اسنابر با فن ها موازی کن

اگه مشکلت حل شد برای چند تا کودک کار ساندویچ گرم با نوشابه سیاه بخر
    موفق باشی

دیدگاه

https://s27.picofile.com/file/845961..._reduction.jpg

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام به شما ....
      از این فیلتر نویز که توی بازار آماده اش هست ..
      استفاده کن ..البته در شکل فوق فیلتر دوبل هست که اگر یافتی خیلی بهتر نویز را رفع می کند .که به نام
      ..فیلتر لاین،، شناخته می شود...در ورودی ۲۲۰ ولت قرار بدهید.اگردر خروجی منابع تغذیه همچنین
      استفاده‌ کنید منعی ندارد ...
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۴:۲۴ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
        با درود
        روی پایه های تغذیه ال سی دی یه خازن 100 نانو وصل کن
        پایه های بیکار ال سی دی طبق دیتاشیت پایین کش بشن با مقاومت به زمین وصل بشن
        تغذیه میکرو و ال سی دی از بقیه مدار جدا باشه و از فیلتر هم استفاده کن

خازن اسنابر با فن ها موازی کن

اگه مشکلت حل شد برای چند تا کودک کار ساندویچ گرم با نوشابه سیاه بخر
        موفق باشی
        ممنون از راهنمایی تون
        بسیار عالی ، فقط اینکه به دلیل شرایط پروژه نمیتونم تغذیه میکرو و
        ال سی دی را جدا کنم
        و ال سی دی با ماژول راه انداز ال سی دی که رابط I2C هست راه اندازی شده و ۱۶ تا پایه به ماژول متصل شده
        به نظر شما المنت ها تداخلی ایجاد نمیکنن ؟
        خازن اسنابر با چه ظرفیتی مناسبه ؟
        اگر اوکی بشه چلو کباب میخرم براشون .

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
        https://s27.picofile.com/file/845961..._reduction.jpg

با سلام به شما ....
        از این فیلتر نویز که توی بازار آماده اش هست ..
        استفاده کن ..البته در شکل فوق فیلتر دوبل هست که اگر یافتی خیلی بهتر نویز را رفع می کند .که به نام
        ..فیلتر لاین،، شناخته می شود...در ورودی ۲۲۰ ولت قرار بدهید.اگردر خروجی منابع تغذیه همچنین
        استفاده‌ کنید منعی ندارد ...
        سلام دوست عزیز
        این همون فیلتر emi هست دیگه ؟
        من میخواستم از نوع دی سی این فیلتر برای تغذیه میکرو و ال سی دی استفاده کنم.
        این فیلتر ها یه سری مولفه دارن ، اطلاعی دارید که با ظرفیت و توانی باید تهیه کنم ؟
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ام.دی.تی نمایش پست ها
          ال سی دی را جدا کنم
          و ال سی دی با ماژول راه انداز ال سی دی که رابط I2C هست راه اندازی شده و ۱۶ تا پایه به ماژول متصل شده
          شما هر بار یک گام بردارید
          اول از همه خازن اسنابر با فن ها موازی کنید .. خازن اسنابر اماده در بازار وجود داره میتونید سرچ کنید
          ولی فعلا میتونید خازن پلی استر 100 نانو ولتاز بالا بدون قطب با مقاومتی در حد 33 اهم 47 اهم و در نهایت 100 اهم برای ازمایش استفاده کنید
          یعنی مقاومت مذکور با خازن سری کنید و مجموعه رو با فن ها موازی کنید .. یعنی یه طرف خازن به فاز و یه طرف مقاومت به نول و دو پایه دیگه مقاومت و خازن با هم وصل کنید

المنت ها نمیتونن تاثیر زیادی بذارن بغیر المان سوئچ شون که اونم میتونید یک خازن 100 نانو ولتاز بالا حداقل 400 ولت بدون قطب یا همون پلی استار ها با المنت ها موازی کنید

اگر المان های مذکوره رو دارید همین الان اقدام به این عملیات ها کنید و نتیجه رو اعلام کنید

و نمونه مازول ال سی دی تونم اینجا بذارید و باز یک خازن 100 نانو به ورودی تغذیه این ماژول وصل کنید
          جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۵:۱۳ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹.

دیدگاه

سلام دوستان
            برای روشن و خاموش کردن المنت ها هم از ماژول رله ۵ ولت و ssr استفاده کردم ، برای سنس کردن دمای
            اگر فقط نمایشگر بهم میریزه ولی میکرو داره درست کار میکنه و کنترل فرایند بهم نمی خوره با کاهش کلاک i2c مشکل تا حدود زیادی رفع میشه .

ضمنا دوست عزیز بغیر از کارهای ساده و تستی « کسی از ماژول اونم در کاربرد صنعتی استقاده نمیکنه ! »

سیستمی که قراره در محیط با emi بالا ( کلا محیط واقعی ) قرار بگیره حتما برد طراحی شده با شیلد خاص خودش رو نیاز داره .

این فعلا باگ اوله که کشف کردید ... بعد از تحویل پروژه مشتری باید مدام با باگهای مختلف کشف نشده سرو کله بزنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
              شما هر بار یک گام بردارید
              اول از همه خازن اسنابر با فن ها موازی کنید .. خازن اسنابر اماده در بازار وجود داره میتونید سرچ کنید
              ولی فعلا میتونید خازن پلی استر 100 نانو ولتاز بالا بدون قطب با مقاومتی در حد 33 اهم 47 اهم و در نهایت 100 اهم برای ازمایش استفاده کنید
              یعنی مقاومت مذکور با خازن سری کنید و مجموعه رو با فن ها موازی کنید .. یعنی یه طرف خازن به فاز و یه طرف مقاومت به نول و دو پایه دیگه مقاومت و خازن با هم وصل کنید

المنت ها نمیتونن تاثیر زیادی بذارن بغیر المان سوئچ شون که اونم میتونید یک خازن 100 نانو ولتاز بالا حداقل 400 ولت بدون قطب یا همون پلی استار ها با المنت ها موازی کنید

اگر المان های مذکوره رو دارید همین الان اقدام به این عملیات ها کنید و نتیجه رو اعلام کنید

و نمونه مازول ال سی دی تونم اینجا بذارید و باز یک خازن 100 نانو به ورودی تغذیه این ماژول وصل کنید
              ممنونم به خاطر وقتی که میگذارید
              این لینک مربوط به رابط i2c ال سی دی

من طبق فرمایش شما مدار را میبندم و تا امشب خبرش را اعلام میکنم انشاالله که مشکل حل میشه

دیدگاه

من طبق فرمایش شما مدار را میبندم و تا امشب خبرش را اعلام میکنم انشاالله که مشکل حل میشه
                دوست خوبمون به نکات خوبی اشاره کردند
                در درجه اول پورتی که به این ماژول وصل میشه میتونه مشکل ایجاد کنه که خودم شخصا دچارش شده بودم
                نکته بعدی سرعت ای دو سی هست

تست ها رو به صورت مرحله مرحله انجام بدید

دیدگاه

با سلام
                  نکات مهم رو دوستان گفتن.
                  دو نکته هم من بگم. اول اینکه طول مسیر ارتباطی پایه های ال سی دی تا ماژول درایور، چه با سیم و چه روی برد، باید تا حد ممکن کوتاه باشه.
                  موضوع بعدی اینکه چون تو مجموعه هم پاور سوئیچینگ دارین و هم موتور، حتما گراند مدار رو با یه خازن چند نانو فاراد به بدنه وصل کنین.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                    اگر فقط نمایشگر بهم میریزه ولی میکرو داره درست کار میکنه و کنترل فرایند بهم نمی خوره با کاهش کلاک i2c مشکل تا حدود زیادی رفع میشه .

ضمنا دوست عزیز بغیر از کارهای ساده و تستی « کسی از ماژول اونم در کاربرد صنعتی استقاده نمیکنه ! »

سیستمی که قراره در محیط با emi بالا ( کلا محیط واقعی ) قرار بگیره حتما برد طراحی شده با شیلد خاص خودش رو نیاز داره .

این فعلا باگ اوله که کشف کردید ... بعد از تحویل پروژه مشتری باید مدام با باگهای مختلف کشف نشده سرو کله بزنه .
                    ممنون از نظرتون
                    دوست عزیز کارفرما خودش اصرار به ماژولار بودن دستگاه داره که در صورت مشکل بشه ماژول تعویض بشه
                    تو ورژن اول همین دستگاه از avr و برد طراحی شده واسه همین عملکرد استفاده کرده بودم
                    الان تو این دستگاه از ۳ تا ماژول استفاده کردم bts 7960 , ماژول رله ۵ ولت و آردوینو
                    به نظرتون به مشکل بر میخوریم در آینده ؟
                    خیلی جاها خوندم که از آردوینو توی صنعت استفاده میشه کرد واسه همین این کارو کردم

در ضمن با بهم ریختن ال سی دی عملکرد هم مختل میشه و از کلید های دستگاه دیگه فرمانی نمیگیره و در حالتی که قبل از بهم ریختن بود میمونه و ادامه میده
                    سرعت موتور و وضعیت المنت ها و غیره منظورم هست.

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
                    با سلام
                    نکات مهم رو دوستان گفتن.
                    دو نکته هم من بگم. اول اینکه طول مسیر ارتباطی پایه های ال سی دی تا ماژول درایور، چه با سیم و چه روی برد، باید تا حد ممکن کوتاه باشه.
                    موضوع بعدی اینکه چون تو مجموعه هم پاور سوئیچینگ دارین و هم موتور، حتما گراند مدار رو با یه خازن چند نانو فاراد به بدنه وصل کنین.
                    سلام
                    درست میفرمایید
                    ممنون از وقتی که گذاشتید

دیدگاه

ممنون از نظرتون
                      دوست عزیز کارفرما خودش اصرار به ماژولار بودن دستگاه داره که در صورت مشکل بشه ماژول تعویض بشه
                      تو ورژن اول همین دستگاه از avr و برد طراحی شده واسه همین عملکرد استفاده کرده بودم
                      الان تو این دستگاه از ۳ تا ماژول استفاده کردم bts 7960 , ماژول رله ۵ ولت و آردوینو
                      به نظرتون به مشکل بر میخوریم در آینده ؟
                      خیلی جاها خوندم که از آردوینو توی صنعت استفاده میشه کرد واسه همین این کارو کردم

در ضمن با بهم ریختن ال سی دی عملکرد هم مختل میشه و از کلید های دستگاه دیگه فرمانی نمیگیره و در حالتی که قبل از بهم ریختن بود میمونه و ادامه میده
                      سرعت موتور و وضعیت المنت ها و غیره منظورم هست.

سلام
                      درست میفرمایید
                      ممنون از وقتی که گذاشتید
                      اگر کل عملکرد بهم میریزه و فقط نمایشگر نیست این سیستم چند پارچه شما مشکلات اساسی در زمینه emi ... سخت افزار ... برد و نرم افزار داره ...

سیستم داره به هردلیل هنگ میکنه و حتی واچ داگ توش استفاده نشده !
                      فلان خروجی موتور یا هیتر فعاله ( بارهای مقاومتی مثل المنت باعث این مشکل نمیشن چون چند بار راجع به المنت پرسیدید ) ...
                      سیستم شما halt میشه .
                      حداقلش باید در چنین شرایطی ریست بشه سیستم مجدد اینیتیالایز یا غیر فعال بشه وگرنه این عملگرهای فعال تا ابد فعال میمونن که بسته به نوع عملگر منجر به صدمات مکانیکی ، آتش سوزی یا حداقل تخریب عملگرها و مکانیزم میشه

متوجه اون بخش اصرار کارفرما نشدم !
                      یعنی چی کارفرما اصرار داره سخت افزار ماژولار باشه ؟
                      و حالا اصلا قراره ماژولار کار کنیم ...
                      ماژولار یعنی برید چند تا ماژول آموزشی چینی بدون هیچ نوع certificate و تست رو بهم وصل کنید ؟!

نقش شما بعنوان طراح این وسط چی میشه ؟
                      شما میتونی مجری باشی ، میتونی طراح و مجری باشی یا میتونی کارگزار باشی ...

سومی از خودش نظر و استقلال نداره ، کاری که کارفرما میگه رو اجرا میکنه ... هر اتفاقی هم افتاد اونی که طرح نهایی رو داده باید پاش بایسته ( حالا کارفرمایی که خودش صاحب نظره چرا نمیره اونی که مد نظرش هست رو اجرا کنه طبعاتش هم گردن بگیره ؟ ... این بماند )

به نظرم در آینده به مشکل نمیخورید ... چون همین الانش در مشکلات عملکردی شدید هستید .

جدا توصیه میکنم تا از سازوکار سیستمها و نحوه اجرای سخت افزاری و نرم افزاری و پیش نیازهای هر سیستم اطلاعات جامع ندارید دست به کار اجرایی ( بخصوص تجاری ) نزنید .

سیستم شما الان TRL های اولیه و پروتوتایپ هم نمیتونه پاس کنه ... شرایط خاص و مقاوم سازی نسبت به شرایط محیطی و ارور هندلینگ اصلا توش تعریف نشده .

اگر بر فرض یک همچین سیستم مملو از باگ رو جایی نصب کردید ، مطمئن باشید ضررهای مادی و معنوی و تخریب رزومه کاری برای هر دو طرف کارفرما و مجری تنها دست آوردتون میشه .

سیستم صنعتی ... اونم با آردوینو ! ... اونم با یه سری ماژول که برای کاربرد آموزشی و hobbies ساخته شدن ، نه کار اجرایی ...

امیدوارم موفق باشید
                      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۰:۴۳ ۱۴۰۱/۱۱/۱۹.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی تون
                        ال سی دی را جدا کنم
                        اگر اوکی بشه چلو کباب میخرم براشون .

سلام دوست عزیز
                        این همون فیلتر emi هست دیگه ؟
                        من میخواستم از نوع دی سی این فیلتر برای تغذیه میکرو و ال سی دی استفاده کنم.
                        این فیلتر ها یه سری مولفه دارن ، اطلاعی دارید که با ظرفیت و توانی باید تهیه کنم ؟
                        ممنون
                        با سلام...
                        بله فیلتر، ،EMI,,,هم گفته‌ می‌شود...
                        با جریان ۶ امپر .هم در بازار وجود دارد ...نوع موجود در شکل ۲.۵
                        امپر است ...در خروجی منابع تغذیه می‌توانید از مغز فریت جهت جلوگیری از نویز استفاده ‌کنید ..و روی کابل‌ها از فر یت حلقوی استفاده‌
                        کنید مانند کابل‌های مانیتور....

دیدگاه

اگر کل عملکرد بهم میریزه و فقط نمایشگر نیست این سیستم چند پارچه شما مشکلات اساسی در زمینه emi ... سخت افزار ... برد و نرم افزار داره ...

سیستم داره به هردلیل هنگ میکنه و حتی واچ داگ توش استفاده نشده !
                          فلان خروجی موتور یا هیتر فعاله ( بارهای مقاومتی مثل المنت باعث این مشکل نمیشن چون چند بار راجع به المنت پرسیدید ) ...
                          سیستم شما halt میشه .
                          حداقلش باید در چنین شرایطی ریست بشه سیستم مجدد اینیتیالایز یا غیر فعال بشه وگرنه این عملگرهای فعال تا ابد فعال میمونن که بسته به نوع عملگر منجر به صدمات مکانیکی ، آتش سوزی یا حداقل تخریب عملگرها و مکانیزم میشه

متوجه اون بخش اصرار کارفرما نشدم !
                          یعنی چی کارفرما اصرار داره سخت افزار ماژولار باشه ؟
                          و حالا اصلا قراره ماژولار کار کنیم ...
                          ماژولار یعنی برید چند تا ماژول آموزشی چینی بدون هیچ نوع certificate و تست رو بهم وصل کنید ؟!

نقش شما بعنوان طراح این وسط چی میشه ؟
                          شما میتونی مجری باشی ، میتونی طراح و مجری باشی یا میتونی کارگزار باشی ...

سومی از خودش نظر و استقلال نداره ، کاری که کارفرما میگه رو اجرا میکنه ... هر اتفاقی هم افتاد اونی که طرح نهایی رو داده باید پاش بایسته ( حالا کارفرمایی که خودش صاحب نظره چرا نمیره اونی که مد نظرش هست رو اجرا کنه طبعاتش هم گردن بگیره ؟ ... این بماند )

به نظرم در آینده به مشکل نمیخورید ... چون همین الانش در مشکلات عملکردی شدید هستید .

جدا توصیه میکنم تا از سازوکار سیستمها و نحوه اجرای سخت افزاری و نرم افزاری و پیش نیازهای هر سیستم اطلاعات جامع ندارید دست به کار اجرایی ( بخصوص تجاری ) نزنید .

سیستم شما الان TRL های اولیه و پروتوتایپ هم نمیتونه پاس کنه ... شرایط خاص و مقاوم سازی نسبت به شرایط محیطی و ارور هندلینگ اصلا توش تعریف نشده .

اگر بر فرض یک همچین سیستم مملو از باگ رو جایی نصب کردید ، مطمئن باشید ضررهای مادی و معنوی و تخریب رزومه کاری برای هر دو طرف کارفرما و مجری تنها دست آوردتون میشه .

سیستم صنعتی ... اونم با آردوینو ! ... اونم با یه سری ماژول که برای کاربرد آموزشی و hobbies ساخته شدن ، نه کار اجرایی ...

امیدوارم موفق باشید

دوست عزیز ممنون بابت مواردی که اشاره کردید
                          برنامه از واچ داگ بهره برده فقط من توی توضیحات اشاره ای نکردم بهش چون مشکل از به هم ریختن ال سی دی شروع میشه
                          و اینکه دستگاه بعد از هر بار روشن شدن اول از تمامی ماژول ها و قطعات تست عملکرد میگیره و در صورت کارکرد صحیح وارد تابع اصلی میشه.
                          دلیل اینکه اصرار روی تاثیر المنت دارم بخاطر اینه که دستگاه بدون المنت ۳ روز مدام زیر تست بوده و مشکلی نداشت ، با اضافه شدن المنت به مدار مشکلات شروع میشه
                          و یه موضوع دیگه من توی دستگاه های قبلی از ماژول ها استفاده کردم و تا امروز به مشکلی بر نخوردند ، ولی در مواردی که جنس نامرغوب استفاده شده ماژول سوخته یا عملکرد صحیح نداشته.
                          در کل وقتی از ماژول استفاده میکنم روتین تست ماژول هم به برنامه اضافه میکنم و برنامه رو با شرط فیدبک صحیح از ماژول راه اندازی میکنم.
                          ولی در اینکه استفاده صرف از ماژول تو موارد صنعتی مناسب نیست شک و بحثی نیست.
                          بازهم منتظر نظرات و پیشنهادات تخصصی شما دوست عزیز هستم
                          و ممنونم بابت زمانی که میزارید و نظر میدید و منجر به افزایش اطلاعات و تجربه بنده میشه.

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
                          با سلام...
                          بله فیلتر، ،EMI,,,هم گفته‌ می‌شود...
                          با جریان ۶ امپر .هم در بازار وجود دارد ...نوع موجود در شکل ۲.۵
                          امپر است ...در خروجی منابع تغذیه می‌توانید از مغز فریت جهت جلوگیری از نویز استفاده ‌کنید ..و روی کابل‌ها از فر یت حلقوی استفاده‌
                          کنید مانند کابل‌های مانیتور....
                          درود...
                          ممنونم
                          درست میفرمایید
                          حتما اضافه میکنم و خبرشو بهتون میدم

دیدگاه

سلام دوستان
                            با سلام و احترام
                            درسته که اینجا توضیحات کاملی در مورد اجزای استفاده شده داده اید ولی اگر ممکن است، بهتره که یه شماتیک از کل مدارتون بگذارید تا بهتر بشه مدار رو از جنبه سخت افزاری و شرایط تغذیه بررسی کرد. در مورد مشکلات پیش آمده هم بهتره علاوه بر اینکه مورد نویز را پیگیری میکنید ولی سعی کنید که همه ذهنتان را درگیر آن نکنید چون ممکن است این مشکلات جنبه نرم افزاری هم داشته باشد، میکروهای مورد استفاده در بوردهای آردوینو چون حافظه خیلی زیادی ندارند باید در مورد استفاده از متغیرها بسیار دقت کنید، در صورت استفاده از وقفه ها هم نحوه نوشتن روتین وقفه بسیار مهم میباشد، همنین باید دقت کنید که در حالتهای خاص برنامه در مسیرهایی که ممکن است به یک لوپ تکرار نادرست بیفتد وارد نشود. اینها تعدادی از مشکلات معمول است که منجر به فریز شدن برنامه میشود. از نکات مهم سخت افزاری هم که ممکن است باعث فریز شود میتوان به افت ولتاژ لحظه ایی تغذیه میکرو اشاره کرد. به هر حال توجه داشته باشید که شرایط نویز تغذیه را تا حدود زیادی میتوانید با بررسی خطوط تغذیه توسط اسیلوسکوپ متوجه شوید.در مورد نرم افزار هم میتوانید با قرار دادن پیغامهای دیباگ در نقاط کلیدی برنامه و ارسال آنها از طریق سریال و مونیتور کردن آنها در کامپیوتر روند اجرای برنامه را بررسی کنید و متوجه شوید که ترتیب اجرای فانکشنها بدرستی انجام میشود یا خیر، و در پایان مطمئن باشید که با بررسی دقیق ساختار برنامه و مشکلات احتمالی حتما قادر خواهید بود که آنها را رفع نمایید.
                            موفق باشید.
                            جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۹:۴۳ ۱۴۰۱/۱۱/۲۰.

دیدگاه

با سلام و درود،
                              کلا به میکروکنترلر های سری AVR نمیشه در محیط های صنعتی اعتماد
                              کرد، میکروکنترلر های PIC در محیط های پر نویز و سخت خیلی
                              بهتر عمل میکنن و خوب امتحان پس دادن.
                              حساب کنید میشه از PIC در مدار تغذیه غیر ایزوله خازنی هم استفاده
                              کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X