خوب شما دست گذاشتید روی ساده ترینشون! همین Modbus که شما می گید را خیلی از الکترونیک کارها حتی اسمش هم نشنیدند.
درضمن محدودیت هایی هم دارد:
1- عدم وجود استاندارد پیشفرض جهت برقراری ارتباط بی سیم.
2- Modbus نیز مانند اغلب پروتکل های دیگر یک پروتکل صنعتی است. به همین دلیل شما باید تا حدی نسبت به آن آشنایی داشته باشید.
3- Modbus یک پروتکل ارتباطی است و تنها اجازه شبکه کردن را به شما می دهد نه بیشتر.
4- قابلیت مشخص کردن سطح اهمیت داده وجود ندارد.
اما در سیستمی که طراحی کرده ام هم استاندارد پیشفرض جهت برقراری ارتباط بی سیم وجود دارد، هم کارباسیستم نیازی به آشنایی با آن ندارد و تنها کافی است با ارتباط Usart آشنایی داشته باشیم. و همچنین سیستم رایانه ای برنامه پذیری نیز جهت مدیریت Device ها وجود دارد. همچنین شما می توانید سطح اهمیت داده های خود را نیز مشخص کنید تا براساس آن به شما اطمینان داده شود که داده به طور کامل به مقصد می رسد یا نه.
محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
سلام دوستان من از یه plc دلتا 14ss اومدم یه برنامه رو دانلود کردم چون سخت افزار plc مشکل پیدا کرده بود و چراغ ارور روشن بود به ناچار گفتیم بریزیم روی یه 14ss2
با wpl دانلود رو انجام دادم و برای یه آسانسور بوده اما وقتی با wpl بازش کردم دیدم یه خطاهایی داره و کامپایل نمیشه و همچنین داکیومنت pdf رو هم دانلود کردم اگر شخصی بتونه خطاش رو برطرف کنه شیرینی خوبی بهش میدم
چون آسانسور خونه خودمونه و 11 واحد لنگ اون هستن
09111441491
دیدگاه