سلام دوست عزیز ممنون میشم اگه کمکم کنید یک برنامه در بسکام بنویسم که کارgetkbd() رو انجام بده (خواندن شماره کلید از کیبرد)یعنی با استفاده از سطروستوندر یک کیبرد 4*4!!!!!!
مطمئنم راحته سعیکردم ولی نمی دونم کجا رو متوجه نشدم که در نوشتن این برنامه دچارمشکل میشم بخصوص تو چه طوری بهش بفهمونم حالاکلید فشرده شد شمارشو بخون .
سلام
من تازه دارم رو AVR کار میکنم. :angry:
میخوام بدونم چه وقت برنامه را توی VOID MAIN و چه وقت توی MAIN اصلی مینویسیم. تفاوت دستورای VOID با بقیه چیه ؟
ممنون
سلام
من تازه دارم رو AVR کار میکنم. :angry:
میخوام بدونم چه وقت برنامه را توی VOID MAIN و چه وقت توی MAIN اصلی مینویسیم. تفاوت دستورای VOID با بقیه چیه ؟
ممنون
شرمنده ، چون تو c زیاد حرفه ای نیستم نمی تونم توضیحی کامل به سوالتون بدم ، فقط اینقدر که main تابع اصلی و void بزای توابعی که چیزی برنمی گردونن استفاده میشن ( اگر اشتب گفتم ببخشید )
ولی یه پیشنهاد دارم ، اول برید و با زبان c خوب کار کنید ، چون این سوالاتی که پرسیدین ربطی به avr نداره و به توابع زبان c ربط داره .
سلام ازراهنماییتون مممنون ولی اونارومطالعه کردم اصلا منظورم این برنامه هانیست در برنامه من فقط از ای سی های atmega32 و lcd و keyboard استفاده میشه میدونم برنامه راحتیه اما من گیج شدم توبیان کردنش در برنامه نویسی اگرکمکم کنید ممنون میشم.
دیدگاه