اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد avr

سلام دوستان
    خوشال میشم
    اگه بتونم در کار با AVR بهتون کمک کنم
    [move][/move]

پاسخ : کمک در مورد avr

سلام دوست عزیز ممنون میشم اگه کمکم کنید یک برنامه در بسکام بنویسم که کارgetkbd() رو انجام بده (خواندن شماره کلید از کیبرد)یعنی با استفاده از سطروستوندر یک کیبرد 4*4!!!!!!
    مطمئنم راحته سعیکردم ولی نمی دونم کجا رو متوجه نشدم که در نوشتن این برنامه دچارمشکل میشم بخصوص تو چه طوری بهش بفهمونم حالاکلید فشرده شد شمارشو بخون .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      می تونی کتاب میکروکنترلرهای AVR مهندس علی کاهله رو بخونی که تو مثال های آخرش داره برنامه رو .
      هم اتصال معمولی و هم با اینکودر .
      :read:
      آلبرت اینشتین : من هرگز به آینده فکر نمیآ‌کنم، چرا که خودش به زودی خواهد آمد.

دیدگاه

سلام
        من تازه دارم رو AVR کار میکنم. :angry:
        میخوام بدونم چه وقت برنامه را توی VOID MAIN و چه وقت توی MAIN اصلی مینویسیم. تفاوت دستورای VOID با بقیه چیه ؟
        ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B6604
          سلام
          من تازه دارم رو AVR کار میکنم. :angry:
          میخوام بدونم چه وقت برنامه را توی VOID MAIN و چه وقت توی MAIN اصلی مینویسیم. تفاوت دستورای VOID با بقیه چیه ؟
          ممنون
          شرمنده ، چون تو c زیاد حرفه ای نیستم نمی تونم توضیحی کامل به سوالتون بدم ، فقط اینقدر که main تابع اصلی و void بزای توابعی که چیزی برنمی گردونن استفاده میشن ( اگر اشتب گفتم ببخشید )
          ولی یه پیشنهاد دارم ، اول برید و با زبان c خوب کار کنید ، چون این سوالاتی که پرسیدین ربطی به avr نداره و به توابع زبان c ربط داره .

دیدگاه

سلام ازراهنماییتون مممنون ولی اونارومطالعه کردم اصلا منظورم این برنامه هانیست در برنامه من فقط از ای سی های atmega32 و lcd و keyboard استفاده میشه میدونم برنامه راحتیه اما من گیج شدم توبیان کردنش در برنامه نویسی اگرکمکم کنید ممنون میشم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X