با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم امیدوارم دوستان بتونند جوابی بهم بدن می خواستم 40 تا led رو به ترتیب روشن شون کنم بعد هم خاموش بشن یعنی از یه طرف شروع بشن نوبتی روشن بشن بعد خاموش ؟؟؟؟
با سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم امیدوارم دوستان بتونند جوابی بهم بدن می خواستم 40 تا led رو به ترتیب روشن شون کنم بعد هم خاموش بشن یعنی از یه طرف شروع بشن نوبتی روشن بشن بعد خاموش ؟؟؟؟
سلام .....................
میتونید از شیفت رجیستر استفاده کنید .. (البته مالتی پلکسر هم اگه در کنار اونها استفاده کنید؛ تعداد گیت هاتون از نظر کمیت؛ کمتر میشه ..) .. موفق باشید ..
سلام دوست عزیز
با اجازه اقا حسام :redface:
من با 4017 تونستم 10 تا led رو همینجور که میفرمائید روشن وخاموش کنم می خواستم تا 20 تا هم برم دیگه وقت نشد شما رون این مدار کار کنید
و به 20 تا برسونید البته باید از 2 تا 4017 استفاده کنید .
دوست عزیزم
برای کاری که شما میخواین بکنین نمیتونین از 4017 استفاده کنین. چون توی 4017 در هر لحظه فقط یک LED روشنه ولی شما میخواین LED ها به ترتیب روشن بشن تا آخر بعد یکی یکی خاموش بشن تا آخر. برای این کار باید از شیفت رجیستر استفاده کنین. مثلا میتونین از 4015 استفاده کنین. من وقتی راهنمایی بودم با هزار تا LED و با 4015 یه تابلو ساخته بودم یادش بخیر!
دیدگاه