اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل شد ت نور led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل شد ت نور led

سلام
    یک سوال
    برای اینکه بتونیم شدت نور یک led رو کنترل کنیم از چه آی سی و مداراتی باید استفاده کرد
    مثلا 2 تا led دار م قرمز و آبی چه جوری میشه مثلا آبی روشن باشه و بعد کم نور بشه تا بعد آروم آروم led وارد مدار بشه و از کم نور به پر نور و ...
    یعنی روئی شدت نور led کنترل داشته باشم
    هر آنکو خاطر مجموع و یار نازنین دارد
    سعادت همدم او گشت و دولت همنشین دارد

پاسخ : کنترل شد ت نور led

نوشته اصلی توسط masoud1982
    سلام
    یک سوال
    برای اینکه بتونیم شدت نور یک led رو کنترل کنیم از چه آی سی و مداراتی باید استفاده کرد
    مثلا 2 تا led دار م قرمز و آبی چه جوری میشه مثلا آبی روشن باشه و بعد کم نور بشه تا بعد آروم آروم led وارد مدار بشه و از کم نور به پر نور و ...
    یعنی روئی شدت نور led کنترل داشته باشم
    با سلام
    بزبان ساده ، برای این کار " کنترل شدت نور led " ، یا باید از روش PWM استفاده نمایید
    که در این روش ، درصد روشنایی ال ای دی را در یک بازه زمانی ، از صفر تا 100 درصد تغییر میدهید ، مثال :

وضعیت روشنایی ال ای دی با استفاده از روش PWM

10 % روشن - 90 % خاموش
    20 % روشن - 80% خاموش
    .
    .
    .

90 % روشن - 10 % خاموش

و یا اینکه ، از یک D to A استفاده نمایید.

دیدگاه

دقیقا درسته . از LM317 هم میشه استفاده کرد .به این صورت :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ﺣ آ‌ﺎ ﻣ ﺪ
        دقیقا درسته . از LM317 هم میشه استفاده کرد .به این صورت :

آقا حامد این ال ای دی که عکسشو گذاشتی رابا چه ولتاژی روشنش کنیم .خوبه و از چه مقاومتی استفاده کنیم.من یکی از اینها خریدم اما نمی دونم چه جوری روشنش کنم زود هم داغ می کنه
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

چند واته؟ یک وات؟ سه وات؟
          با سه ولت راحت تغذیه میشه. من حتی مستقیم تا 5 ولت هم اونو رسوندم. نهایتا گرم میشه که می تونی سطحشو روی یک هیت سینک قرا بدی .
          اما من از LM317 استفاده کردم. شکل بالا رو بستم. مقاومت 10 اهم ( و در بعضی موارد یک اهم ) برای آی سی در نظر گرفتم. خیلی هم داغ نمی کنه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X