بچه ها نظرات رو با طرح های پیش نهادی شروع کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طرح برتر ماه(بهترین طراحی تیر ماه 1388)
Collapse
X
-
طرح برتر ماه(بهترین طراحی تیر ماه 1388)
638انحراف سنج 2 محور با حد اکثر دقت با ADXL202 - نمایش روی LCD0%223انحراف سنج 3 محور با حداکثر دقت با ADXL330 - نمایش روی LCD0%125قطب نما - نمایش بصورت انحراف با قطب شمال بر روی LCD0%92اندازه گیری زاویه با حداکثر دقت با KMZ52 - نمایش بر LCD0%89اندازی گیری ولتاژ 0 تا 50 ولت مثبت و منفی و اندازه گیری جریان 0 تا 5 آمپر(هر دو در یک مدار) با حداکثر دقت0%82تابع نرم افزاری همراه با سخت افزار ارسال بایت از میکرو به کامپیوتر با پرتکل USB و ActiveX در VB0%27خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...برچسب ها: هیچ یک
-
پاسخ : طرح برتر ماه(مسابقه طراحی)
فعلا این ها به ذهنم می رسه
طراحی چیزی شبیه کارت گرافیک برای نمایش فارسی اطلاعات روی تلویزیون ،ا طلاعات مثلا از طریق پورت سریال وارد بشن ----> نمونه های زیادی برای انگلیسی پیدا میشه تو اینترنت + نمایش تصاویر خوانده شده از روی memory و نمایش آن روی tv
2- انتقال همزمان چندین خط صدا روی یک سیم ( چیزی شبیه e1 ولی ساده تر )
-
نوشته اصلی توسط علی یعقوبیفعلا این ها به ذهنم می رسه
طراحی چیزی شبیه کارت گرافیک برای نمایش فارسی اطلاعات روی تلویزیون ،ا طلاعات مثلا از طریق پورت سریال وارد بشن ----> نمونه های زیادی برای انگلیسی پیدا میشه تو اینترنت + نمایش تصاویر خوانده شده از روی memory و نمایش آن روی tv
2- انتقال همزمان چندین خط صدا روی یک سیم ( چیزی شبیه e1 ولی ساده تر )
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
دیدگاه
-
خب یه مسابقه راحت تر بر گزار می کنیم. کی میتونه مداری طراحی کنه که بتونه n ولتاژ مختلف بین 0 تا 12 ولت رو تشخیص بده و به ازای هر کدوم یک چراغ 3 ولتی رو روشن کنه ؟ ساده هستا...خیلی ساده...اما نکته زیاد داره.دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
خوب یه ولت متر میسازی خروجیش رو میدی به یه ADC بعد عدد باینری بست امده رو روی چند تا LED نشون میدی به این صورت که LED روشن نشانه یک و خاموش نشانه صفر باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
oo:
:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
دیدگاه
-
پاسخ : طرح برتر ماه(بهترین طراحی اردیبهشت ماه)
من یه نظر دیگه دارم
1.ولت متری که از 50- تا 50+ ولت رو نشون بده
2.انحراف سنج با بیشترین دقت در 2 محور با ADXL202
3.ارتباط و مقداری خوانی دقیق با مبدل آنالوگ به دیجیتال 24 بیت مثل AD7710
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
خب هر دو تا طرح میشه. اما باید یه ملاکی برای برتری داشته باشیم دیگه. پیشنهاد من ملاک اقتصادی هست. هر طرحی که هزینه کمتری ببره و ساده تر باشه. پس لطفا اقلام مصرفی رو مشخص کنید به همراه قیمتشون ( اگر می دونید ). در ضمن ملاک های دیگر فنی و سادگی و ... هست که به نظر دوستان بستگی داره.
در سئوال فوق اگر بخواهیم هزینه رو حساب کنیم یک adc و یک پردازشگر می خوایم. حداقل 5 هزار تومن. در ضمن سرعت هم خیلی پایین میاد. راه حلی که به ذهن من میاد استفاده از چند پ امپ برای مقایسه هست. برای تعداد 2n ولتاژ به 2n+1 پ امپ نیاز داریم. البته n تا هم پتانسیومتر می خوایم. سرعت سیستم هم خیلی خوبه. ( با LM741 تا 400 کیلو هرتز به راحتی جواب میده ) اگر 10 تا ولتاژ هم داشته باشیم با 3000 تومن میشه سرو ته قضیه رو جمع کرد. اما با ADC و پردازشگر خیلی گرون در میاد. در ضمن همچین سرعتی با AVR دست نیافتنی هست.دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
ملاکهای طراحی :
1)اقتصادی بودن و مصرف کمترین قطعات
2)حرفه ایی تر بودن مدار.یعنی اضافه کردن برنامه نویسی تا اضافه کردن قطعات
3)حد اکثر دقت
4)انعطاف پذیری در شرایط مختلف محیطی
5)و هر چیزی که باعث برتری بشهخدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
من میگم بیایم و طرح ها را به رای بزاریم (اینجوری نباشه که هر کسی بیاد و پروژه ای را که بلده و کار کرده به صورت معما مطرح کنه و ...) در ضمن در طی عملی کردن پروژه یکسری موارد را هم آموزش بدیم تا دیگران هم بهره ی کافی از این پروژه ببرند.
نظرتون چیه؟؟؟**همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حسین اقبالیمن میگم بیایم و طرح ها را به رای بزاریم (اینجوری نباشه که هر کسی بیاد و پروژه ای را که بلده و کار کرده به صورت معما مطرح کنه و ...) در ضمن در طی عملی کردن پروژه یکسری موارد را هم آموزش بدیم تا دیگران هم بهرهی کافی از این پروژه ببرند.
نظرتون پیه؟؟؟دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
خواهش می کنم دوست عزیز. ما که با هم از این حرفها نداریم. ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد. اما اگه اینطوری پیش بره باید عنوان تاپیک رو به طرح برتر خردادماه تغییر داد.
من یه طرح میدم : یک دستگاه برای اندازه گیری مقدار سلف در فرکانسهای مختلف و نشان دادن مقادیر آن به صورت نمودار بر حسب فرکانس. (به دلایل فنی در فرکانسهای بالا اندوکتانس سلف تغییر می کنه).دلا یاران سه قسمند ار بدانی
محبت کن به یاران زبانی
دیدگاه
-
من میگم بیاید یه کار جدید بکنیم من یه ایده دارم یه توپ درست کنیم خودش حرکت کنه !!!!!!!!!!!!!
بدون هیچ نیرو خارجی !!!!!
مثلا یه چیز سنگین توش با استپ موتور بچرخه و بخاطر وزن اون توپ هم حرکت کنه !!!!!!!!!!
یه چیزی شبیه ربات 2 چرخ میمونه که هر 2 چرخ روی یک محور باشند نمیدونم این روبات رو دیدید یا نه که کارش روی سنسور تعادله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید نجفیمن یه نظر دیگه دارم
1.ولت متری که از 50- تا 50+ ولت رو نشون بده
2.انحراف سنج با بیشترین دقت در 2 محور با ADXL202
3.ارتباط و مقداری خوانی دقیق با مبدل آنالوگ به دیجیتال 24 بیت مثل AD7710
ببخشید سوال بی ربط به موضوع تاپیک میپرسم، این AD7710 رو از کجا میشه تهیه کرد؟
There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه
دیدگاه